REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FĂGĂDĂU trăiește în altă lume: STÂLPIȘORII înseamnă RESPECT pentru PIETONI

FĂGĂDĂU trăiește în altă lume: STÂLPIȘORII înseamnă RESPECT pentru PIETONI

Replica API 20 august 2020 | 13:53 4660

Decebal Făgădău, prin intermediul unei conferinţe în care şi-a lansat candidatura la Primăria Constanţa, a vorbit şi despre problemele urbei.

"Constănțenii au înțeles că oraşul Constanța este al oamenilor, nu al mașinilor. Sunt constănțeni care au înțeles regulile și respectarea lor. Pe termen mediu și lung e bine pentru că sunt oameni care au înțeles acum deciziile luate de mine, precum sensul unic de pe strada Unirii. O decizie curajoasă pe care acum o înțeleg toți. Dacă la început protestau trei, patru cinci în mediul online, astăzi pot să vă spun că s-au inițiat petiții prin care îmi cer să continui cu sensul unic până în Bulevardul Mamaia. Știu toate străzile din Constanța și mă pot bate cu orice candidat la Primărie pe acest subiect.

S.H., D.B., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Contract de 6, 5 milioane de euro din banii constantenilor , asta ca sa va faceti voi cash-ul.
0
0
RESPECT?! In spatele unui bloc dintr-un cartier marginas, putin circulat avem o groaza de stalpisori! Unde trebuie nu sunt! Ce respect? As spune...prostie,bani aruncati, cred ca a avut vreun furnizor stocuri mari si trebuia sa le vanda...offf,ne vedem la vot!
3
0
Mai boule... Constanta e municipiu... Oras este Macin...
6
0
cat a mai boul
6
2
cat comison a incasat dl Fagadau di stalpisorii astia pt care noi pietonii la un moment dat unde exista un garaj pt care noi pietonii facem slalom
12
1
Cel mai slab primar din istoria orasului
19
3
Cat tupeu poti sa ai, domnule viitor fost primar!!?? Chiar ii crezi prosti pe constanteni, sa vii sa ne spui ca stalpisorii sunt utili....Doar daca faci un tur al orasului, te umfla rasul dar si revolta sa vezi sute de mii de stalpisori montati total aiurea, fara niciun rost!!
18
2
Verzi pe care construiesc machidonii nu sunt tot a pietonilor?
18
2
Stalpii lu Babu care sta pitit si numara banii
13
1
Nu ne intereseaza ce ai facut, ne intereseaza ce trebuie facut ptr orasul nostr, nu al tau si al gastii tale.
14
1
Atata vreme cat soferii te gonesc pe tine pieton de pe trotuar are dreptate!
9
8
mananci ca cat
9
3
Dar cand semnezi autorizatii de construire haotice pe spatiile verzi sau intre case al cui este orasul bai limbricule? Sau cand ''sistematizezi'' tu ca un idiot circulatia al cui este orasul?
18
2
Dar Mitica unde e? Nu e si el la capitolul realizari? Miticaaaaaaaa....unde esti golan mic?
9
3
Din prea mult respect sa si.i bage undeva!
9
3
Corect ! Constanta este a oamenilor de aceea se si constrieste pe spatiul verde....
13
3
...visezi petitii cu sensul unic...pe aleile dintre blocuri daca intrii te mananca serpii...iar din boscheti ies dulaii ...te umflii in pene cu sloganul din spatele tau...mai stim noi unul care iubea sloganul "mandru ca sunt roman" ...Constanteni iesiti la vot sa scapam de cimpanzei si babuini...
16
4
RESPECT PT PIETONI ISEAMNA STILPISORI PT CA MELTENI NU MAI PARCHEAZA PE TROTUAR SI TE MAI IRI PE UNDE.ACU NU TRE SA DATI FUGA CU TOTI SA II EXECUTATI OMULUI CITE O FELATIE DAR PE RIND CRED CA VA LASA SA IL ALUOIGUS.LEPRELO DEALE LUI COMANESCU MAAAARS
7
14
D-nu' Primar, nu va grabiti! Ramaneti fara realizari daca prelungiti sensul unic pana pe B-dul Mamaia de pe acum...
