REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău: ”Ne vom bate de la egal la egal cu marile orașe europene la calitatea locurilor de joacă”

Făgădău: ”Ne vom bate de la egal la egal cu marile orașe europene la calitatea locurilor de joacă”

Replica API 15 noiembrie 2019 | 01:58 417

În ultimele luni, mai multe locuri de joacă au fost reabilitate în Constanța însă, la fel de multe sunt și acele spații de joacă murdare, cu tobogane ori leagăne stricate. Cel mai rău arată parcul din cartierul Poarta 6. Părinții dar, mai ales copiii, așteaptă ziua în care se pot bucura de un loc de joacă modern, sigur și curat. Proiectul privind modernizarea locurilor de joacă continuă, promite Decebal Făgădău, iar cel din cartierul Faleză Sud este inclus pe listă însă, la anul.

”Când am promis că voi face locuri de joacă, lumea se aștepta să vin și să dau o vopsea, să înlocuiesc o șipcă, un leagăn. Cred că acum toată lumea a văzut care este nivelul la care facem noi locurile de joacă, în deplină siguranță pentru toți copiii.

Au covor antitraumă, sunt colorate, atractive, au băncuțe pentru mămici și bunici. La Casa de Cultură avem două locuri de joacă făcute, unul a fost vandalizat într-o noapte. E total neproductiv să faci un loc de joacă în câteva luni și să-l strici într- o noapte.

Fac apel la mămici să prindă mai mult curaj și să-i sancționeze pe cei care strică locurile de joacă și care fac mizerie. Dacă ne propunem să facem ceva împreună, toți trebuie să avem o atitudine constructivă, dar și să-i certăm pe cei care strică”, a spus primarul Constanței.

Totodată, Făgădău a ținut să transmită un mesaj celor care-l critică și spun că se strică locuri de joacă pentru a face loc altor construcții.

”Acolo unde au fost locuri de joacă se fac locuri de joacă. Au fost legende urbane în Faleză Nord, pe strada Adamlisi, cum că se demolează tot și se face câte un bloc. Nu se face niciun bloc. Pentru Adamclisi, pentru parcul din Faleză Nord credeți-mă că ne vom bate de la egal la egal cu marile orașe europene la calitatea locurilor de joacă și la dimensiunea loc. Parcul din Faleză Nord, până la finele acestui mandat, vă promit că va fi de nerecunoscut”, a precizat Decebal Făgădău.

Locul de joacă din Poarta 6, la anul!

Multe locuri de joacă sunt încă neîngrijite și nesigure, cum este cel din cartierul Poarta 6. Ce-i drept, recent au fost schimbate două leagăne însă aceasta a fost toată investiția. Autoritatea locală are o scuză pe care o invocă permanent vizavi de starea jalnică a locului: terenul este revendicat.

Problemă care pare să se soluționeze anul viitor. Atunci, promite Decebal Făgădău, va interveni și în Poarta 6.

