REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău, către constănţeni: Nu îmi voi permite să vă cer să faceţi munca altuia

Făgădău, către constănţeni: Nu îmi voi permite să vă cer să faceţi munca altuia

Replica API 2 octombrie 2015 | 00:11 176

De joi a debutat curăţenia de toamnă a Constanţei. Administraţia locală, împreună cu firmele care au contracte de salubrizare şi întreţinere spaţii verzi cu municipalitatea; asociaţiile de proprietari; agenţi economici; instituţii publice şi locuitorii din zonă şi voluntari execută lucrări de salubrizare şi igienizare spaţii verzi. Mai multe persoane au intervenit ieri în cartierul Poarta 6. Activităţile desfăşurate au constat în cosit peluze, tuns gard viu, salubrizare peluze, curăţat teren de frunze şi crengi, degajat teren de corpuri străine.

„Astăzi (joi, 1 octombrie - n.r.) am început campania de curăţenie generală a oraşului nostru, ca un prim pas într-o campanie pe care ne-o dorim permanentă.

Orice bun gospodar ştie că dacă faci curăţenie generală de două ori pe an este mult mai uşor să o menţii. Municipalitatea va da tonul acestei campanii, iar aşteptările mele cele mai mari sunt de la companiile cu care avem contracte încheiate pentru salubritate şi întreţinere spaţii verzi, respectiv Polaris, Pomacost, Sport Turism, M&M Recycling. De asemenea, toate direcţiile primăriei, precum şi regiile şi societăţile coordonate sau subordonate municipalităţii se vor implica activ în această campanie.

(…) Nu îmi voi permite niciodată să vă cer să faceţi munca altuia, dar cred că este datoria fiecăruia dintre noi să ne arătăm respectul faţă de oraşul nostru prin felul în care arată proprietatea noastră sau locul nostru de muncă”, a transmis primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, într-o scrisoare adresată constănţenilor. Campania „Curăţăm Constanţa noastră” se derulează pe tot parcursul lunii octombrie şi va fi urmată de o campanie de plantări începând cu luna noiembrie.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367