9
2
Din cati s au inscris, nu e vreunul mai bun.
3
8
Mai Fratilor . cu TONTI ca - ILIE -- RELU --- Nea ION de la masa si Un Constantean nu mai trebuie sa votam ca le stiu ei pe toate ! DOBITOCII !
3
7
esti cel mai sinistru imbecil aciuat in administratia locala
19
5
FMM de prost, cine aduce cele mai mari venituri la Primarie?! pietonii sau cei care se deplaseaza cu masinile in interes de serviciu? Mai boule, aia care platesc mai multe taxe si impozite, aia trebuie sa beneficieze de avantaje, nu pietonii pulii, doi la o ora pe trotuar, cand in acelasi interval de timp trec 150 de masini. Vei pierde alegerile si iti meriti soarta, esti prea prost pt secolul asta.
18
7
Pe pizda matii,si dna stie,te asteapta la cotitura...
17
4
In alta lume sunteti voi. Fagadau e un incompetent si trebuie sa dispara. Dar stalpisorii chiar sunt necesari pentru ca soferul roman nu are pic de respect fata de pietoni care trebuie mereu sa fie prioritatea nr 1. Masina este un lux fratilor nu un drept. Obisnuiti-va cu gandul asta
15
8
tupeul este maxim, probabil la fel ca si facturile de casa
15
2
Doamne Fereste!,chiar ca traieste in alta lume,Dom Primar ,posesorii de autovehicule unde le mai parcheaza,in mijlocul strazii?,pabna construiesti dumneata parcari?,chiar asa iti bati joc de noi?
20
7
Cu tot respectul primare mai du-te in sloboz.esti de un tupeu nesimtit.mars la Beidaud pe tractor si prosteste tractoarele cu freza ta de tractorist.mizerie umana ce esti.si sa nu uit,ia si stalpii si bagati-i in cur,tie si neamului tau de oi bezmetice.
28
6
Votati chitac fratilor ca sa ppata sefu meu comanescu sa dea mai multe tepe angajatilor de la gsp si eu sa il acopar. Multumesc
14
14
Fagadau e atit de imbecil sau chiar atit de prosti necrede? Harneala lui administrativa bazata pe agenda 2030 chiar crede ca trece neobservata?
12
3
Punel pe babuin sa tina discurs, ca el a fost cu ideea stalpisorilor. O so swgeti amandoi
21
1
Trotuarele si spatiile ,,verzi" dintre blocuri deplorabile ,ne amenajate din 1990,o mizerie crasa intre blocurii,lipsa acuta de spatii de joaca pt copii,parcurile pt. relaxare inexsistente si mizerabile,ce ai facut in mandatul trecut? Nu te mai lauda,orasul este mizerabil.
27
2
Mars bai babuinule ca oricum nu ma apuci fotoliul de primar!
29
2
Cica un stalp costa 30 de lei. Costa de fapt 237 de lei bucata! Alea mici si gri, da da.
32
1
Bag pula in tot
14
1
Cum a-ti ajund multimilionari o cohorta de PSDisti prosti. Numai prin furt, n-aveti niciunul caracter
31
1
le pot parca pe acoperisul caselor sau ale blocurilor inrfantilule. prin stalpii confectionati de firma de casa care plateste commission, au deesfiintat sute de locuri de parcare in cele mai agglomerate zone din roas. sa te voteze pitonul de la periferie
31
3
am cerut camere pe strazi si HC in Palas..auzi?
21
1
un stalp costa 30 de lei.. nu stiu exact cum si de unde, dar daca investigheaza cineva sar putea sa gaseasca si pe cineva apropiat celor de la primarie
19
0
cat a costat un stalpisor? Cum s-a licitat? Cum s-a calculat distanta de 1, 5m intre ei? Cat a fost parandaratul? Aia cu grija, sa o spui lui seful tau, Mazare, ca si el erea ingrijorat, saracutul de el!
26
2
Domnule primar, esti slab de tot, faci lucrari banale. Ai promis proiecte frumoase in 2016, si nu ai inceput nimic, crezi ca ne pacalesti cu lucrari de 2 lei?
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614