REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Constanţei. Iată lista de consilieri!

Făgădău şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Constanţei. Iată lista de consilieri!

Replica API 27 aprilie 2016 | 00:18 349

Conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa a depus, marţi, la primele ore ale dimineţii, dosarele de candidatură pentru postul de primar al municipiului Constanţa şi pentru Consiliul Local. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Felix Stroe, l-a însoţit pe candidatul la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău, la Biroul Electoral. Decebal Făgădău a fost viceprimar în mandatele lui Radu Mazăre, iar după ce acesta din urmă şi-a dat demisia din funcţia de primar, Decebal Făgădău i-a preluat atribuţiile. Speră ca şi următorii patru ani să conducă oraşul de la malul mării, împreună cu echipa sa de consilieri.

„Am o listă de consilieri puternică, frumoasă, fresh, o listă cu care sunt convins că vom câştiga alegerile în municipiul Constanţa. Pe listă sunt multe surprize, oameni la care nu vă aşteptaţi să intre pe lista lui Făgădău“, a declarat candidatul la Primărie. „Avem minim o treime femei, avem 47 % tineri şi 47 % oameni noi, care nu au mai făcut politică, care sunt pentru prima oară într-o formaţiune politică şi care se vor alătura unei echipe, atât de consilieri, cât şi de oameni care au muncit pentru partid. Nu este o listă care pleacă de la anumite relaţii, cu toate că veţi găsi mulţi prieteni de-ai mei pe listă. Toţi cei 24 alcătuim o echipă unită, puternică“, a declarat Decebal Făgădău.

Acesta speră să obţină minim 15 mandate în CLM. „Acum patru ani, pentru că am candidat sub umbrela USL, am obţinut 18 mandate. Acestea au fost împărţite conform algoritmului de la momentul respectiv. Intenţia mea e de a conserva şi de a creşte sporul care l-am obţinut la alegerile anterioare - minim 15 mandate de consilieri“, a spus Decebal Făgădău. Acesta a trecut în revistă numele celor cu care va porni la drum, în cazul în care va câştiga alegerile.

După Făgădău, deschide lista marele campion la înot, Răzvan Florea. „Medaliat olimpic la înot al României, are grijă de sute de copii ai constănţenilor, îi învaţă să iubească marea, să iubească înotul. Se va ocupa de partea de reprezentare relaţii internaţionale şi activităţi sportive din echipa noastră“, a explicat Făgădău. „Irinela Nicolae este inspector şcoal, un om respectat şi mă mândresc că Irinela este în echipa mea şi este, iată, pe locul doi, dacă mă dau pe mine la o parte, determinarea mea de a sta aproape de tot ceea ce înseamnă educaţie, de cadrele didactice care lucrează în sistemul de învăţământ.

Costin Răsăuţeanu, viceprimar şi preşedinte al Organizaţiei de Tineret, continuă lista, urmat fiind de fostul şef al ANAT, Aurelian Marin. Mă bucur că e în echipă şi, dacă economia oraşului nostru are o componentă particulară, economia turismului fiind o caracteristică intensă a acestei economii locale, Aurelian Marin va reprezenta interfaţa cu agenţii de turism“, a spus Făgădău.

Vezi cine continuă lista pentru Consiliul local

Adriana Teodoru-jurnalist, George Vişan-secretar executiv PSD-Organziația Municipală, Valentin Pîrvulescu-consilier local, absolvent de marină, Dumitru Babu-antreprenor, Marioara Cojoc-profesor, Teodor Patrichi, Mircea Dobre, Perodin Dede-președintele sindicatului Șantierului Naval Constanța. Lista continuă cu Andreiaş Cristian Marius-inginer, Cristian Mihăilescu-inginer diplomat, Ibraim Temur-economist, Cristian Tincu-economist, Liviu Merdinian-medic, Valentin Ciorbea-profesor universitar, Liliana Mihaela Herda, licențiat în țtiințe administrative, Bogdan Nicolae Niță-inginer economist , Daniela Enescu- jurist, Gabriel Victor Stratanie-profesor, Nicoleta Bercaru –profesor, Gheorghe Rohian, licențiat în științe juridice, Cristina Papzian-economist, Tănase Șola-consilier juridic, Mădălina Andreea Buzea-economist, Luminița Paraschiva Constantin-economist, Mihai Remus Alexandru-jurist, Dan Dobrescu-economist, Maria Luminița Trifu-economist, Rebecca Zgură Rebecca-specialist în relații internaționale și studii europene, Mihaela Moisii-economist.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367