REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Făgădău, despre cei care critică noile autobuze: ‘Cine are informaţii că s-a fraudat ceva, să meargă la DNA sau să tacă din gură, că e ticălos’

Făgădău, despre cei care critică noile autobuze: ‘Cine are informaţii că s-a fraudat ceva, să meargă la DNA sau să tacă din gură, că e ticălos’

Replica API 2 martie 2019 | 00:06 366

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a ținut să facă precizări cu privire la zvonurile apărute în presă, potrivit cărora municipalitatea ar fi irosit banii împrumutați pentru achiziția autobuzelor noi.

”În spațiul public vin tot felul de oameni cu scop politic, ca să fie clar înțeles, care spun că autobuzele noastre poluează și sunt un dezastru, îi invit să meargă cu ele. Spun că sunt o catastrofă și că se vor strica, îi invit să meargă permanent cu ele. Spun că au costat enorm de mult. Sub 170.000 de euro este un autobuz, nu cum am auzit pe piață. Dintr-un împrumut de 22 milioane de euro, aproximativ, adică 100 milioane de lei, noi am utilizat aproape 78 milioane. Ba mai mult, de aceste 78 milioane, am cumpărat 104 autobuze. Cred că și un elev de clasa a III-a știe să facă împărțiri. Nu știu de unde au scos datele astea. Dar, încă mă gândesc dacă să apelez la avocați sau nu. Nu vreau să mă lupt cu presa, dar vreau să mă lupt cu nemernicii. Cine are informații că s-a fraudat ceva, să meargă la DNA sau să tacă din gură, că e ticălos”, a spus Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat de constanta ca pampalau de primar al constantei isi bate joc cu cacaturile ordinare de isuzu city-port cu scaune mici de clasa intaia si sa spun pe romaneste ma pis in ele nu ma urc niciodata daca il ducea capul pe porcul asta de primar putea sa cumpere Autobuzul electric Polonez Solaris Ubino 12 poate era mai util decat jafurile astea nenorocite
2
0
DISTRUGE CONSTANTA!DACA NU IESITI LA VOT SA NU VA PLANGETI DUPA!
3
2
Bhai moldovean spart asta de sub mine! Sa imi bag pulla in tine in mortii ma-tii de prost ! Cand vreodata e Constanta moldova slugo !? Da intr-adevar, multi moldoveni jegosi ca tine au ajuns pe aici si nu au mai plecat, dar asta nu face Constanta sa fie un moldova, prostule !
0
6
Nu mai comparati ma Constata cu orasele din vest voi sunteti in Sud Est deci Moldova acolo e locul vostru langa noi.
4
1
Si tiganimea din HC merge tot gratis pe Ratc?ca taxarea pe la sofer nu vrei, ca sa iti tii tiganimea pe mocangeala.Pune-le si la pensionari gratuit dupa ora 9 si dupa ora 17, ca sunt in stare sa te sfasie, daca vii de la munca si nu le dai locul, ridica si copiii de pe scaun astia. Si muta naibii cartierul HC langa brigada mobila de jandarmi, ca sa stea si tomis 3,soveja,tulcea,badea cartan linistite, cum erau oana sa aduci plosnitele de stau gratis.Inainte aveau bani sa stea cu chirie, acum ne mareati noua ggcal,impozite, ca sa iti tii votantii.Ai invatat ceva de la Mazare
8
2
...ticalosii sunteti voi ...echipa de semianalfabeti din Primarie...ce nu ati facut nimic in acest mandat pentru constanteni....ci doar pentru voi...ticalosii sunteti voi ...pentru ca de-asta arata orasul Constanta ca o groapa de gunoi...cu cateva autobuze disel...ce nu mai sunt de actualitate nu se face primavara...cu babu-ini si rasauteni ce habar nu au ce se intampla in jurul lor...mai este putin si veti fi istorie cu totii...!!!
14
1
Uita ti va la aia din spate ce cap de porc are,seamana cu scroafa lu fratimiu Mariana! Problema grava e ca ea e directoarea economic care ar trebui sa o ia putin la scuturat DNA u!!!Doamna Soceanu ar trebui sa dai si tu un interviu sa spui ce faceai cand erai secretara in 2013 si veneam la dumneata pt concediu si ne dadeai afara din birou ca tu trebuia sa ti bei cafeaua si nu aveai timp de noi! Si povesteste i sotului tau cum ai fost cu mine la munte cand era si sotul tau cu si cu copilu! Acum esti cineva!ai salariu 15000lei!o sa ne vdm curand
9
1
Ce dna!!! Acum dna este........zerooooooo
4
3
Pomeneste de ticalosie fostul valet al celor mai mari ticalosi locali. Un arogant care are un singur talent, acela de a masca incompetenta crasa in spatele unei pretiozitati de-a dreptul penibile. Mars de aici, argat mititel!
11
2
Vestul arunca motoarele diesel si tu cumperi!BRAVO!Ai tupeul de machedon sa si vorbesti si urst cand tu esti un fatalau.Nu ai iesit ka interval niciodata in viata ta.TOT FATALAU O SA RAMAI.NU AI ANVERGURA.
13
2
Da cine are informati.Sint atiit de voinici acesti mincatori de rahat de numa numa....rahat turcesc desigur.Nu se mai poate cu acesti lingatori de calante si slugi nemernice.Fitilari de serviciu ii numesc si atiit.
