REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău, precizări despre prelungirea sensului unic pe Tomis

Făgădău, precizări despre prelungirea sensului unic pe Tomis

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:43 531

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a făcut câteva precizări referitoare la sensul unic de pe bulevardul Tomis.

Astfel, urmează ca "de la Victoriei în sus să pe Tomis să fie instituit sens unic. Excepție vor face autobuzele RATC, care vor avea bandă dedicată lor, la fel și taximetrele", a spus Făgădău. De asemenea, vor fi înființate piste de biciclete.

Detaliile le puteţi urmări în VIDEO:

De altfel, în ședinta Consiliului Local de luni, 30 septembrie, a fost aprobat proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza de documentație de avizare a lucrărilor de intervenție aferente obiectivului de investiții „Lucrări de intervenții și modernizare B-dul Tomis, pe sectorul cuprins între B-dul Mamaia și str. Ion Rațiu, municipiul Constanța”.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/inchiderea-bulevardului-tomis-un-test-inainte-de-reconfigurarea-totala-a-zonei-sens-unic-intre-bd-mamaia-si-str-ion-ratiu-403733/

A.C., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt ferm convins ca va iesi un proiect frumos si foarte util ! Felicitari dl primar !
0
3
taximetristii baga banul; in orasul chiar fiecare face ce vrea? pe ultima suta se ciuguleste si de la morti si de la vii; soseaua de coasta e rezolvarea;terminari cu aiurelile.
1
0
O sfarsit se face ceva cu cap in orasul asta
1
3
De-abia astept s-o vad pe escroaca de ma-ta pe bicicleta, cu 5 buletine de vot in mana
11
1
Voi sunteti intregi la cap.O sa blocati definitiv acest bulevard care asigura legatura cu portul turistic. Ati facut pista de biciclete - cine merge pe ea? Poate doar voi care nu ganditi absolut de loc. Uitati-va ce ati facut cu sensurile unice din zona Inel 2 - scoala 39- ati blocat circulatia prostiilor!
9
2
oricum nu o sa mai iesi PRIMAR! tardiv...
8
2
O fi bine o fi rau, oricum, tot ce face actala guvernare ne lasa un gust amar. Nu mai avem incredere !
7
1
Dupa aceasta imbecilitate de idee in cel mai scurt timp orasul se va bloca...construiti parcari ...nu linii pe asfalt...ati vandut toate terenurile dintre blocuri pentru alte blocuri...dar tot fara parcari...acum pe ultima suta de metrii...pana in vara ...vreti sa mai trageti niste tunuri...stiti ca deja constantenii nu va mai vor...ati distrus acest oras impreuna cu pastaia tembela...ati desavarsit opera inceputa de acest puscarias ...cu asa oameni incapabili orasul nu isi va mai reveni niciodata ...aceasta gasca de hotomani trebuie sa dispara ...exista o singura posibilitate ...VOTUL !!!!
14
2
Va rog eu sa calatoriti, sa faceti bani si sa aveti cat mai multe concedii. Ca sa uitam cat putem de mult, de prostia ce zace in tarisoara asta.. plina de lacomie si hotie. Nu spun ca unele idei sunt rele pt oras, dar altele spun verde in fata, dragi constanteni: Are intrari la toate firmele unde se produc stalpisori, borduri si asfalt. Nu aveti idee cat de multi mananca Din proiectele lui si la ce nivel se fura! Sa cerem in fata primariei preturile si costurile pentru tot ce realizeaza, ca nu suntem prosti si stim si noi pretu la o bordura sau metru cub de asfalt. PS. Iesiti la vot!
12
0
Zero realizari !!! Cel mai prost primar al Constantei si cei care il vor vota si mai prosti
23
0
Foarte bine face , dimineata pe segmentul respectiv se aduna toate masinile di Constanta , nu se mai poate respira....toti merg spre centru sa-si lase odraslele in poarta scolilor !
11
11
tarane cu freza de ginere mort
16
4
Lasa-ne dracu cu mobilitatea ta , sa te vad fagamuu cu bicicleta la iarna cand e viscol ,cum iti curg mucii ,sa iei si o varza murata sa mananci ! Sau cand ti se lungesc urechile asteptand autobuzul in statie , pe aceiasi vreme ! Eu zic sa pleci acasa ! La sfarsit, cand ai fost intrebat de alte parcari supraetajate sau subterane , te-ai facut ca ploua. Unde e parcarea subterana de la Sala Sporturilor , de sub parc ?
25
3
