REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FĂGĂDĂU i-a dat UNDĂ VERDE lui CIOTE să-și supraetajeze HOTELUL din SATUL de VACANȚĂ

FĂGĂDĂU i-a dat UNDĂ VERDE lui CIOTE să-și supraetajeze HOTELUL din SATUL de VACANȚĂ

Replica API 4 august 2020 | 00:00 7688

Primăria Constanţa dă avize pe bandă rulantă pentru supraetajarea construcțiilor din Constanța. În timp ce unii așteaptă ani de zile pentru supraetajarea imobilelor, alţii primesc aprobarea în două mișcări. Cum ar fi familia Ciote, care vrea să mai ”trântească” un etaj la imobilul cu 4 etaje din Satul de Vacanță. Iar dacă numele de Ciote nu vă spune încă nimic, vă invităm să vă gândiţi la celebrele galerii Ciote sau Metropol, de pe strada Ștefan cel Mare.

Imobilul situat în Satul de Vacanță, cu vedere la bulevard, a fost construit recent, pe amplasamentul unui spaţiu comercial, care a fost demolat.

Decebal Făgădău

Clădirea are 4 etaje, iar familia Ciote vrea să-și sporească afacerea, așa că a cerut supraetajarea cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maxim 20% din suprafața construită desfăşurată a clădirii. Iar primarul Constanței, Decebal Făgădău, i-a dat undă verde.

Stere Ciote

Metropol Star, înființată de frații Stere și Dumitru Ciote

Imobilul funcționează pe societatea Metropol Star SRL, ce are ca domeniu de activitate fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.

A fost înființată de frații Dumitru și Stere Ciote, iar în prezent, acționar 100 % este Cristina Steliana Ciote, rudă cu cei doi foști asociați. Cei doi frați au construit și magazinul Metropol, de pe strada Ștefan cel Mare. Ei mai dețin și galeriile Ciote, situate pe aceeași stradă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Fagabou. Cate locuri de parcare are la hotel? Asta nu conteaza? Cu siguranta ca nu arenici un loc . Dar ce conteaza asta . Spaga a ajuns unde trebuie si restul sa se spele pe cap.
3
0
FLUTURACHE da autorizatiile, Fagadau acum COLECTEAZA bani pentru campanie.
8
0
Noi doar va footem mushatele.
7
2
Machidonii spala bani prin hoteluri
11
1
Precum ziarul si comentariile. Treceti la munca romanilor !
7
11
Il votez pe murad, numai ca sa nu mai vad un fagadau
8
7
acu inteleg de ce ne-au invadat anul asta makidonii: si-au facut buletine de cta ca sa voteze fagadau.De aia le si prospera afacerile: fagadau le da autorizatii, iar ei voteaza si sponsorizeaza
13
2
Cum fagadau i.a dat autorizati lu ciote ma inteligentilor?? Pai primaru da autorizatii??...articol de kkt ...facut pe bani..politica mizerabila...si fraierii o musca...
4
12
Pai nu ca pishati pe el de vot mocanilor?? Ca asa zbierati pe feisbuci ma pish pe el de vot, acum se pisha ei pe voi. Cu bolta
5
0
are ura pe popor.
15
2
daca nu era tac-su lui mihai si costel nu vedeau ei iesire in consola la hotel in veci. noroc cu tatal lor de s-au dezvolat in afaceri ca altfel ramaneau cu filmarile si pozatul la nunti.
20
2
Asta inseamna ca P.S.Disti si-au facut ei calculele si Fagadau poate sa ia decizii contra majoritati Constantenilor chiar si acun cu putin timp inainte de alegerile locale pentru ca tot el v-a fi noul primar ales al Constantei,nu stiu daca PSDei au dreptate ramane de vazut cum vor vota Constanteni.
6
4
pana sa ne omorati , va cam calcam in picioare , si va vom conduce mereu , noi turcii si arabii, voi mucanii sunteti o minoritate in constanta
5
15
toti brinzarii jegosi fac asta .supraetajeaza .
18
0
Fagadau si Babu sunt autorii acestor fapte. Votam orice candidat dar nu votam PSD si nu votam Fagafau.
21
2
Adica mai scade suprafata verde din parc.ZONA DE FALEZA ESTE LAFEL PLINA DE BLOCURI FARA A SE INCADRA IN ZONA SI CU DISTRUGEREA SPATIILOR VERZI.Nenorocit om acest Fagadau.Prosti mai sunt ce ce il vor vota, pe el si PSD.
16
0
sa va dam la mwie
16
3
Power machidonii
1
20
Rasa asta de makidoni, trebuie omorata in piata cu pietre si nevestele lor rupte in pwli in fata lor
28
10
nu ma asteptam... vestea vine ca un soc pt mine...
30
3
Eu zic ca makidonii sa nu dea bani aiurea pe investitii? Sa nu ne chinuim prea mult cand daramam speluncile makidonesti construite prin furt
27
7
Niste gainari, fosti ospatari plimba tava care spalau wcuri
49
7
FFAGADAU SI BABU AU DAT ORASUL NOSTRU PE NIMIC MAFIEI MAKIDONESTI. FAGADAU CEL MAI PROST PRIMAR. BABU UN HOT JEGOS. MUIE PSD.
50
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614