REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FĂGĂDĂU mai 'VOPSEȘTE un GARD' înainte de ALEGERI

FĂGĂDĂU mai 'VOPSEȘTE un GARD' înainte de ALEGERI

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1338

Primăria municipiului Constanța are nevoie de lucrări de reparații la terenurile de sport amplasate pe domeniul public al orașului. Valoarea estimată depășește suma de 290.000 mii de lei. La ce vor fi folosiți acești bani? Ei bine, la dat vopseaua jos de pe unele elemente pentru ca mai apoi să fie vopsite iar, înlocuirea plaselor de la coșurile de baschet și a celor de la porțile de handbal și alte câteva lucrări.

Decebal Făgădău muncește la foc continuu… în ultima perioadă. Mai nou, acesta dorește să facă lucrări de reparații curente la terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța. În acest sens a fost lansat un anunț de achziție directă. Valoarea estimată este 299.753,33 lei fără TVA.

Terenurile sportive vandaizate de… necivilizați

În activitatea noastră ne confruntăm des cu deteriorarea mobilierului urban, din cauza comportamentului necivilizat al unor cetățeni care nu înțeleg că acestea reprezintă bunuri ale întregii comunități, iar distrugerea lor poate conduce la accidentarea gravă a utilizatorilor. Pentru siguranța cetățenilor care desfășoară activități sportiv – recreative pe terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța se impune realizarea lucrărilor de reparații cât mai urgent, deoarece o parte dintre acestea au fost vandalizate” este notat în achiziție.

Ce se dorește mai exact

În achiziți sunt menționate și lucrările ce se doresc a fi realizate, Astfel, vor fi pregătite suprafețele din beton sau metal prin curățare cu peria de sârmă; vor fi vopsite elementele sportive în două straturi cu email alchidal, după curățare și grunduire în două straturi; se va folosi vopsea rezistentă la mediul coroziv și cu putere mare de acoperire; vor fi înlocuite plasele de la porțile de handbal, confecționate din fibră tesută, cu rezistență mare la rupere și la forțe de frecare, cu grosimea firului de 5 mm, iar pentru extra rezistență trebuie să aibă și sfoară perimetrală la îmbinări; vor fi înlocuite plasele de la panourile de baschet; vor fi înlocuite fileurile de volei de la terenurile de sport; și alte câteva lucrări.

Condiții de participare la licitație

Executantul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum si faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică.

Termenul limită de transmitere a ofertelor este 03.09.2020.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce spui ma constantene,Chitac nu este bun pt.ca el este invatat doar sa dea ordine si dupa parera ta Fagadau este mai bun pt.ca el este invatat sa execute ordinele lui Mazare si Stroe?,lasa ma sa vina generalul si sa dea ala militaria jos din pod"adica sa aplice lege mai pe intelesul tau,sa cheme D.N.Aul sa verifice primaria Cta ca ajunge si D.Fagadau la P.Alba langa R Mazare pt.ca primari PSD din Constanta nu au respectat niciodata legile tari iar pe Constanteni cu atat mai putin.
3
0
montati camere de supraveghere ,identificati vandalii si sa plateasca reparatiile .Este greu?
3
0
dupa alegeri mucles , ne mai intalnim in cincinalul viitor, asa fac majoritatatea , orientarea lasa de dorit , inselatul e la moda!
1
1
un primar votat de tot cartierul COANDA
4
0
Daca se voteaza ca atunci ADIO Fagadau.
4
0
nu scapam de fagadau cum vor uni este apreciat de uni constanteni vom vedea la alegeri il vreti pa chitac asta este invatat sa de-a ordine si alti sa stea drepti in fata lui e un om fara sare si piper.
2
6
Mai e putin si scapam de Fagabou. Ametitul asta a castigat alegerile pentru ca s-a pozat Mazare cu el de gat. Acum de pozeaza escrocul ala de Babu cu el de gat asa ca nu il mai voteaza nimeni.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367