REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FĂGĂDĂU şi MAZĂRE, trimişi din nou în judecată. Primăria se constituie parte civilă, pentru a RECUPERA prejudiciul

FĂGĂDĂU şi MAZĂRE, trimişi din nou în judecată. Primăria se constituie parte civilă, pentru a RECUPERA prejudiciul

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:01 5740

DNA a transmis Primăriei Constanța două adrese prin intermediul cărora îi solicită să specifice dacă se constituie sau nu parte civilă în două dosare în care au fost anchetați.

Într-unul din ele, în care Mazăre are calitatea de inculpat, este vorba de înstrăinarea presupus frauduloasă a mai multor terenuri din Constanța. Prejudiciul a fost stabilit la suma de 1.732.687,5 euro.

În cel de-al doilea care îl vizează pe Făgădău, ancheta vizează aceleași infracțiuni, însă în acest caz prejudiciul se ridică la suma de 133.688 euro.

Firmele care au cumpărat aceste terenuri în Mamaia Nord și centrul vechi sunt Seawiev Advertising și Astera Consulting.

Consilierii locali au decias, în şedinţa de vineri, 27 noiembrie, să se constituie parte civilă în cele două dosare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria se judeca in doua procese pt prejudicii totale de 1,85 mil,,,pai daca totalul de prjudiciu depaseste 100 mil doar pt Mazare, pentru restul unde sunt procesele ?
3
0
Sper sa nu ia cu suspendare dupa vreo 18 ani de judecata...
11
1
daca se fac controale pe bune la toate primariile din tara se fura , se fac manarii si la primariile din satele mici dar la orasele mari, ca nu or fi prosti sa ajunga acolo pt binele orasului, credeti ca astia or fi mai breji?
7
0
Infractorul Fatalau se dadea mare filozof si moralist cand vorbra. Facea pe desteptul cu noi in primarie. Un caracter inferior cu grave lipsuri in educatie caruia apelativul FATALAU are perfecta reprezentare. Fatalau esti o scursura infecta.
9
1
Hai Fagabou ca ti se taceste locul de langa Mazare. Sper sa ajungi cat mai curand la puscarie acolo unde iti este locul.
7
1
Doar cei care nu vor - nu si dau seama de Super Coruptia disimulata a lui Fagadau ! Haideti ca macane ! Ati primit case ?
11
3
Daca dosarele sunt facute de denea, e clar.....achitari sigure. Procurorii denea sunt prosti de baune, iar dupa ce sereistii au fost alungati cu suturi in cur din anchetele penale, au ramas sa se uite la dosare ca broasca la bariera.
5
1
Piftele de Craciun pentru cazuri vechi si noi de la ap ia . Sa fiti voi fericiti de impertinenti si capete patrate ce sunteti, aia care sunteti. Lumea sufera din cauza voastra. E un " je ne sais qui " prin judetul vostru.
1
3
Cand Stelian Ion e omul lui mazare, a fost avocatul lui , ii gura hotia, acum stelian ion e in consiliul local
9
4
fac puscarie si 10 ani, in 10 ani romanul tot sarac si cu fasolea in cur este, d aia si fura, daca sunt prinsi fac 1, 2 an puscarie si aia e, fraierii tot pe cei care ele vopsesc blocurile ii voteaza, romanii merita furati ca sunt prosti, un candidat non name nu ar vota, vor candidati reclame, cine este ala? bravo vedetismelor ca fura, furati ma si bugetul din viitorul a 1000 ani, romanii merita sa manance coji de copaci ca si idioti. Votati galben rosu sau mai nou albarstul inbentat de galbejiti, ti ai drek de prosti
5
3
si cand te gandesti ca Matei statea intr-un amarat de apartament pe IL Caragiale
6
1
SEAVIEW plus BARBU PARASCHIVA egal MAZARE... ARITMETICA SIMPLA CA BUNA ZIUA! ALWAYS! Doar sa se gaseasca procurori si judecatori care sa nu nege, in ciuda evidentei, ca 1 si cu 1 fac 2.... la puscarie....
12
3
vin coruptii de judecatori si le dau doi ani cu suspendare !!! Muie judecatorii cu mult cacat !!!
12
3
doar atit. Finalul care este ?, citi ani ?, unde ?, cind ?,
10
2
Babu a facut toate combinatiile si a incasat spagile. Fatalau un incompetent si mincinos sa plateasca. Fatalau cu Babu si Rasauteanu au distrus orasul nostru. Sa ne pisan pe voi de jeguri makidonesti.
12
5
Kiti kitzi bum bum
4
4
Cat de prosti sunt astia care il fac pe Fagadau prost,tantalau sau incompetent;voi stiti ce avere a strans"prostul"asta in urma falsurilor cat a fost primar ma?,sau pe cati i-a facut oameni prin tot felul de autorizatii si aprobari date prin abuz in functie?,toate actele astea semnate in dispretul si in ciuda Constantenilor,ati uitat cum spuneau PSDisti"voi saraciilor muriti de oftica pentru ca nu aveti valoarea domnului primar D.Fagadau".
17
3
La Navodari este un puscarias MATEI NICOLAE care a furat terenuri de 26 milioane euro si deabea a primit 9 ani de puscarie
16
2
Ce-i vizeaza "PE"
3
3
Fagaboule mai faci acum sondaj de opinie? Cand vindeai terenuri pe mangle de ce nu faceai sodaj de opinie printre vencini sa spuna daca sunt de acord cu hotiile tale? Jeg mincinos
25
3
Ati nenorocit orasul, cu ajutorul asistatilor si tantalailor care v-au votat cu doua maini.
28
1
o sa iasa la ani de parnaie cat Nicusor Constantinescu
15
4
La multi ani amandurora.
24
4
Era smecher ei inca este dar acest Fagabou este un corupt si inc9npetent.
16
4
Acum sa vedem pe Chitac si Consiliul local ce decizie iau. Acum vedem blatul.
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614