REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău, între 'Ochiul Londrei' și cu BARCA prin MAMAIA! VIDEO

Făgădău, între 'Ochiul Londrei' și cu BARCA prin MAMAIA! VIDEO

Replica API 2 iulie 2020 | 23:43 2433

Ploile torențiale din ultima vreme au făcut ca unele străzi ale Constanței să devină adevărate lacuri. Nici Mamaia nu a fost scutită de acest potop, astfel că, după furtuna de marți seara, intrarea din stațiune era un mare... lac.

”Stațiunea Mamaia nu are scurgere pluvială”

”Stațiunea Mamaia nu are scurgere pluvială, spațiile verzi fiind de 70% când a fost proiectată. Dacă s-au construit betoane unul lângă altul, e și normal ca apa aia nu are unde să se ducă, parcarea aia era spatiu verde în urmă cu 15 ani.” sunt vorbele unui localnic obișnuit cu felul acesta de peisaj care se întâmplă la fiecare ploaie mai puternică.

Mamaia... mica Veneție

Astfel, dacă primarul Făgădău a reușit să aducă ”The London Eye” la Constanța, iată că ploile au adus canalele Veneției în vechiul Tomis. Și dacă în adevărata Veneție, gondolele străbat canalele în ritmuri de canțonete, în Constanța telegondolele survolează maiestuoase bălțile adânci.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taci ca i bine peste ani vezi ca devine mamaia a doua Venetie si atunci sa te tii ,au viziune astia de construiesc atatea betoane...poate ..poate...offfff
1
0
Sa-si ia triribomba si sa se mute cu ea la Beidaud. Bd. Tomis este inca decopertat. Poate pana la toamna se asfalteaza. Totul este de facut de mantuiala. Aspira cineva la metrou sau nici nu indrazniti sa va ganditi la asa ceva. Realizari in ultimii patru ani pentru constanteni zero. Un loc de joaca si o banca in fata blocului poate sa faca si un administrator de bloc.
1
0
Tovarasul primar trebuie sa restabilim ordinea in oras ca sunt prea multe masini in rest totul este bine
6
2
Trebuie sa ne bucuram de apa.
3
0
ce london eye vedeti voi ?e o tiribomba de bilci de la tara .e cu 100m mai mica ca cea de la lonfdra si cu 135m mai mica decit ala de la Singapore .E adusa sa mai prinda voturi de la pensionarii pachetari care au reducere dar copii nu ca nu voteaza .E tichia de margaritar care ne lipsea .
14
1
Voi astia de il credeti bun pe fagadau, ori nu stiti ce a promis in 2016, promisiuni nerealizate, ori stiti ce a promis si va place sa fiti mintiti.
14
1
Mult trambitata roata este de fapt un utilaj de iarmaroc, inalt cat Vraja Marii. Sa si-o bage-n kur ca incape sigur.
21
1
Un fara viziune si care nu a realizat nimic din ceea ce a promis.
18
1
Fagadau este cel mai bun primar din istoria orasului constanta
6
29

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614