REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Făgădău, prezent la evenimentul 'Sustainable and Inclusive Urban Development in South-East Europe – Cities for the People'

Făgădău, prezent la evenimentul 'Sustainable and Inclusive Urban Development in South-East Europe – Cities for the People'

Replica API 27 februarie 2018 | 02:15 381

Primarul Decebal Făgădău şi managerul de țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria, Tatiana Proskuryakova

În data de 26 februarie, primarul Decebal Făgădău a susținut o alocuțiune pe tema dezvoltării economice a municipiului Constanța, creării de noi locuri de muncă și dezvoltare sustenabilă a turismului în cadrul simpozionului „Sustainable and Inclusive Urban Development in South-East Europe – Cities for the People”, organizat de Banca Mondială la Viena, în parteneriat cu Ministerul Federal de Finanţe al Austriei, în perioada 26-28 februarie.

Printre vorbitorii conferinței se numără și reprezentanți ai administrațiilor din Viena, Varșovia, Torino, Belgrad, Tirana, Novi Sad, Murcia, reprezentanți ai Băncii Mondiale, Consiliului Europei, ai guvernelor din Serbia, Albania, Macedonia, Croația, Muntenegru.

Acest eveniment are loc în prezența a peste 170 de primari din sud-estul Europei, specialiști în finanțe, planificare urbană și dezvoltare economică locală, reprezentanți ai unor instituții de stat locale și centrale, organizații neguvernamentale, precum și comunități locale de afaceri și va marca lansarea celei de-a treia faze a Programului Băncii Mondiale de Parteneriate Urbane (UPP III).

Reamintim că municipiul Constanța este un exemplu de bună practică la nivel mondial, prin Acordul de asistență tehnică încheiat în toamna anului 2017 cu Banca Mondială, în vederea dezvoltării urbane durabile și competitive a orașului nostru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti ce inseamna " un exemplu de buna practica la nivel mondial..."? Adica suntem iar un experiment, un cobai cu care se joaca cei care vor sa faca profit pe spatele romanilor.
0
0
Nu-si poate depasi niciodata conditia de argat al baietilor mari. Rar asa monument de incompetenta, mascata de o aroganta de-a dreptul penibila.
1
1
Oare de ce asa mare mirare?? A avut careva asteptari de la acest ..individ.??
1
1
Atat ct cat si localitatile din jurul orasului arata ca in evul mediu. Rusine primarilor si primariilor......sunteti in Europa lui 2018!
3
1
Ce imprumuturi impovaratoare ne mai baga astia pe git.Daca esti mic si prost...
4
1
Nu va intrece nimeni in simpozioane si plimbari ! Orasul e varza ! Vin-o mai repede acasa sa-l dezapezesti pe vicele Babu . Palazu Mare are 2 spitale si drumul nu este deszapezit ...! Comunitatea vecinillor d-lui vice Babu va roaga sa-l deszapeziti...iar la primavera poate ii si asfaltati strada ! PS. e singura neasfaltata si plina de gropi in Palazu . Sunteti de rasul....lumii
7
2
DATI FUUUGA DA DA DA FUGA SI EXECUTAII DNL-UI PRIMAR O FELATIE.NU MAI VB CA AR FI OK SA IL PUPATI SI IN RECT.SLUGILOR OAMENILOR DE NIMIC.
7
1
Un incompetent. Orasul arata mai bine chiar si pe timpul lui mazare. Acum e o mizerie. te ia plansul sa traiesti aici
9
3
Inainte de a se baga in seama pe la seminarii, caci ii place mult sa se auda vorbind, Fagadau ar face bine sa dea o tura prin orasele din tara noastra. Daca nu e orb si mult prea arogant, Fagadau va constata ca Constanta a ramas rau in urma altor orase, chiar si mult mai mici. Nu avem parcuri, nu se planteaza arbori ci numai piticanii care nu fac umbra si panselute. Si borduri! Nu avem un centru de afaceri, pietle sunt odioase, tiganimea e peste tot, paznicii din intersectii arata ca boschetarii, orasul vechi e varza. Tampitii care conduc orasul asta sunt aroganti si incompetenti, doar ifose.
17
2
bai tu ne iei de prosti?vezi ca vine iar "sezonul"si se prind si fraierii aia de mai vin pe la noi ca,de ex.la bulgari e mai usor de ajuns mai ieftin iar de conditii nici nu mai e cazul sa vorbim-ne dau lectii la orice capitol.Bine acolo n-au fost machedoni si tigani sa ia cu japka hotelurile sa le faca praf,acolo au investit nemtii.care au vrut sa vina initial la noi dar n-a vrut pastaia sfatuita de porc.Dezvoltarea noastra,unde este,cand va fi dar mai ales cum?
16
3
Deci , care este motivul zambetului , si voiosiei pe care o afisezi ? Acum nu ti mai este frica de DNA...cum pretinzi doar ptr cand ai tu chef ?
15
3
ce exemplu? o tiganie de oras
18
3
Ce dezvoltare?? Constanta este la fel ca majoritatea oraselor din Moldova adica varza,,,,,
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614