De ce si pt taxiuri, de ce discriminare? De ce favoruri pt taximetristi care in majoritatea lor nu respecta regulile de circulatie, masinile sunt jegoase ,la fel si tiganimea care, mai nou, s-a facut taximetrista? De ce sa faci banda pt biciclisti pe o strada oricum ingusta si ca efect faci ca o alta strada, si mai ingusta, aproape necirculabila? Cat de idiot poti fi Fagadau incat sa faci o noua pista pt biciclete cand nici cea existenta nu este folosita? Cretinilor, face-ti ceva util orasului, nu o tampenie numai pt a spune ca aici e...verde? De parcari noi si spatii verzi ati auzit? Cretini
28
2
Sa vina cu un catindat ce-si propune sa indrepte toate prostiile facute de boracul de hoata!
16
1
Ciobanul de Fagadau fura la greu cu asfaltarile, are numai salariu 20000 ron pe luna. Zicem noi ca e prost dar fura mai rau ca tiganii.
20
0
O sa fie aglomeratie si cozi infernale pe celelalte bulevarde mai ales ca de cand a facut o banda de parcare pe Mircea se circula pe o singura banda
20
4
o sa fie si mai aglomerat, acest primar lupta impotriva constantenilor
18
3
Ia-ti pastilele ca distrugi orasul de tot. Da-le si lui babu si rasauteanu pastile Vitastop
28
1
Io zic ca trebuie interzis accesul auto in oras. Toata lumea pe jos. Sa se confiste masinile si sa mergem cu trotineta
16
5
Sa ma cac in freza ta de primar cacaios. Mai ai multe ideii din astea?eu zic sa interzica intrarea masinilor in oras.
28
2
Muye fagabou muye psd. SSSSENS UUUNIC foarte bine. Ti ai draq de haita de secaturi si koorve
17
4
Lucrarile vor dura pana cel putin cand probabil va castiga al doilea mandat in vara viitoare. Exact cat sa scoata ochii prostilor ca el face treaba si e gospodar. Podul de la butelii??? Idiotule!! De ani de zile nu sunteti in stare. Altii construiau altul si tot mai rapid era
30
1
Stati asa ca si machidonii sunt dobrogenii nostrii, sunt si buni si prosti. Oricum Fagabou e machidon prost. Se v-a aglomera strada Mircea pana la refuz intre Capitol si Victoria. zic si eu...
32
2
Pt relu. Ai dreptate totusi cu pistele de biciclisti. Dar oferta ramane valabila daca mai injuri machidonii degeaba.
9
17
relule sa ma cac pe mormantu ma-ti ... daca mai injura unu machidonii cand nu au nici o vina va pati la fel. si imi voi trece si pula prin coliva parintilor lor
7
28
Aveti un motiv sa votati impotriva lui Fagadau si a consilierilor locali PSD. Votati USR si terminati cu hotii.
34
9
Cum gaseste el solutii...baiat destept, ce sa zic. Fa dracu parcari in orasul asta ptr ca este superaglomerat , si nu mai dati terenurile alea putine care au mai ramas pe langa blocuri si prin cartiere pentru constructia de alte blocuri. Faceti parcari, ptr ca devine o problema din ce in ce mai mare , si puneti taxa ptr ele, ca unii smecheri se fac proprietari pe domeniul public si pun sticle cu apa sau pietre ca sa-si tina ei locul liber. Taxa ptr parcare...asta vrem
35
3
Lasati dracu troacele si mergeti pe jos cu transportul in comun sau cu bicicleta. Muriti cu zile si nu stiti de ce. Daca vrei sa-ti folosesti masina nu-i nicio problema. Rulezi si parchezi pe unde ti se permite.
12
26
ideea e buna cu conditia ca pe Mircea sa nu mai fie nici o banda pt parcare. Tot carosabilul trebuie pastrat pentru mers si nu pentru stationare. in acest moment pe Mircea, faptic, exista doar o banda de circulatie permanenta. pentru ca pe dreapta stationeaza toti meltenii, iar pe stanga este banda pentru parcare. Si ideea recenta cu banda de parcare de la sala sporturilor pana la Mamaia e una neinspirata ca sa nu zic proasta.
19
10
Pai din cauza biciclistilor se vor aglomera celelate artere f mult. E un oras de prosti , dar acum imbecilul asta vrea sa-l faca oras de biciclisti...?!?
30
10
O nebunie! Se vor bloca celelalte bulevarde, Lapusneanu si Mamaia si starda Mircea cel Batran. Asa e cand pui primar un taran agramat. spital.....
36
6
am belit-o
22
6
Asta trebuia facut de mult timp. Dar sper ca s-au gandit sa mute toate liniile de autobuz pe Tomis ca daca raman si pe Mircea va fi un fiasco
18
13
Fagaboule! desfintea-za in pula mea benzile de biciclistii pulii si fa 2 sensuri pe Tomis...cum era inainte. Sa te caci in el de oras. Muie makidonilor.
48
31

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614