4
2
Cine se scuza , se cam acuza!
10
2
......ne iubim orasul in care traim, si ne deplasam, cu mijloace de transport noi ! Avem un primar gospodar
2
24
Stiu si eu aproape sigur ca nu s-a furat la achizitia autobuzelor, dar sa spui ca sunt de o calitate prea buna.... e jenant, stiu 100% ca deja cateva au avut probleme grave pe electronica, sa nu zic ca m-am urcat intr-unu si eu de curiozitate intre cateva statii, si m-am uitat la sofer in bord, si aveau niste martori care nu aveau ce cauta acolo aprinsi. Am intrebat in stanga si in dreapta, si se pare ca desi, eu la o masina normala, as sti sa ii sting, se pare ca inginerii de la Isuzu au problemutze maricele in a le stinge. Pai cand or sa iasa din Garantie... cred ca ati puso...
9
3
Primaria Constanta e o agentie imobiliara makidoneasca care vinde terenuri ilegal pentru spaga
23
5
ticalos ai fost tu cand semnai cu mazariche la nenorocirea orasului si apropo.. REPETENTULE
18
2
Ai semnat sau nu angajament ? Pramtie perversa !
9
2
Fagadau intelege ca nu te mai suportam! Si abia asteptam sa iti termini mandatul! Cei cativa lingai din jurul tau care isi fac interesul cu tine te mint nonstop ca esti iubit de constanteni si tu naiv cum esti chiar ii crezi
29
3
La 80.000 un steag.... Ce discutam noi aici....
13
1
Sunt de rahat... Masini zici ca sunt dricuri
9
3
Muie Replica ca stergi comentariile!
23
5
asta sigur e papitoiu ala de nicu rosu , un lingau analfabet care abia leaga 2 cuvinte
17
1
Decebal continua munca pe care o faci , vezi autobuze noi , banci , asfaltari , protectia batranilor , politie locala , gradinite , scoli reabilitate , etc etc si noi restul te sustinem , nu cativa hastag rezistimuisti , si cativa care joaca in perioada asta f prost , stai linistit ca ai toata sustinerea noastra a celorlalti , si apropo tic tac bate ceasul pentu nu unii si nu isi dau seama , tic tac bate ceasul si ne bate pe toti , tic tac mare atentie dragi tineri frumosi si aproape liberi
6
30
Amice muie pesede muie sa i zici la PDL sau PNL si lasa in pace PSD ce rau ti-a facut tie!
7
18
Toti prostii cumpara Isuzu! Numai cei din Cta cumpara Isuzu! Au mai cumparat unii Isuzu si s-au dus sau se duc la cusca!
15
5
Sa va fie rusine Un wc din parc a costat cat un apartament
26
5
Orasele moderne au transport in comun electrificat si voi cumparati matahale care ne intoxica pe strazi. eram si noi moderni mai demult. he, suna bine nu?
22
4
Cine-i ticalos, ma? Pesedeule!
13
3
ce tupeu ai tarane obosit ! Pai cine te crede mai cacatule ? Doar n-o sa te invatam noi cum sa furi. Stii tu ca te-a invatat tatucul tau hotul mazare ! Muie fagadau hotule, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
26
7
Frauda scrie pe fruntea voastra.Voi sunteti nascuti pentru a frauda ca altfel nu ati fi intrat in PSD.Frauda se numeste si daca ati dat mana cu Mazare cel mai mare talhar al Constantei din ultimii 100 de ani.Voi mintiti cum respirati.Noi vedem si stim mai mult si mai multe decat va inchipuiti.Hotiile voastre se vad din strada.Hai sictir hotilor !
25
7
VESTUL MERCEDES ELECTRIC -ESTUL ISUZU DE LA TURCIA!BRAVO DE REALIZARE!TOATA EUROPA FUGE DE DIESEL IAR CONSTANTA CUMPARA!BRAVO FAGADAU, ESTI UN GENIU!
33
5
Cap patrat- robocap fatalau
19
7
Cand ai 100 de lei si cumperi ceva mult mai prost decat ce ai fi putut sa caumperi cu bani astia dar din alta parte se cheama ca ori esti prost ori corupt.Si DNA daca vine ce sa vada ca doar spaga e in diferenta de pret deci poate doar sa spuna ba da prost esti cu bani astia puteai sa cumperi ceva mai bun.Ca pentru prostie nu se face puscarie.
16
5
USR. asta voi vota, in cinstea ta. Sa stea pe capul tau si sa te futa cu telefonul pe filmare asa cum o faci tu cu noi, neputinciosule. USR. Nu-I sufar, dar voi vedea pe cati conving sa faca la fel. Sa te uiti la procentele lor. Voi fi contribuit si eu. Tristete rurala de Beidaud, ai devenit o rusine pentru liceu.
27
9
Nici duba penitenciarului poarta alba nu are opt camere.Ii mai trebuie una in dos boului de fagabou ca ne ia de prosti.
24
5
Scaunele sunt mici si putine in rest e bine
18
6
Aia este Dalida, si asta este Vasile?
14
3
pai de ce la constanta au costat 211000 euro si la chisinau 130000? la iasi 170000 si in tadjikistan 85750 euro? cam mare diferenta
30
4
Pai DNA...aproape s-a desfiintat....foarte convenabil!
26
3
Eu nu stiu daca s-a fraudat sau nu, dar este o achizitie proasta. De ce nu luati exemplu de la Primaria Cluj?
34
5
Tu esti cel mai mare turnator din primarie...tu iti denunti la DNA toti colegii...un jeg
27
6
Argatul asta nu e credibil nici cand face pe nervosul.
33
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102