REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Făgădău, la dezbaterea bugetului, a adoptat stilul lui Iordache: „Altă întrebare”

Făgădău, la dezbaterea bugetului, a adoptat stilul lui Iordache: „Altă întrebare”

Replica API 25 martie 2017 | 00:13 498

Situație incredibilă la dezbaterea bugetului, care a avut loc în sala consiliului județean „Remus Opreanu”, vineri, 24 martie a.c.

Primarului Constanței, Decebal Făgădău, i s-au transmis cererile Asociației Elevilor din Constanța pentru bugetul pe anul în curs al municipiului. Răspunsul primarului a fost halucinant: „Altă întrebare!”

În cadrul conferinței, Alexandru Manda, președinte al Asociației Elevilor din Constanța, solicită ca la capitolul învățămân să se țină cont și de fondul pentru burse care trebuie să fie de 8 milioane de lei. „Nu se prevede nici o majorare pentru burse. Vă rog să luați în calcul acest considerent. De asemenea, solicit ca paza școlilor să fie făcută din banii publici și nu din banii părinților”, a precizat Alexandru Manda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
POATE POATE IN ACEST BUGET DEZBATUT SA SE GASEASCA CEVA FONDURI SI PT ANLIZE CARE NU SE FAC DECIT CONTRA COST LA SPT JUDETEAN.AICI FAC REF LA CORONOGRAFI SI DE CE NU LA DIF ATENTI PT DIVERSI MEDICI,FARA A VREA SA AMINTESC VROUNUL.NU MAI VB DE ASA ZISA VRERE A UNORA DE A S-AU A NU OPERA CAZURI CARE SINCER SINT DE VIATA SI DE MOARTE.NU DEMUL MI SA CONFENSAT UN BOLNAV CARE A FOST RESPINS SI LA SI LA OPERATIE.AVEA ACTE MEDICALE AM VAZ IN MARE DESPRE CE ERAVB.PACAT PACAT SI ATIIT.OMENIA DAAAA CU SIGURANTA A DISPARUT IN SPIT JUDETEAN.
1
0
Succes in tot cea ce faceti dnl-e primar Decebal Fagadau. Oameni mici is peste tot mai ales parerologi.
2
3
il vrem pe ma mazare ! avea coee si pile peste tot .
5
1
atentie la ceeia ce vorbiti sa nu mai folositi cuvinte folosite de alti, sa va face-ti limbaj propriu si doar voi sa-l folositi, expl. cutuma este la fel un cuvant spus de talanul klaus si numai el al poate folosi chiar si de o suta de ori pe zi dupa cum a-ti vazut la orice fraza este o cutuma si el ptr. noi !
0
0
poate asfaltati drumul catre baza nautica. tot umc ati terminat domnule primar.
4
0
Pai cum sa fie la subiect cind viceprimarul Babu si-a construit hala la podul de la Billa, fost ptr tramvaie, si apoi a dat din pinteni sa i se faca PUD.
3
1
Dintr-un argat obedient nu faci niciodata un barbat adevarat. Culegeti ce ati sadit la alegeri.
13
2
Fagadau a inceput sa semene cu Traian Basescu, ochiul din stanga mai mic si mai inchis, ochiul din dreapta mai mare, ca la oamenii deosebit de inteligenti. Mai are sa-i cada si capul intr-o parte, pe stanga se pare la Basescu, sa zica lumea ca-i creierul cel mare si destept. Constanta a ajuns o rusine, o mizerie de nedesris, vanzatori ambulanti pe toate drumrile din oras cu chilotii in mana, 7 perechi 10 lei, cu reclama deja consacrata, tigari,tigari,tigari, netimbrate si nefiscalizate desigur. O mafie care lucreaza la greu pentru barosanii orasului, justitie,politie,jandarmerie, sri,politic
12
3
ce nasol si taranus e fagadau asta,nu dai doi bani pe el,l am vazut in maritimo,asa primar,,se vede ca a fost umbra lui mazare si tot umbra a ramas
12
4
Fraierilor,ma doare direct in cur de voi!Alta intrebare
6
2
Bravo Fagadau, ajunge atata mocangeala. Mai baga banii si in oras, in infrastructura, in turism etc. Sa beneficiezi si locuitorii productivi ai orasului de banii cu care contribuie la bugetul local! Ajunge atata mocangeala! E ok sa dea pt amaratii de batrani dar in rest....ajunge!
9
1
Ce mi-a fost Mazare,ce mi-e Fagadau!Amandoi din acelasi os,nesimtirea e trasatura comuna!Da bani pentru Henri Coanda Fagadau, ca oricum elevii nu au drept de vot deci nu pierzi prea multe voturi neacordandu-le drepturile!Cata vreme numirile in MAI se fac politic,cei de acolo normal ca va vor fi recunoscatori si nu vor deschide vreo ancheta impotriva protejatilor din teritoriu!
13
4
Nu va mai agitati 4 ani tripleta fagadau babu rasauteanu se vor pisa pe constanteni cum vor ei ...mai avem de asteptat pan la alegerile viitoare
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102