REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Făgădău CUMPĂRA branşament electric pentru PLAJA Modern!

Făgădău CUMPĂRA branşament electric pentru PLAJA Modern!

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 1758

O nouă promisiune marca Făgădău intră în scenă: branșarea electrică a sectorului de plajă Modern. Valoarea estimată fără TVA a contractului ce urmează a fi atribuit este nu mai puțin de 412.457 lei, iar conform caietului de sarcini lucrarea ar trebui finalizată în aproximativ 5 luni.

Edilul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, se grăbește, acum, pe ultima sută de metri să facă cât mai multe lucruri și… să lase ceva în urmă. După ce a asfaltat pe repede înainte o porțiune din bulevardul Tomis, a pus câteva pavele și a vopsit un trotuar demonstrând că a făcut piste de biciclete, un nou anunț de achiziție publică îi face pe constănțeni și mai curioși. Despre ce este vorba? Ei bine, Primăria caută o firmă pentru execuţia branşamentului electric pentru locația Plaja Modern Constanța (SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistenţă tehnică şi execuţie punct de conexiune-branşament dar și altele). Achiziția este una directă și iar valoarea estimată fără TVA este de 412.457,22 lei. Totodată, atribuirea se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”. Data limită de trimitere a ofertelor către Primăria Constanța este 25 septembrie.

Durata estimată a lucrării

Întreaga lucrare ar trebui să dureze aproximativ 5 luni, deci, în luna februarie, cel târziu martie, plaja Modern ar trebui să fie branșată electric de municipalitate. Astfel: faza I - 30 zile calendaristice - documentaţie pentru obţinerea avizelor în conformitate cu Certificatul de Urbanism nr. 2424 din 12.08.2020, precum şi orice documentaţii necesare obținerii avizelor/acordurilor prevăzute de legislaţie; faza II: 30 zile calendaristice – studiu de fezabilitate; faza III: 30 zile calendaristice - proiect pentru Autorizaţia de construire (DTAC), inclusiv proiectul privind organizarea execuţiei (POE); Proiect Tehnic + Detalii de Execuţie + Caiete de Sarcini (PT+DE+CS); faza IV: 60 zile calendaristice pentru execuţie lucrări proiectate.

Care sunt condițiile de participare

Ofertantul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul).

Oare primarul Decebal Făgădău vrea să demonstreze că dacă vrea poate să pună în mișcare lucrurile foarte repede sau se merge pe premiza… a furat dar a și făcut așa că hai să îi mai dăm o șansă?

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om care deserveste grupuri de interese!
5
0
individul asta fatalau , cu fatza de ginere mort si prost , dar care stie sa-si faca parte din banii contribuabililor , pe care-l voteaza prostii orasului , s-a imbogatit din spaga data de contractorii lucrarilor cu primaria cat nici nu spera golanul... incepuse bine baiatul ala de la dna cand l-a facut pe umflatul cu drena de NY sa urineze in pantaloni , dar dupa ce a ajuns sef probabil nu-l mai intereseaza coruptia cat Himalaya din primarie...
6
0
Cat o fi spaga de la Neversea?
9
0
Acum catva timp a asfaltat un drum la plaja Modern, chipurile pentru Jogging. Ce treaba are el cu aceasta zona in care investeste banii constantenilor cu predilectie ? Pe cand plantatii de palmieri ?
5
0
De fagadau cumpara din banii constantenilor bransament pentru machidoni! VOTATI FAGADAU SA VA COTROPEASCA MACHIDONII!
7
1
Orasul arata din ce in ce mai bine Fagadau cel mai mare primar
3
9
Zau? Plaja Modern nu mai exista de cand a intrat Neversea pe domeniul public si face ce vrea cu acordul ABADL. De ce sa plateasca constantenii investitiile in beneficii pentru firme private? Ne-am tampit de tot? Ce avantaje aduce constantenilor acest bransament? Nu are acest oras alte nevoi mai stringente? Amenajeaza un parculet, mai planteaza niste arbori, fa ceva util tuturor.
16
0
De pe plaja modern, totul din banii constantenilor.Sa isi plateasca singuri nu cu banii nostrii.
16
1
nu este plaja trei papuci...plaja trei papuci este cea din dreptul Spitalului militar... plaja din poza se afla in cartierul Faleza Nord... zona Spectrum.
4
1
Sa dea Dumnezeu cum au luat primaria banii de la populatie pentru subventiile la caldura inapoi prin procese abuzive si hotii falsificari la procentul de la primarie si guvern,falsificari in formularele cetatenilor impreuna cu judecatorii care au judecat fals aceste procese,asa sa vina DNA si toate organele de control sa le confiste si lor tot.
11
1
de ce tu firma privata sa platesti? dai o cafea prietenului tau primar si iti trage curent, Primaria Cta facea reclama la plaja asta pe Instagram, halal primarie
13
2
Cea din poze este plaja Trei Papuci, nu Modern...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920