REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Făgădău, declaraţia anului: ‘Am promovat date care sunt miere pentru urechile investitorilor...’

Făgădău, declaraţia anului: ‘Am promovat date care sunt miere pentru urechile investitorilor...’

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:00 254

Oamenii de afaceri din străinătate îşi fac cuib în Constanţa? Ctinvest, o platformă ce leagă străinătatea cu oraşul de la malul mării! Municipalitatea doreşte să atragă investitorii străini în oraşul Constanţa. Din acest motiv, în luna octombrie o nouă platformă online joacă acest rol. Site-ul Ctinvest.ro, vine în sprijinul oamenilor de afaceri din străinătate care doresc să activeze în Constanţa.

Mai exact, ideea porneşte de la cum să dezvoltăm economia oraşului, implicit a ţării, dar şi cum să creăm un număr mai mare de locuri de muncă pentru constănţeni, totodată ridicând nivelul de trai al locuitorilor oraşului prin salariile mai mari pe care străinii le-ar oferi. La ora actuală oferta pe piaţa muncii este redusă la câteva funcţii. Cele mai multe dintre posturile disponibile şi oferite de angajatorii din Constanţa sunt pentru agenţi de pază sau consultant vânzări, adică postul de vânzător ambalat în cuvinte frumoase, impozante. Tocmai din acest motiv edilul Constanţei doreşte ca această platformă să atragă investitorii străini în oraşul nostru.

Săptămâna trecută, primarul Constanţei a mărturisit că ctinvest.ro va fi platforma de afaceri a municipiului Constanţa. Prin această platformă dedicată investitorilor străini, municipalitatea doreşte să promoveze date cu interes maxim pentru investitori. “Am promovat date care sunt miere pentru urechile investitorilor. Platforma ctinvest.ro vine cu un set de date despre Constanţa, date validate de Banca Mondială, vine cu o schimbare de mentalitate”, a precizat în cadrul unei conferinţe, primarul Decebal Făgădău.

Astfel, fiecare dintre voi puteţi accesa platforma pentru a vă convinge de ceea ce oferă şi potenţialul pe care îl are în atragerea investitorilor străini în oraşul Constanţa.

“Consider că platforma online este un pas într-adevăr pentru o relaţie a oraşului Constanţa cu străinătatea. În acest fel putem spune că avem o şansă ca oraşul să se dezvolte mai bine, mai frumos şi mai rapid. Cine nu ar dori să investească aici având în vedere că avem atâtea lipsuri? În ceea ce priveşte salariul, considet că afaceristul străin ştie să se orienteze şi să limiteze salariul la nivelul actual, deci nu prevăd o creşte a nivelului de trai privind salariul în mână. Am văzut site-ul, pare ok, scris în limba engleză.”, a declarat un constănţean cu privire la platforma ctinvest.ro.

De asemenea, ideea este aplaudată de constănţeni. Spre exemplu, o cititoare Replica de Constanţa susţine că este o mişcare bună. “Luaţi-o mai incet, lumea se schimbă într-un ritm alert. Sunt toate şansele să iasă ceva bun din aceste mişcări.”, a declarat aceasta.

