REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Faimosul „La Șnitzel”, de la Gară, închis de inspectorii OPC! Video

Faimosul „La Șnitzel”, de la Gară, închis de inspectorii OPC! Video

Virgil STOIAN 28 ianuarie 2023 | 00:00 18597

În baza unei sesizări făcute în mediul on-line s-a dispus efectuarea unui control la SC FAST FOOD GARĂ SRL – FAST FOOD ,, LA ȘNITZEL”  în urma căruia s-au constatat următoarele neconformități :

Faimosul „La snitzel”, de la Gara, inchis de inspectorii OPC! Video
-    Prezența insectelor vii și moarte ( gândaci și muște )
-    Coșuri de colectare a deșeurilor menajere fără capac și pedală
-    Reutilizează ambalajele materiilor prime
-    Frigidere neigienizate cu garnituri ce prezintă gândaci morți/striviți
-    Nu respectă vecinătățile în frigiderele cu materii prime
-    Paviment și pereți neigienizați, cu acumulări de praf, grăsime și resturi alimentare
-    Nu există flux tehnologic și chiuvete suficiente
-    Depozitarea unor materii prime este neconformă ( legume în aer liber, făina într-un recipient din lemn, castraveții murați în butoaie în aer liber)
-    Carne fără elemente de identificare și caracterizare

Faimosul „La snitzel”, de la Gara, inchis de inspectorii OPC! Video
S-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate și oprirea definitivă  de la utilizare în prestarea serviciilor de alimentație publică a produselor neconforme. S-a aplicat sancțiunea contravențională de 10 000 lei.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la silicoane a expirat carnea
0
1
Dacă a-ți știi câți au făcut toxinfectie alimentară se la ghena asta de gunoi v-ați crucii,dar nui problema într.o săptămână e deschisă din nou...trebuia închidere definitivă
2
2
horica o are mica
3
2
Ba frate de cate ori sa va zic, farsirotii nu sunt armâni plm
7
3
Afacere de familie cipaneasca, patroana mai vindea la tejghea plina de inele si lanturi de aur, ca asa da bine. Si un aer de oboseala cronica pe fata lor, oportunisti si nimic altceva, profita de saracia oamenilor care pun botul la mancare ieftina, calitatea nu conteaza, cantitate sa fie. La multi ani,
4
1
Este un dezastru acolo. Nu numai că cea care te servește la tejghea este lipsită de bun simț,dar mai învârte cu o mână prin tigaie, în timp ce o pune și pe chifla pe care tu vrei să o manânci și în același timp și pe bani. Dar lasă asta,frigiderele unsuroase, vasele in care ele gătesc, sunt super mizerabile. Cam tot ce vrei să mănânci are gust de rânced. Nu știu la cât timp schimba uleiul. Dar,nu este singurul obiectiv. În aproape tot orașul, trebuie făcut controale la sânge. Nu vă mai bucurați-vă la șpăgi și alte favorisme.
4
2
Verificati cofetaria mon mour galati ! Omu vinde produse de o joasa speta , numai cu incrediente contrafacute ! O mizerie jalnica la el acolo ! Are incrediente care creeaza dependenta de droguri ! Omu e nebun ! Verificati cofetaria , are 2 puncte in galati ! 0751431877 numarul cofetariei !
1
2
Doar acum ati tras atenția la asta , în fiecare local din capitală ar trebui făcut control maximal , nu cei care tot vouă vă achită o sumă de bani la care treceți cu vederea , în Moldova nu se mai termină corupția
7
0
Este o crima sa inchizi "La snitel".. ..oamenii erau profesionosti..mancai mult si bun!.. foloseau doar caini si pisici de rasa pt snitele...iar maionezele..un deliciu..ce bagau in ele.."secretul bucatarului" :))..am.mancat de multe ori...f bun si ieftin!
9
3
Eu am mâncat o singura data pentru ca eram in foarte mare grabă, vreau sa spun că mi-a fost așa rău încât am ajuns la spital... Trebuia închis de tot!
5
6
Amenda sa fie intre 100.000 lei și 1.000.000 lei pt nereguli și abateri foarte grave de la regulament ! @ANPC!
5
1
Si in tomis 3 "LA GEAM" alea se scobesc in nas si dupa pun mana pe chifla,igiena nu mai zic, ar fi interesanta o vizita OPC
11
2
Evzaziunea fiscala nu se pune?
10
2
O sa fie coada din nou. Este cel mai ieftin snitel din oras. Pana de curand costa 3.5 lei un sandwis. La pretul asta nu geaseai nicaieri. Acum cred ca e 5 lei. O singura data am mancat, si nu mi-a mai trebuit. Dar la 5 lei, umpli matul si aia e. Fix langa, in dreapta, e un fast-food care chiar se respecta, cu total alte produse. Dar bineinteles, la alte preturi. La snitel dadea romanului navetist exact ce-i trebuie: umple matul cu 5 lei. Dupa, dumnezeu cu mila. Si da, patroana e senzatie maxima :))
14
1
SA-MI BAG p**a-N SNITZELUL TAU . SA AI POFTA !
7
2
Chiar daca isi reporneste activitatea, va mai veni vreun client? Cel putin vreunul dintre cei care au citit sau auzit de problema aceasta. Poate doar turistii grabiti si neinformati.
12
0
98 la suta din Horeca sunt niste jeguri. Nu platesc cum trebuie angajatii .. nu respecta legi .. niste infecti
24
0
daca spuneau ca gandacii aia sunt greieri ii iertau!
13
1
Aia care vinde arată de zici ca a cantat toată noaptea la nuntă. În permanență arată a femeie obosită de atâtea pahare de dușcă.
20
1
Asa mai scapam si noi de jegurile care vand orice mizerie pe post de mancare!
16
3
au aparut spagarii mwisti de la opece. Da pana acum unde gatlejul mamii lor de kkti au fost ??? Ca ala nu era jeg de o zi doua. Mwie spagarii de la opece !!!
20
7
OPC, ca asta sunt, sau mai bine zic, dumneZEII acestei tari, au gasit niste prize prafuite, 3 gandaci morti dupa vitrine, au cautat astia de la opc nu gluma carne fara etichete, sa caute etichetele in tomberon, cine pastreaza ambalajul la carne? face cineva asa ceva? PTR, eu ti am dat minus, las ca opc a inchis si lidk si kaufnadm profit etc si tot se duce lumea la ei, vai, garniturile cu jeg, in timp assa se face la toata ;umea in casa,
8
27
Cand acolo lucreaza numai p******e care se posteaza zil ic pe Facebook, cine sa mai faca curatenie???
23
2
Acum, sincer, cât de tembel să mănânci la ăștia ? După nume, locație, etc….mai bine iei o eugenie….
36
2
Ce mizerie, si chiar manca lumea acolo. Mai rau ca pe timpul lui Ceausescu Presedintele cuzmar pe care il lingeau toti comunistii in c.ur
23
8
"Carne fără elemente de identificare și caracterizare" s-a dat numai o amenda de 10.000 de lei; ii scoate in cateva zile; trebuia sa faca puscarie si sa i se interzica patronului sa mai activeze in industria alimentara vreodata; cu pedepsele astea nu se va schimba absolut nimic; si peste 100 de ani tot aici vom fi
38
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218