REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău promite că va restaura Cazinoul!

Făgădău promite că va restaura Cazinoul!

Replica API 29 octombrie 2015 | 00:07 231

Tenorul Moldoveanu: “Îmi vine să plâng când mă gândesc că o asemenea bijuterie poate fi lăsată în paragină”

Tenorul Moldoveanu: “Îmi vine să plâng când mă gândesc că o asemenea bijuterie poate fi lăsată în paragină”

Marele tenor Vasile Moldoveanu a reuşit să-i smulgă miercuri, 28 octombrie a.c., o promisiune viceprimarului cu atribuţii de primar Decebal Făgădău privind Cazinoul, emblema Constanţei, aflat într-o stare deplorabilă. De asemenea, acesta a mai spus cu ocazia sosirii acasă după şase decenii că nici o altă naţiune nu ar da înapoi pentru restaurarea unei asemenea bijuterii arhitectonice. „Nici Cazinoul din Monte Carlo nu are frumuseţea Cazinoului din Constanţa. M-a durut sufletul când am auzit… Nu am vrut să vorbesc despre asta. Nici o naţiune în lumea asta nu a avut o asemenea bijuterie, un asemenea cazinou ca poziţie, frumuseţe arhitecturală.

Nici o naţiune nu ar da înapoi pentru a restaura acest cazinou. Sunt convins că în viitorul foarte apropiat va fi nu numai un gri al dumneavoastră cel mai mare, dar va aduce un aport extraordinar calitativ pentru Constanţa. S-a pornit într-o direcţie. Dacă avem o idee absolut sigură şi mai ales dacă este susţinută de toţi, o să reuşească şi o să fie făcut cazinoul şi o să vedeţi dacă am făcut un pronostic mincinos. O să vedeţi că în câţiva ani trebuie exploatate aceste minuni care le avem în Constanţa.

Îmi vine să plâng când mă gândesc că o asemenea bijuterie poate fi lăsată în paragină. Este imposibil. Nu se poate. Nu putem accepta şi vă rog să nu acceptaţi nici dumneavoastră. Vă rog să mă iertaţi, dar eu mă înfierbânt când mă gândesc”, i-a spus renumitul tenor viceprimarului cu atribuţii de primar Decebal Făgădău. În replică, Făgădău i-a primis acestuia că nu se va lăsa până când nu va restaura Cazinoul. Tenorul a primit de la Făgădău monografia Cazinoului scrisă de Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă, o diplomă de excelenţă şi a fost asigurat de faptul că în următoarea şedinţă de Consiliu Local va deveni cetăţean de onoare al Constanţei. Constănţeanul a semnat autografe pentru Făgădău, dar şi pentru Daniela Vlădescu, directoarea Teatrului Naţional de Operă şi Balet (TNOB) „Oleg Danovski“ din Constanţa.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614