REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău: Mama a fost doar o victimă colaterală; ține de un joc politic care astăzi capătă aspecte mai violente VIDEO

Făgădău: Mama a fost doar o victimă colaterală; ține de un joc politic care astăzi capătă aspecte mai violente VIDEO

Replica API 27 mai 2019 | 04:50 523

Primarul Decebal Făgădău s-a prezentat la urne duminică, la ora 20.30. Edilul i-a felicitat pe toţi cei care au votat, iar apoi a dorit să se refere la incidentul care o vizează pe mama sa, în acest sens fiind întocmit şi un dosar de cercetare penală.

"Vreau să îi felicit pe toți cei care au votat, fie în țară, fie înafara țării pentru că de fapt acesta este sensul democrației și cred că sensul schimbării în 1989 acesta este. M-am bucurat să văd că toate vârstele, tineri, maturi, seniori au participat la procesul electoral și cred că este un câștig pentru democrația românească. Mi-aș fi dorit să votez astăzi mai devreme dar deja cum bine știți am fost ocupat cu un incident nefericit, care este o înșcenare ce m-a avut ca țintă pe mine și partidul pe care îl reprezint. Mama a fost doar victimă colaterală și simt nevoia să fac câteva declarații pentru că în calitate de fiu al mamei mele mă simt revoltat de ceea ce s-a întâmplat. La 70 de ani a fost nevoită să meargă pentru prima dată la poliție pentru un lucru care nu ține de ea și de modul îm care a educat generații întregi de copii. Ține de un joc politic care astăzi capată aspecte mai violente. Vreau să vă spun că o respect pe mama mea, o susțin în continuare și vreau să îi mulțumesc că la 70 de ani a venit să voteze. Mama a făcut plângere penală, mama a sesizat Biroul Electoral Județean pentru cele întâmplate la sectia respectivă, mama a fost la poliție pentru a depune plângere, se va prezenta de fiecare dată pentru a face lumină în cazul acesta, împreună cu tatăl meu, în calitate de martor, pentru că, repet, ei sunt doar victime colaterale pentru că sunt părinții primarului municipiului Constanța. Din prima clipă în care au intrat în secția de votare, prima întrebare a fost dacă există vreun grad de rudenie între dânșii și mine și bineînțeles că au spus că sunt părinții mei și se mândresc cu acest lucru. Restul deja cunoașteți, nu vreau să insist pe acest subiect, mă bucur că la secția de votare există camere. Sunt convins că polițiștii și cei ce vor investiga își vor face treaba și am încredere în justiția din România. Nu știu dacă cea care i-a înmânat buletinul de vot este membră ALDE, vreau să vă spun că niciun buletin nu a fost introdus în urnă, ba mai mult i s-a atras atenția că sunt prea multe. Eu îmi apăr mama, sunt convins că este nevinovată și astăzi nu am trăit o zi foarte fericită. M-am interesat ca lucrurile să se desfășoare conform legii. Ba mai mult, mama mea nu a furat nimic niciodată, așa m-a învățat și pe mine și pe sora mea și generațiile de copii de la grădiniță. Eu niciodată nu am cerut cuiva să fure sau să anuleze voturi." a declarat primarul Decebal Făgădău.

"Un singur incident a existat în toată Constanța, la alegeri - cel cu mama primarului Făgădău. Să le fie rușine celor care au înscenat așa ceva!", a mai spus Făgădău.

VIDEO:

Declaraţiile lui Decebal Făgădău vin în contextul în care, tot duminică, în ziua votului, mama acestuia a fost surprinsă cu 5 buletine de vot pentru europarlamentare.

