REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Făgădău a semnat autorizaţia pentru lucrările de reabilitare a Cazinoului

Făgădău a semnat autorizaţia pentru lucrările de reabilitare a Cazinoului

Replica API 3 aprilie 2020 | 14:36 3229

Proiectul de reabilitare a Cazinoului este în linie dreaptă. Decebal Făgădău a semnat autorizaţia de construire în vederea începerii lucrărilor.

Asta înseamnă că, în scurt timp, lucrările vor începe.

"Am semnat autorizația pentru lucrările de consolidare și restaurare ale celui mai drag simbol al orașului nostru, Cazinoul. Acum, când întreaga omenire se confruntă cu una dintre cele mai mari crize din istorie, este important să ne regăsim adevăratele repere și să privim cu #încredere spre viitor. Mulțumesc Companiei Naționale de Investiții, Ministerului Dezvoltării, echipei de profesioniști care a realizat și avizat proiectul, precum și colegilor mei. Constructorilor și restauratorilor... spor la treabă! Doamne ajută!", a transmis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fim seriosi,ce primar in functie si in an electoral nu ar profitat de ocazie?Pt ca este un eveniment demult asteptat. Fagadau nu este un primar rau,este cam de nota 7-8 avand in vedere ca gasca de psdei din jurul lui Moga si Stroe il saboteaza pe fata.Chiar daca vrea sa para abordabil si modest urla aroganta in el.Greste grav ca nu il da afara pe idiotul Babu,cea ce arata ca nu are sustinere in psd.In plus,ii place sa vorbeasca f mult,pozand in persoana elevata.Un primar trebuie sa fie eficient, nu sa tot trancaneasca.Sigur,o documentare prin Arad sau Iasi nu i-ar strica,dar off,aroganta...
1
0
sincer asta e viu sau mort?
4
0
e stare de necesitate.lasa hotiile pe mai tarziu.redirectioneaza banii dinspre buzunarele voastre spre medicamente hrana si ajutor conform nevoilor constantenilor.ma refer la banii bugetului pe care-i furati cu 4 maini fiecare
2
0
LA BATRANETE O SA POVESTESTI NEPOTILOR CUM IN PIXUL TAU A STAT RENOVAREA CAZINOULUI
4
1
Audi argintiu CT 66 SYN din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?Cu-i nu ii convine stirea sa o suga!
1
1
Cine te mai voteaza pe tine, sa de-a dumnezeu cancerul si coronavirusul sa-i manance pe el si familia lui. Nu meriti nici paznic la primaria asta incapabilule de om.Esti un mascarici si un mincinos notoriu.
6
0
Ne a promis si acum 4 ani multe lucruru marete si NIMIC! Cum sa al mai ctedem ptr ca el nu a facut NIMIC cu CAZINOUL, doar a semnat autorizatia de construire si se lsuda!
2
0
ce frumos e zici ca i viu .
7
0
E an elecoral...deci sunt doar promisiuni desarte! Asa facea si mazare...Nu mai credem!
9
0
asta insemnand ca de data asta are sa se faca ceva? asta a cata semnatura este ?
6
0
A durat ceva ani sa i se desmorteaca mana sa semneze....la cacat bagadau!
10
1
De ani de zile tot se semneaza pt acel cazinou. Si chiar daca se incepe renevoarea, nu e meritul lui, ci al guvernului Romaniei. El a promis proiecte mai marunte si nici nu le-a inceput. Va spune ceva promisiunea din 2016: 4 parcari supraetajate?
12
1
Esti un trist, fricos si condus de altii, dar cu pretentii de ....
14
0
Felicitari d-nule Primar, om serios, demn, de cuvant, implicat. E o diferenta intre dvs. si D-nul Chitac, un mincinos, care pt. voturi s-a dus la o intrunire cu femei , existand riscul de a le contamina. De alalalt , vocea aia tuguiata de la USR, va dati seama ca toti, niste slugoi si turnatori la UE. Poate macar acum in ceasul al 24 -lea , romanii sa-si dea seama ca nimeni nu-ti da ceva moca, tu tb. sa te lupti pt. comunitatea ta. Si avem de atatia ani un ex. la vecini, il cheama Viktor Orban. Acum UE ii goneste ca pe ultimii fiinte, au fost buni cat au contribuit la PIB-ul lor.
2
28
Un dobitoc care se lauda cu exercitarea functiei pe care o are. Ce lucru neobijnuit a facut? Ce foduri a atras? Pt Cazino banii sunt de la Guvern
21
0
Eu am vrut sa fac,am semnat autorizatia,dar din cauza crizei sanitare,a redirectionarii banilor nu s-a mai putut.va pup,ne auzim peste 30 de ani,la alta semnare de autorizatie
8
0
Intr-adevar era si momentul potrivit acum.totul este bine covid a trecut.e bine
10
1
e simplu sa scapam de acest mascarici, iesiti sla vot, are in spatele lui 50mii de pensionari, 50mii de voturi, credeti ca degeaba plateste chirie zeci de mii de euro lunar din banii prostilor pt zecile de spatii unde isi desfasoara batranii concursurile de table si sah
21
2
Fagadau mozaic .borduri de marmura stalpisori la supra pret o mizerie fagadau psd
27
2
tara ardesi baba se piaptana. Acum in criza ??? medicatia pacientilor protectia medicilor oamenii sint in somaj cazinoul sta asa din 89 altele sint urgentele pentru DUMNEZEU CHIAR NU VA E JENA ???
22
2
Muie muie muie de 3 ori mue
4
21
Ce limbaj de dobitoc care nu a facut nimic in viata lui si singura ocupatie este de a comenta pe replica. Bravo ! Ai reusit in viata !
8
21
Incredibil ce a putut sa faca. A semnat ... bravo Fagadau esti cel mai bun primar. Glumesc pisa-m-as pe tine de retardat mintal care ai ajuns primar.
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218