REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FĂGĂDĂU se TEME de candidatura lui MURAD

FĂGĂDĂU se TEME de candidatura lui MURAD

Replica API 4 august 2020 | 15:23 3712

Primarul Decebal Făgădău a vorbit, pentru Adevărul, într-o transmise live, despre candidatura sa la Primăria Constanța, despre proiectele realizate la nivel local și despre cele aflate în desfășurare, dar a vorbit și despre unul dintre contracandidații săi, Mohammad Murad. Se teme sau nu de omul de afaceri?

”Da, voi candida pentru un nou mandat, din partea aceluiași partid-PSD. Ar trebui să mă voteze pentru că mă cunosc, un om care nu produce surprize neplăcute. Cuvântul care ar putea să definească mandatul meu este normalitatea sau echilibrul. Eu am câștigat un mandat și PSD a câștigat 13 mandate din 27 în CL. Am o mulțime de proiecte care au început, în valoare de 780 milioane de euro, am reașezat administrația pe un făgaș curat, sănătos. La Constanța, corupția era definiția care caracteriza orașul”, a spus Decebal Făgădău.

Făgădău: Aș minți să spun că intrarea în scenă a lui Mohammad Murad nu reprezintă o lovitură

Cât despre aglomerația de candidați din opoziție pentru Primăria Constanța, edilul a declarat că intrarea lui Mohammad Murad pe scena politică locală este o lovitură.

”Aș minți să spun că intrarea în scenă a lui Mohammad Murad nu reprezintă o lovitură pe piața politică locală. Este o persoană cu notorietate, are o imagine bună la nivel național, este om de afaceri, este un personaj care schimbă piața politică constănțeană. Nu spun lucrul acesta cu teamă”, a susținut Făgădău.

În cadrul interviului acordat pentru Adevărul Live, primarul a precizat că actualul Guvernul se află într-o continuă analiză și este momentul pentru decizii și asumare: ”Cel mai des cuvânt folosit de premier este analiză. Este momentul pentru decizii, nu mai aveți timp de analize. Bună, rea, iei o decizie și mergi înainte. Dacă ți-e frică, pleacă de la Guvernare. Țara are nevoie de decizii și asumare. Ei tot fac analize”, a mai specificat Făgădău.

Întrebat dacă va candida pentru o funcție la congresul PSD, Făgădău a declarat: ”Sunt în discutii cu colegii. Îl susțin pe Marcel Ciolacu în efortul de a reforma partidul”