Părerile sunt împărţite, astfel încât o parte dintre constănţeni susţin că această mişcare este o “combinaţie” a oamenilor politici: “Combinaţii pentru afacerişti politici!”, a declarat un cititor Replica de Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata lumea spune cate ceva..eu doresc sa va spun ca pt cta nu se mai dau bani de la guverv decat cateva picaturi deoarece domul Dobre domnul Babu si Fagadau au sarit in barca PRO ROMANIA,fagadau nu e inca cu acte in regula ca si ar pierde mandatu.Asta ca sa stie si lumea dc nu se aloca bani de la guvern,altora li se dau pt ca nu s tradatori! O seara buna!
0
0
Abia astept la urmatoarele alegeri sa va sparga Fagadau, iar stapanii vostri, ai postacilor, vor plange dupa banii aruncati pe looseri
3
4
1. Fa in plm ceva cu cainii din tomis plus. Ce plm sa promovezi ma cand ai angajati ca boul de Vinturache un instabil mintal, toata lumea stie in primarie si rade de el pe la spate. E un bolnav mintal cu retard major. 3. Cu cine ma cu Babu viceprimarul golan si spagar , poate il contacteaza investitorul pe el si ii da spaga poate si pentru tine...... ba nu esti in stare si punct. Mergi acasa si lasa ne
4
1
Sincer imi pare rau domn primar sa va spun dar nu ati facut nimic pentru oras .Primarul din ovidiu Scupra va da lectii!!!
3
2
nu va mirati,se comporta natural,adica minte cum respira.Nu-l suspectez ca e imbecil,e doar rau-intentionat.Altfel,nu facea bantustana de cioroi in centrul orasului.PSD adica fostul fsn-pdsr-psd a reusit sa anihileze fostul oras Constanta care a ajuns sub suburbiile indiene.
6
2
Loco, Ana, Vic, si toooti asemeni ALUPIGUS dragilor DAAA da voi si ai vostri
3
6
Sa vedem si lucrurile bune..se asfalteaza. Idiotimea nu poate sa se exprime cu bun simt, romaneste. Sa promovam produsele constantene. La Afa Beta nu gasesti ulei Argus sau Tomis. De aici sa pornim
3
3
Incredibil! Bai labarule galactic, chiar nu iti este rusine? Ai distrus orasul asta! Din toate punctele de vedere! Arata jalnic! V-ati batut joc de banii publici...ati furat si cerneala din stilourile cu care ati semnat furtul generalizat! Sa va fie rusine!
9
3
Miere pe web si FIERE in oras. Constanta agoniza deja in ultimele zile de prin 2014 ale lui Mazare, astia de acum, din fruntea Primariei de deja 4 ani, ii dau lovitura de gratie.
7
1
nu te duce capul incompetentule! ia-ti machedonimea si duceti-va dracului de unde ati venit!
11
2
Care cu tiata familia bea apa de la robinet!RUSINEEEEEEE!NU SI FACUT NIMIC BUN PENTRU CINSTANTA!SA VEDEM LA ANUL CATEXAI REALIZAT DIN PROGRAMUL TAU!
3
2
ce singapore te-n gura de cacanar... KANDLA INDIA !!!! tigani,bisnitari,trafic indian,blocuri rusesti-moldovenesti,taxe de protectie,mafie,tiganusi mici care fura ,scuipa si lovesc turisti.cautatori in gunoaie,cai,caini si rahatii lor pe strada,droguri si drogati, batrani uraciuosi si malefici,spitale infecte. Adu-i aici pe investitori si luati-le banii ,furati-i cum stiti mai bine si apoi ascultati manele la petreceri cu lautari tigani. faceti bani din suferinta oamenilor ,inmormantari . dar si din bucuria lor...la nunti jegmaniti oamenii da! Este vorba de voi constantenilor .AStia sunteti !
14
2
machedon deci jigodie.toti machedonii ar trebui izolati
11
5
a mai promovat niste spatii verzi care sunt miere pentru dezvoltatorii de cutii de locuit!
12
1
Si toti ceilalti investitori straini fugariti de ciumecii vostri pt parandarat o sa vina akum ca muska la dulce la minunatia voastra de site. ...
10
2
cum sa compari Constanta cu Singapore? Ai uitat la categoria Life in Constanta sa mentionezi de TIGANI si MIZERIE si machedonii din toate institutiile ...
18
5
De la vorbe la fapte este o cale atat de lunga ,cand e vorba de politicieni nostrii.....FAPTE NU VORBE poate va ajuta CLUJUL cu ceva sfaturi
15
1
un idiot! orasul colcaie de mizerie, caini, tigani, strazi proaste, parcuri spre 0, etc, etc
28
3
Care vorbeste putin si atunci nu spune nimic, doar vorbe goale fara o actiune concreta!Bravo cum te cheama primare ca am uitat
20
0
tipul asta se drogheaza? pare convins de ce spune, ori e prea prost ori e prea nesimtit
27
2
un oligofren retardat ...
23
2
se apropie alegerile locale, asa-i? si te vrei iar primar? si te-ai apucat cu prosteli dintr-astea? nici ma-ta nu te mai voteaza, ti-ai imbogatit toata machidonimea, si pentru oras n-ai facut nimic
30
1
Cum adica sa vina strainii , cum adica nu sunt companii romanesti, cum adica nu sunt tineri constanteni care sa faca ceva aici... Nu sunt aici pentru ca nu ati creat cadrul necesar, pentru ca nu ati lasat companiile locale sa traiasca.. voi a lu Mazare.!!! Nesimtitilor
25
1
Scupra primar la Constanta !!!
6
15
Cati bani a costat panarama asta de site? Zici ca este tradus de copiii de la corijenta clasa 2a engleza.
17
2
La Cluj. Timisoara . oradea exista companii serioase. Al dreaq de hot dobrogean Huo fi miar scarba de asa oameni de nimic
21
4
Am schimbat cateva vbe cu Fagadau in clinjca Pozimed era si el pe acolo l am. intrebat ca un simplu cetatea ..domn primar ce facem cu orasul asta ca arata dezolant?? La care el mi a raspuns ca nu exista companii serioase sa se ocupe de lucrari atunci mi am dat seama ca pe om nu prea il ajuta intelectul omul e in bula lui!!
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102