REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău: Judeţul Constanţa, ROŞU PE LINIE, cu excepţia oraşului Eforie şi a comunei Ghindăreşti

Făgădău: Judeţul Constanţa, ROŞU PE LINIE, cu excepţia oraşului Eforie şi a comunei Ghindăreşti

Replica API 13 decembrie 2016 | 00:43 421

Concluzii după alegeri

Concluzii după alegeri

Decebal Făgădău

În şedinţa Consiliului Local Constanţa, care a avut loc luni, 12 decembrie a.c., primarul municipiului, Decebal făgădău, a mulţumit public implicării candidaţilor şi a participării masive la vot în rândul constănţenilor din mediul urban.

„Mă bucură de asemenea mult că această prezenţă la vot a fost şi mai mare în mediul urban vs. mediul rural în judeţul Constanţa. Practic, de două ori mai mulţi oameni au votat în urban versus mediul rural. Normal că sunt mulţumit de rezultat. Aş vrea să le mulţumesc colegilor de partid, echipei de campanie, candidaţilor, celor care ne-au susţinut, ne-au votat şi să vă mulţumesc şi dumneavoastră, reprezentanţilor mass-media, pentru echilibru, echidistanţă şi profesionalism într-o campanie atipică. Este prima campanie de alegeri parlamentare care se desfăşoară după un alt tipar, mai greu de înţeles pentru multă lume, chiar şi pentru mulţi candidaţi”, a punctat Decebal Făgădău. Mândru de rezultatele preliminarii, Decebal Făgădău a precizat că faţă de alegerile locale, competitorul direct, Partidul Naţional Liberal, a fost înfrânt în toate secţiile de votare. „Din punct de vedere al rezultatului, vă pot spune câteva constatări personale pentru că am stat până de dimineaţă să văd şi să am rezultatul cât mai aproape de final. Mai aveam o secţie de vot, între timp a venit şi aceasta. PSD a câştigat peste tot în judeţul Constanţa, cu excepţia a şapte localităţi. Dacă vorbim despre mediul urban, a câştigat în toate oraşele şi municipile, cu excepţia oraşului Eforie. Pe lângă cele şapte localităţi, a mai fost o localitate, Ghindăreşti, unde comunitatea ruşilor lipoveni a luat mai multe voturi decât PSD, dar oricum eram într-o competiţie cu ei. Venind spre municipiu, evident că mă bucur că din cele 210 secţii de votare, am câştigat în 206 secţii de votare. Dacă ne gândim că la alegerile locale contracandidatul meu câştigase în 56 de secţii de votare, acum noi am pierdut 4 secţii, şi am câştigat în 206, dar în două din aceste secţii a câştigat USR, nu PNL. Mergând puţin mai departe cu analiza, vă spun că am constatat aşa: PSD, care era privit un partid monobloc, corupt, greu de reformat, se adresează alegătorului din mediul rurat, neinstruit, iată că dintr-o dată a câştigat alegerile şi asta nu poate decât să mă bucure pentru că eu îmi doresc, ca tânăr, un partid care se uită la viitor, în egală măsură respectându-şi trecutul”, a adăugat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367