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrea sa introduca Murad in Constanta! Vede ca nu i merge treaba cu turismul si doreste alte alternative de sifonat banii publici. Hai ca nu suntem prosti, Constanta a avut gasca Mazare, nu dorim gasca Murad!
5
1
Fagabou sa te fut cu freza ta cu tot. Ce pula mea ai facut in orasul asta de cand esti primar in afara ca ai bagat taxe. Esti un jeg caruia arctrebui sa ii fie rusine sa scoata capul pe strada. Sper sa ajungi si tu in curand langa Mazare si langa Nicusor ca tot le erai sluga.
2
5
PTA sa stii si tu ca nu e turc e libanez, macar atat
0
0
Mai bine ma fura unul d'al nostru !
1
4
Eu votez Antoniadis
4
3
Turcul Mohammad Murad Nu are Sanse pt Primaria Constanta 0 sanse sa castige Primaria Constantei sa se duca inapoi in Tara lui de origine din Turcia acolo ie Locul lui. Catre cei de mai jos care Injura ca Taranul Prost de la Vaci si Comenteaza aiurea :Shut up Suckers Tot Actualul Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei! Asa ca ciocul mic ca va dau doua dupa ceafa la Fiecare care comentati Urat la Adresa Actualului Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau din partea mea 100% ii dau sanse si pt urmatorii anii!
8
7
Domnule primar, si sper viitor primar, ati asezat orasul pe un fagas normal si sanatos???? Aveti probleme grave daca faci asemenea afirmatii!! Ati umplut Constanta se sensurii giratorii, de sensuri unice, si stalpisori! Colac peste pupaza ne.ati pricopsit cu cel mai sinistru, imbecil si inconpetent viceprimar, dar este prietenul dvs, si noi trebuie sa inghitim mizeriile lui....Si mai aveti tupeul sa iesiti si sa spuneti ca ati facut bine Cobstantei???
6
10
si fagadau si murad doua panarame.Nu ai ce vota in orasul asta de rahat
13
4
Murad nu are nicio sansa in Constanta.
16
1
Votai orice in afara de psd si pnl. Doua ciume, doua partide criminale!
7
5
ARABII V AU IMBOGATIT!
3
9
Pe 27 septembrie este sansa orasului sa scapam si la primarie si la.cjc de psd. Nu va mai lasati pacaliti de nepotisme de vorbe bune si blande din campanie. Toti va vb frumos ca au nevoie de voturile voastre. Lasati rudele. Daca nici acum.nu ne mobilizam suntem penali. Votati orice dar nu psd. Suntem singurul oras mare care stam sclavi de 30 ani la psd
11
9
stiu ca serviciile nu sunt la numararea voturilor ,altfel ma fac partas la ticalosiile lor,orice as vota 30 de ani a mers smecheria-noi venim la vot, ei aleg castigatorul,mai rau am ajuns ca oricare din ei ar castiga,rezulatul e acelasi.De 30 de ani oamenii secu au fost alesi,nu m-ar deranja,daca ar fi patrioti,dar toti sunt pusi pe furat la greu,..au ajuns in situatia ca tb sa ne imprumutam ca sa aiba ce fura...destul
5
2
La cate protocoale, mese, petreceri, cazari gratuite, sponzorizari pt politicieni corupti, inclusiv pt cei care i fac publicitate acum, a facut omul de alungul timpului, ca sa poate ajunge miliardar in Romania, nu credeti ca a venit timpul sa puna si el mana pe ciolan??
14
0
Incercam cu Murad ... poate face ceva si pt orasul nostru , pe Decebal l a apucat harnicia in prag de alegeri ... un om slab cu o plarie prea mare.
7
21
Mai bine Murad decat Fagadau care este foarte slab ca primar.
7
22
Oare ganditi cu capu,,cum sa votez un harciog Premar,, Neamt ,,Libanez ,,Ciangau ,,mai asta va fura si oule de sub closca,
16
0
Dintre toate relele, eu votez raul cel mai mic , adica Chitac. Eu zic ca e un om serios.
10
17
hahahahahahahahahahah
2
1
Ai facut rahatu praf impreuna cu prostii care ai conceput si avizat schimbarea sensului de mers la tepes voda. Din 3 strazi care nu creeau probleme ai reusit sa creezi haos aglomerand 3 intersectii aglomerate. Cel mai prost primar.
9
11
fagadau e cel mai slab primar din istoria orasului, o catastrofa pentru Constanta
10
15
Hahaha, primar tigan mai lipseste , cu makidonul asta borat de Fagadau , am luat teapa din nou, cat de rau poate sa fie cu o cioara?
18
0
daca ies primar, va oblig pe toti sa aveti macar o carpeta cu rapirea din serai de persoana.
18
13
MOARTE ARABILOR!
28
5
cum ar arata Constanta condusa de unul care si-a ridicat un imperiu pe coruptie, trafic de influenta, prostitutie si altele. Se stie ca mai toti sefii ANAF au fost la mana acestui araboi! Deci, care credeti ca ar fi intentiile lui?
27
4
Murad number one
8
26
5% ii dau cestui jegos ridicat pe spaga , trafic si influence comuniste.
23
5
Arabii acum ajung sa ne conduca.....mai rau nu se poate.
29
6
Si Babu viceprimar.Te rog Doamne, ai mila de noi!!!
16
5
Daca Fagadau a fost cel mai gospodar primar din Constanta atunci sa demonstreze,sa arate cati bani a cheltuit si pentru ce in fiecare an cat a fost primarul orasului pentru ca primaria are serviciul contabilitate si primarul poate sa vina cu datele astea si sa spuna"uitati ma Constantenilor astia sunt bani pe care voi mati mandatat sa ii administrez si asa i-am folosit.
11
6
Alt arab?????? Nu pot sa cred.... ne ajunge Arafat sincer!!!!!!
33
5
Eu cred ca este aranjament intre Fagadau si Murad. Mai multe candidaturi, mai multe sanse pt Fagadau. Oricum in 2016 ne-a promis multe si dupa 4 ani nu vad nimic inceput din ce a promis. Votul meu nu il va avea. Omul asta ne minte pe fata. Sunt curios cati vor mai cadea in plasa lui anul acesta.
20
13
Fagadau este cel mai gospodar primar din oras se vede asta
19
20
da, nu se stie inca cine este el de fapt
7
3
Ba da Ioane la Constanta au fost primari romani get beget , Mazare , Fagadau ,Mihaesi
16
0
Este creatia serviciilor! Daca sapati adanc veti fi consternati cate infractiuni sa intampla in jurul acestui personaj. Sper ca cine trebuie sa se implice, sa o faca cat mai repede, pana nu l vom vedea si cu dorinte la Presedintia tarii.
29
4
se teme pe dracu .sa se dea carpete cu rapirea din serai sa ajunga la toata lumea .A venit ciuhabul asta cu figuri sa conduca primaria .
27
3
romani get beget , destepti si gospodari nu mai gasim in constanta si in tara , apelam la turci, tantari, tatari, nemti etc.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614