Aici regăsiţi detaliile incidentului:

https://www.replicaonline.ro/incident-la-sectia-de-votare-cu-mama-primarului-fagadau-reprezentanti-ai-psd-sugereaza-ca-e-cheie-de-la-partenerul-de-guvernare-392157/

A.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Karma incepe sa-si faca datoria
1
0
Asa sa fie si ma-ta batjocorita cum ne-ati batjocorit parintii si bunicii cu puiu si orezu! Asa sa fie si ma-ta luata la misto !! Uite asa ochi pt ochi si dinte pt dinte animalule , pentru toate nenorocirile pe care le-ai facut , tu si clica de unde ai supt zeci de ani !
2
0
Adica DECII, fostul PRIMAR AL CONSTANTEI!SLUGA AI FOST SI ASA O SA RAMAI!
1
1
Mazare a vandut in draci teren iar fagbou a incurcat traficu cu semafiare si sensuri giratori mari
6
1
bai jegurilor,nu va e rusine sa vorbiti asa!?okay,a fost n-a fost inscenare,se duce la politie,la judecata,plm,o sa vedem!da' e o femeie de 70,daca era cumva mama voastra?!da,sa il fut in git pe facalet,fababou,fatalau,etc,a facut numai labareli in CT,da' ce plm aveti cu ma-sa?sucursurile dracului!ca mincinosii psd,ca satefad cu miinile pe piept,etc....rautate ...sinteti needucati,generatiile pulii mele!jegurilor!nu sinteti in stare de nimic,decit de mincat kkt,cind e vrb de munca...plm...pub,club,sala,epilat la cur,in rest...kkt!siktir!si nu sint psd si nu il sustin pe fagabou...
3
12
Constantenii nu au nici o vina ca sunt victimele tale colaterale mincinosule
9
2
Ce jigodie acest neica nimeni imbogatit de catre mascariciul dereglat psihic cu terenuri... Stampileaza cinci buletine baba, dar el spune ca i s-a inscenat , ca e senila... Nu , este o curva ca si copiii pe care i-a borat in beidaud...
12
3
Minicinosii psd, de la un cap la altul. Traiti intr-o realitate paralela in care aveti impresia ca romanii va sustin. Eroare.
14
1
cand aveti colaterale d-astea, tineti-le acasa !
15
1
Si tu doamna Fagadau nu ai vazit ca sunt 5 buletine care ti s au dat de soroisti si statul paralel.in manuta ai si zis ca sunt prea multe dost in monentul cand nu puteai sa le bagi in urna erai grabita sa le bagi pe toate odata ss nu se prinda aia , hai sa zicem dar totusi explica ne cum de ai pus si stampila pe psd in 5 exemplare de la 1 la 5 e o diferenta incredibila trebuie sa pui stamplia nu de doua ci de cinci! Dar nu i nimic e statul paralel de vina aaa si Soros sa nu uitam de Soros... ai dreaq pesedei tupeisti si borfasi!!
15
1
Are dreptate Dec. Fag. o cunosc pe mama acestuia, este o persoana decenta, corecta si fost cadru didactic ! Nu putea sa vina de acasa cu mai multe buletine de vot ! Acestea in mod sigur i s-au dat eronat de la masa sectiei de votare !
6
19
ma-ta e hoata si te-a crescut la fel
21
2
Fagadau si tu esti un Hoz,vii tot din garda lui Mazare si Nicusor.Municipiu si Jud C-ta,e Mizeria Romaniei.Mai dobitocilor voi a-ti mai vazut si alte orase in tara si in Europa.
13
2
Era de fapt Mirela Matichescu. Dar nu era machiata! Adevarul iese la iveala
16
1
DEMISIA FAGADAU !!!!! Ai ruinat orasul asta tu si mafia psd-ista din primaria aia infestata cu spagari si mafioti , puscaria va mananca pe toti !
32
2
Cum e ma-ta victima asa este si Constanta in mainile tale.
26
1
E cam cusuta cu ata alba povestea asta. Salva babuta PSD ul? Nu. Si atunci, care e miza? E facatura, clar.
9
21
Vota mata si pentru tine nenorocitule care ne-ai nenorocit ! Inscenare sa crezi tu ca populatia pune botul la minciunile tale.Sa plateasca la varsta ei de 70 ani ii trenura chilotii pentru tine nenorocitule.Politia sa-si faca treaba chiar daca-i mata subiectul principal.Veti ramane in istoria Constantei ,lumea nu va mai vrea 1
30
2
Machidoanca de beidaud s-a facut de cacat !!! A luat si ea putzina muie !!!
