REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău petrece Revelionul în Piaţa Ovidiu. Iată ce artişti vin să cânte la petrecere!

Făgădău petrece Revelionul în Piaţa Ovidiu. Iată ce artişti vin să cânte la petrecere!

Replica API 8 decembrie 2015 | 00:00 195

Pregătiri

Pregătiri

Pentru că anul acesta constănţenii şi-au luat „adio” de la tradiţionalul Orăşel al Copiilor, reprezentanţii Primăriei Constanţa au decis ca în perioada 4-27 decembrie, să organizeze „Festivalul Iernii” la Pavilionul Expoziţional. Cu toţii ne-am fi aşteptat la un cadru magic, specific sărbătorilor de iarnă, iar copiii au fost nerăbdători, datorită patinoarului care ar fi trebuit să fie funcţional pe 4 decembrie, aşa cum a promis municipalitatea. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat, din pricina faptului că patinoarul nu a putut fi racordat, în timp util, la reţeaua de electricitate. Din acest motiv, deschiderea evenimentului a fost foarte tristă.

Doar câteva zeci de persoane au luat parte la marea „feerie pe gheaţă” şi nu au fost tocmai încântate de ceea ce au găsit acolo. Nici Decebal Făgădău, viceprimarul cu atribuţii de primar, nu s-a arătat bucuros de ceea ce a găsit la mult aşteptatul festival al iernii. Acesta a anunţat luni faptul că patinoarul amenajat la Pavilionului Expoziţional se va deschide în cursul zilei de marţi. „Am fost şi eu la festival. Şi mă voi duce cu copiii să patineze, mâine (azi – n.r.), să asiste la spectacol. Am explicat că sarcina cu energia electrică a fost asumată, de la început, de municipalitate. A fost o întârziere, întrucât au fost proceduri birocratice. A durat mult până am realizat acel branşament.

Patinoarul va funcţiona până la data de 28 februarie şi va fi gratuit, în funcţie de temperaturile de afară. Spectacolele, programul artistic, durează până pe 27 decembrie”, a declarat Făgădău. Cât despre Revelionul ce se va desfăşura în Piaţa Ovidiu, edilul a făcut publică lista numelor grele ce vor urca pe scenă. „Programul artistic va începe la ora 22.00. Vom avea artificii. Vor cânta Vunk şi Andreea Bănică, Guess Who şi Maria Radu, dar vor fi şi programe folclorice şi spectacole. De Revelion, o să vin şi eu în Piaţa Ovidiu, cu şampania”, a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367