REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FĂGĂDĂU și-a adus AMINTE că există presa înainte de CAMPANIA ELECTORALĂ!

FĂGĂDĂU și-a adus AMINTE că există presa înainte de CAMPANIA ELECTORALĂ!

Replica API 20 august 2020 | 00:13 1984

Decebal Făgădău, primarul Constanței, se află la sfârșitul mandatului său și o parte dintre cetățeni este de părere că edilul ar fi trebuit să iasă mai mult din birou și să asculte vocea constănțenilor. De cealaltă parte, Făgădău a dat asigurări că în decursul celor patru ani a făcut foarte multe vizite în teren și că a ținut constant legătura cu constănțenii, însă a recunoscut că nu a avut cea mai bună relație cu presa.

„Nu există primar din istoria post-revoluționară a Constanței care să fi fost în Palazu Mare, în Poarta 6, în Faleză Nord, Tomis Plus, în toate cartierele, atât de mult cât am fost eu. Vă pot spune toate străzile și aici fac prinsoare cu orice alt contracandidat, dacă reușește să mă ducă pe o stradă pe care eu nu am fost sau la o comunitate căreia să nu-i cunosc problemele. Nu am pierdut în nicio secundă contactul cu oamenii, poate că nu am avut cea mai bună relație cu media, cu presa și nu am fost atât de prezent în mediul online.”, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Vizavi de relația mai puțin strânsă cu reprezentanții mass-media, Decebal Făgădău a argumentat că a fost o decizie asumată pentru ca orașul să nu mai aibă un primar cu o supraexpunere mediatică, așa cum a fost cazul fostului primar Radu Mazăre. Făgădău spune că a preferat ca în mandatul său primarul să aibă o subexpunere mediatică, astfel încât să se vorbească mai puțin despre edil și mai mult despre Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ZIC ASA POSTACI CU NET MOKA PE CARTELA.OMUL FAGADAU A FACUT TREABA PT ORAS.VA CISTIGA INCA UN MANDAT.CHIAR DACA NU LE PLACE UNORA ASA VA FI.INOCENTI POT SPUMEGA DUPA VOT.CE SA AFCEM SA ALEGEM DEALDE CHITAC PENSIONARUL SECURIT CU PENSIE CIIIT CASA.SAU STELIAN CEL CARE NU ARE HABAR DE NIMIC NU MAI VB CA II BOLNAV SARACU DE AIA ARE GARS LA ANL CTA.LEEEEPRA.
1
1
despre cel mai jegos oras din tara sa vorbim?Vorbim la vot!!!!
4
1
Fagadau nu pleaca de la primarie decat daca ies Constanteni la vot si ii dau puterea altui om,altfel tigani,machidoni dar si alti care au interes ca Fagadau sa ramana primar vor vota pt.el si chiar daca v-a fi ales doar de 15% dintre Constanteni Fagadau v-a fi noul primar daca candidatul de pe locul 2 nu v-a avea nici atat,iar Fagadau nu v-a avea nici o jena sa spuna"eu sunt alesul Constantenilor",tot asa cum au spus si PSDisti dupa alegerile din decembrie 2016 cand au fost alesi doar de 18%dintre cetateni romani cu drept de vot.
5
2
Cel mai panarama de primar
4
1
Bai premare, cum ramane cu zmasina timpului? Tim pu la mea! Acum ti-ainadus aminte de toate ? Urla disperarea-n tine? Trist e ca, nu avem ce vota! Daca vine pnl ul, aceasi manglitori, daca vine usr ul, flamnzi. Asa ca , mai bine fara primar!
10
3
Lasa ne si du te la netflix. Stai acasa. Esti cel mai prost primar.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218