31
4
In sectia de votare nu este AUTOSETVIRE sa iei cate buletine de vot vrei, e clar ca lu madam Fagadau i s-au dat in mana mai multe de catre cea de acolo, acum greseala este si a celei care a dat si a lu madam Fagadau ca nu a verificat cate i s-au dat.Cum se poate dovedi ca i s-au dat in plus cu intentie? nu asa se fura alegerile, aici se vede ca e manarie pt a implica direct pe Fagabou, un razboi psihologic pt a determina constantenii sa vada cine-i talharul
23
6
Victima cui? Colaterala cui? Nu are nici o scuza babutza! Ai inteles ceva din asta primare? Coboara de pe soclu si ocupate de constanta, nu te pune contra constantenilor!!! Pricepi?
33
2
care te-a facut mai bine isi baga niste andrele decat sa te scoata la lumina! Ca te-a scos si nu esti bun de nimic,daca te mai dovedesc si astia ca ai furat din ginerica o sa fii transformat in mireasa!
23
2
Manci rahat, si mata! Acum, ca n-a " iesit", jucati cartea batranetii, a statului paralel, a agentiilor straine si a....martienilor. Bai muhaia, nici cu dovezile in fata nu esti barbat si sa iti asumi greseala femeii? La 70 de ani, femeile, mai ales, sunt atente la detalii si cum nu este vreo amarata cu ochelarii sparti si legati cu elastic, taci dracu' din gura. Nu ne lua de prosti ca de asta se pisa lumea pe voi. Mereu altii sunt de vina pt rshaturile voastre. Dsr daca ii iesea mangla, se bucurs mamitica, nu ? Daca si intrun ademenea flagrant, minti-ti atunci e clar cu merg treburile ...
34
2
mortii matii , la rece sa te vad cu mainele pe piept !! ai pus SMS si amenzi la parcari!! gunoiule.
31
2
cu mata ma, pai io fur un portofel si merg in vacanta la poarta alba si mata ceare sa nu vina si ea la noi
23
3
FURA, FUTU-TE-N-GURA !!! Fura, ca plangerile pe care le vei avea in jumatatea de an care-a mai ramas nu le va avea nimeni! Fura, fura-mi-o-ai in gura! Bodean te-asteapta la hogeac!!! Bodean, in tine ne e speranta!
36
2
Fagabou nu ai facut nimic pentru Constanta. Ai distrus tot ce ai atins. Sa tremure toti cei pusi in functii de tine.
38
2
WC ul directorului de la aeroport a costat 250.000.000. Tu cat ai luat ???
32
2
Fagadau te credeai invincibil din biroul ala in care nu primeai audiente si hotarai interdictii si amenzi si taxe de parcare de 10 ron pe ora? Iti dai seama ca de acum esti o fantoma pentru oamenii din partid
50
2
Fagadau tu si clica ta care ne tineti constantenii pe la usi ati facut un dus rece. Dupa rezultat nu cred ca or sa va mai tina in brate nici aia care pana acum v-au pastrat dosarele la sertar in siguranta
48
3
Imaginati-va de ce poate fi in stare individul asta daca a aruncat-o pe ma-sa sub tren
57
3
a stampilat "ca primaru "
38
2
Un mecanism simplu pus la cale intre ei ne prefacem ca votam si pt referendum luam cate trei buletine de europarlamentare si le bagam in urna si noi nu am vazut nimic.Greseala a fost ca in loc de trei nesatui pe post de sluj ca e mama imparatului ia dat cinci si nu au incaput..Asta arata ce cei 25 la suta ar trebui impartiti la trei ca sa vedem realitatea rosie..Hotilor de viitor
36
5
Fagadau taran nascut in Beidaud si fugit din saracia de acolo. Casa parintilor tai e un gradj acum... In Beidaud parintii tai au fost improprietariti de Comunisti, au venit saraci lipiti...
50
3
Ai pus o boss. Ti ai dat seama dupa votul de azi ca la anu esti papa. Deci fura acum cat mai poti cu idiotul sef Babu.
55
3
se intoarce roata...mazarica te asteapta..
57
4
Si eu vreau sa-i felicit!!! Sa te fut in gura cu tot cu Vanturake al tau!!! Gunoiule, de maine ma apuc de plangeri! LA PUSHKARIE!!!!!
50
3
Lasa bre ca prea te credeai miezul din dodoasca.
59
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367