REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Făgădău a revenit la sentimente mai bune cu Teatrul de Stat

Făgădău a revenit la sentimente mai bune cu Teatrul de Stat

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 1641

La finele lunii aprilie a anului în curs, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a semnat un contract de finanțare pentru Teatrul de Stat în valoare de 4.863.953,22 lei. Proiectul prevede în mare parte consolidarea interioară și exterioară a clădirii principale dar și a anexelor. Tot în acest proiect este prevăzută și instalarea unui sistem independent de generare energie electrică, folosind panouri fotovoltaice.

Decebal Făgădău a semnat un contract de finanțare pentru Teatrul de Stat Constanța. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat Constanța” urmărește optimizarea consumurilor energetice la nivelul clădirii și alinierea acesteia la standardele și cerințele de performanță energetică europene.

Ce prevede mai exact proiectul?

În cadrul proiectului se vor executa mai multe tipuri de lucrări: consolidarea fundațiilor existente la sala teatrului și anexele laterale; refacerea finisajelor interioare și exterioare; termoizolarea pereților exteriori, a soclului și a acoperișului; înlocuirea tâmplariei exterioare cu una mai performantă din punct de vedere termoenergetic, din PVC; refacerea instalațiilor sanitare, termice, electrice și de ventilare; refacerea instalațiilor pentru alimentare cu apă potabilă, apă caldă de consum, canalizare menajeră și pluvială; înlocuirea sistemului electric și de iluminat; instalarea unui sistem independent de generare energie electrică, folosind panouri fotovoltaice; amenajarea infrastructurii de acces prin adaptarea la nevoile persoanelor cu handicap locomotor; realizarea sistemului de management energetic integrat al clădirii (de tip Building Management System) pentru urmărirea, înregistrarea și eficientizarea consumurilor energetice ale clădirii.

Proiectul se va derula prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 3 „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon“. Contractul de finanțare a fost semnat în data de 30 aprilie 2020 iar perioada de implementare este de 31 de luni. Valoarea totală a proiectului este de 4.863.953,22 lei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai pleaca odata animalul asta arogant si nesimtit? Distruge tot pana la alegeri...mi-e scarba de exemplarul asta care nu intelege ca a nenorocit un oras. El si papagalul de balci, cu nume de leguma...sa nu-i spunem numele, ca ii facem reclama. Bai, tu nu intelegi ca dupa alegeri, astia o sa te mazileasca, fara nici o remuscare? Tu chiar crezi ca nu vei plati pentru toate mizeriile pe care le-ai facut! Mars la tine la tara, bei meltene! Nu esti in stare de nimic!
2
0
bai andu , de ce nu dai tu anunt pe site de profil ca sugi pula ca un adevarat profesionist ?!? poti aminti in anunt ca ai printre multii clienti si pe cel cu fatza ginere mort si frizura aranjata la casa albastra.
1
0
a ineceput campania electorala! 4 ani acest primar a dormit in front!!!!!
2
0
de ce nu revine cu napalm peste coanda ?
2
0
fiti macar voi patrioti si ziceti Fantasio nu numai intersectia de la Fantasio !!! Nu va luati dupa analfabetii hoti care i-au schimbat numele. Pun pariu cu voi ca nu peste mult timp, cand scapam de pesedei, se va redenumi Fantasio !!! Ca oricum stie tot constanteanul ce vreti sa spuneti cand il numiti Fantasio !!!
3
0
Nu mai iese asta primar si daca voteaza masa ca la europarlamentare.Nea Stroe,daca-i mai ajuti p-astia sa castige,iti sapi groapa singur.Stii cum ii punea pe altii sa-l schimbi pe Miu si cum iti purtau sambetele la raja.
6
2
Unde s-a mai vazut Teatru cu tamplarie de plastic?!? Trebuie sa ne facem de ras in toate felurile.
5
2
este un om de cultura , suntem norocosi cu asa primar
5
6
Tutuianu si Fagadau sunt doi prosti. Gemeni in prostia lor se cred mai personalitati. De fapt sunt doi papagali incompetenti. Sa votam impotriva lor. Pe oricine!
10
4
Galagie multa,treaba putina.Cum il apuca harnicia pe nemernicul asta tocmai in anul electoral.Fagadau,omul lui Mazare un tupeist,lauaros,semianalfabet si un galagios.Mai nemernicule,dar despre terenurile si spatiile vezi pe care le vinzi la clientela voastra politica nu spui nimic ? Despre constructiile ilegale nu spui nimic ! Huoo,PSD !
8
4
Nu o face din convigere si pt.ca se apropie alegerile.El vrea o populatie fara cultura docila, sa il voteze
9
2
Bravo baieti!!!
3
7
Oleg Danovski e ala de langa Mircea
1
1
Felicitari dnule Fagadau!La cat mai multe proiecte!
2
9
Dobitocul de Nicusor Copnstantinescu cu de la el putere i-a schimbat denumirea teatrului de revista Fantasio in teatrul de stat care de altfel era cel de linga liceul Mircea.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218