”De îndată ce revine la noi terenul, ne apucăm de el. În Poarta 6, în mod cert voi face. Anul viitor, anul acesta nu am cum, am lucrări în curs o grămadă. În Poarta 6, în afară de locul de joacă, cam ce a mai rămas de făcut? Am asfaltat, mai am să asfaltez și în sufragerie”, a conchis Decebal Făgădău.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca mananci rahat cu polonicul! Ai da-o si pe ma-ta la o Posta numai sa mai fii ales inca o data primar. Ia o mu!e ca sa-ti treaca gustul de kkt!
1
0
Uitati va la el. O poza care face cat 3 sute de mii de cuvinte. Fagadau e pro johanis alogenul. E inconjurat in dreapta lui de un tigan si in stanga de un mos makidon. E imaginea lui Johanis. Lupul in blana de oaie makidoneasca
0
2
Fagabou, esti prost!
1
0
Cel mai prost si josnic primar din tara!
2
0
dar in zona Compozitorilor-Energia...unde faci parcuri cretinule! tu ai fost prin zona sa vezi in ce conditii traim si unde se joaca copiii? pe strada,printre masini si parcarea lui LIDL...tembelul naibii!
6
0
Pt cine oare fura Fagadau? Orasul este o ruina proaspat vopsita cu o vopsea proasta. Dar cei din CJ ce or mai face? La fel de incompetenti? Ce fabrici, fabricute au mai aparut prin Constanta? Oras port la Marea Neagra, oarecum legat de o autostrada. Fata de restul oraselor din tara cred ca avem cel mai mare avantaj, portul, dar nimic.
8
0
Ptr acest primar Hapsan de bani , care a injosit toti Constantenii , trebuie o masura drastica ! Confiscarea intregii averi atat la vedere cat si cea ascunsa...sunt destui care vor spune sumele care le au dat prin diverse tertipuri gen Mazare ...
8
0
pe B-ul 1 Decembrie 1918, intre intersectia cu Prelungirea Traian si str. Traian, primarul cu creierul macinat de ciuma rosie pzdista, a desfiintat aproximativ 40-50 de locuri de parcare prin amplasarea de stalpisori, in conditiile in care in zona se afla BCR si Trezoreria, aglomeratia zilnica devenind imposibil de depasit. Asa ca il intreb pe idiotul urbei, in conditiile in care trotuarul respectiv este supra dimensionat si banda 1 de circulatie se termina in dreptul Trezoreriei, DE CE NU A AMENAJAT MACAR PARCARE LATERALA? Stalpisorii cui trebuie sa ii cumpere ?
12
0
Mu..e psd si la javra fagadau de beidaud
12
0
si la cluburile pensionarilor ai iesi campion. secatura naibii.
9
0
Fara el Constanta mai are o sansa!
14
0
in pizda ma-tii aia hoata !!! In sufragerie pe masa sa te vad muistule pesedeu !!! Cu vata-n nas !!!
12
1
FARA FAGADAU! TOTI IMPOTRIVA LUI!
20
1
boule,ai dat aprobari tuturor cipanilor sa construiasca pe spatiul verde al constintenilor!!!
21
1
Ce caricaturi de oameni! Vaaaiii...Parcurile erau prioritatea! Daca n-ati fi de plas, ar fi de circ. Tare imbecili consilieri de campanie trebuie sa mai aveti!
15
1
SI PARCUL DE LA BIG IN CE MANDAT IL AI IN PLAN CA SA STIM CAND FACEM COPII
24
1
Pe dreaku! Minti cu seninatate ca Vasilica. Prosti sunt cei ce pun botul...
18
0
Un control DNA la primaria Constanta va rugam frumos daca se poate !
26
1
NE VEDEM LA VOT !!!
17
0
...si uite asa crezi ca ne ai mai pacalit inca o data si o sa ti dam votul anul urmator! Esti intr o mare EROARE!!! Daca faceai anuntul asta imediat dupa ce ai castigat alegerile acum 3 ani, poate faceam un efort sa te cred! ACUM NU TE MAI CREDE NIMENI, NU NE MAI PROSTESTI, NICI TU SI NICI PROASTALAII CARE SUNT IN PREAJMA TA!!! Tu nu ti dai seama ca s a terminat???
26
0
in marile orase dar si in cele mai oropsite orase din vest nu mai exista drumuri de pamant sau din piatra. Constanta nu are cum sa se bata cu ele la acest capitol. Practic nu are concurenta. Mai asfaltati si voi ceva in zona B?
17
1
asemenea pacoste de primar idiot nu cred ca a avut vreun oras din tara asta... un om care l-a slugarit pe mascarici si votat apoi de locuitorii de la modulare impreuna cu cei care primisera pachete... pana si Tandarei arata mai bine.
23
1
Se pare ca domnul primar uita ca tot ce s-a facut in Constanta pentru oameni nu s-a facut cu bani familiei Fagadau si pentru buna informare a Constantenilor ar fi bun un control la primaria Constanta pentru ca sa stie toata lumea cati bani a cheltuit primaria si pentru ce, pentru ca din ce stiu eu Constanteni au dreptul la informatia asta si pentru ca eu cred in cifre nu in vorbe,eu nu reclam nimic spun doar ca este bine sa cunoasca toata lumea cum s-au cheltuit bani.
18
0
Cred! Gen Varna, Ruse, Reni...orase, nu gluma.
8
0
Besi ma, la wc cu tine
15
0
Ai marit numarul de parcari ,prin aceste blestemate sensuri unice, adica ai transformat strazile in depozite de masini.Trebuia sa ii oblogi pe automobilisti sa isi bage masinile in curti ,sau garaje. Pe cei de la blocuri sa isi faca parcari etajate deasupra aleilor auto.Marirea suprafetelor asfaltate inseamna cantitate de caldura acumulata nefiresc si mai putin oxigen din vegetatie.IEsti un simplu samsar ce incerci sa pacalesi populatia.
23
1
neai exasperat cu cate locuri de parcare si spatii verzi ai amenajat
20
0
Bai nemultumitilor:rau ca face, rau ca nu face....Ia pastrati voi mai bine curatenia si apoi vom avea si un oras curat ca Sibiul si ce exemple mai dati...Noi suntem niste imputiti, aruncam gunoiaele la pubela ca ne este lene sa le ducem la ghena si il injuram pe Fagadau.Si asta trebuia sa fc in 3 ani ce nu au facut ceilalti in 20....Sictir
6
26
Foarte frumos spus. Asteptam sa vedem rezultatele.
3
9
Un primar mult mai dezastruos decat Mazare. La anul scapam de ciumati.
21
2
Auzi premare, le faci din bani tai? Ai promis ca vei face? Pai tu? Din bani nostri, adica noi, contribuabili, le facem. Tu doar imparti cozonacul cui trebuie. Nu te mai lauda. Si de aia esti platit din banii nostri, sa fi gospodar. Daca le faceai din banii tai, tot respectul. Asaaa... Si apropo, le faci pentru copii sau pentru pensionari? Oricum, la anul pe vremea asta o sa te joci tu acolo, ca nu o sa mai ai ce face.
26
1
TOTUL LA ANUL!IN REST DRAGI CONSTANTENI PUTETI SA MURITI! FRUMOS MESAJ! O SA FIM O SA FACEM O SA AVEM OSA, OSA,O SA..........
20
1
Boss da cand face copilu 6 ani si vrea sa joace fotbal. sau baschet...unde il trimit ...la Sibiu sau Cluj ?... locurile de joca sunt pana in 5 ani...Terenuri de sport parcuri zone de picnic....sa mai zic.Ne vedem la alegeri..
22
1
La Hamburg, Londra sau Paris primarii in momentul de fata isi dau palme ca orasele lor nu au locuri de joaca asa cum a facut Fagadau. SA poate ca nu...
19
2
probabil de jucat coci
12
1
baaa construieste parcuri parcari sosele nu blocuri si biserici in toate locurile ramase libere
20
1
Mai oameni buni,cat il mai acceptam?
29
2
Asta chiar ne ia de prosti. Pe bune. Ar trebui trimis la un examen psihologic
42
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614