REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău, în mijlocul pensionarilor, de Ziua Națională

Făgădău, în mijlocul pensionarilor, de Ziua Națională

Replica API 1 decembrie 2015 | 13:51 524

De Ziua Națională a României, viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, s-a aflat în mijlocul pensionarilor! Acesta a mers inclusiv la evenimentul susţinut în zona Far, unde a vorbit cu ei. Oamenii au profitat de ocazie pentru a-şi spune problemele, Făgădău ascultându-i pe fiecare în parte.

Ulterior, primarul a transmis un mesaj tuturor constănțenilor, tuturor românilor.

“La 97 de ani de la Unirea României, în pofida timpurilor tulburi pe care le traversăm, timpuri care au cauze atât interne, cât și evoluții internaționale care ne fac să ne tenem pentru ceea ce înseamnă viață, cred că noi, românii, trebuie să onorăm și să cinstim această zi națională. Trebuie să fim mândri de munca, lupta și perseverența înaintașilor noștri, să căutăm resurse interne în fiecare dintre noi, în rândul semenilor noștri și să facem proiecții măreții așa cum și ei, acum 97 de ani, au făcut cu țara noastră. De asemenea, trebuie să fim uniți în niște condiții care ne fac să ne uităm cu toții spre o schimbare, fără să știm încotro trebuie să fie această schimbare dar care, în mod evident, ne arată că nu trebuie să mai conservăm ceea ce a fost până acum, ca și prăpastie între clasă politică și oameni, între sistemul de organizare a statului și oameni. Cred că, împreună, putem să construim o Românie așa cum și-au dorit-o înaintașii noștri: puternică, mândră și care să joace un rol important, nu doar pe harta Europei, ci și pe harta lumii. Astăzi am văzut oameni care sărbătoresc, oameni care îi jelesc pe cei care i-au pierdut. Mi-aș dori ca, din ce în ce mai mulți români, să aibă curajul să se uite în ochii semenilor, pentru că asta înseamnă că au curajul să se uite în ochii lor, în oglindă. La mulți ani!“, a transmis Decebal Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367