REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Falşi poliţişti, trimiși după gratii de magistraţi! Tâlhăreau, prin violenţă fizică, turiştii în Costineşti!

Falşi poliţişti, trimiși după gratii de magistraţi! Tâlhăreau, prin violenţă fizică, turiştii în Costineşti!

Replica API 4 aprilie 2019 | 23:55 378

Poliţiştii din Costinești au fost sesizaţi de mai multe persoane care au fost tâlhărite, după mai multe acte de vilenţă fizică, de trei indivizi cares e dădeau drept poliţti. Victimele erau turişti pe care le acosta în faţa hotelurilor ori în discoteci. Evenimentele s-au petrecut în vara anului trecut.

Una dintre persoanele vătămate a povestit poliţiştilor despre faptul că, în noaptea de 30.08.2018, în jurul orei 5.00-5.20, în timp ce mergea pe o alee din apropierea hotelului Forum dinCostinești, a fost abordat de trei tineri, unul dintre aceștia spunându-i că sunt de la poliție și solicitându-i să le arate telefonul, pentru că fuseseră furate niște telefoane și bani din discoteca Ring, din Costinești.Persoana vătămată le-a arătat telefonul, după care s-a îndepărtat, iar după ce a parcurs câțiva metri, a fost ajuns dinurmă de cei trei, doi dintre aceștia au început să-l lovească și, în acest timp, al treilea i-a sustras telefonul marca Huawei P20 Pro din buzunar, după care făptuitorii au fugit. Prejudiciul provocat a fost estimat la suma de 4500 lei.

Florin Viorel Zanfir, Dumitru Mihai Lupu, Florin Alexandru Cioară au declarat în fața instanței că recunosc faptele ce le-au fost reținute în actul de sesizare a instanței şia u cerut o pedeapsă mai blândă. Curtea de Apel Constanţa a menţinut deciyia primei instanţe care i-a condamnat la 3,2 luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti ma baieti putina rabdare inca nu s-a deschis sezonu.Dar ce sa mai zic daca nici perechea olteneasca PSDisti de frunte nu au mai putut sa astepte putin si au organizat o nunta frumoasa in postul mare.
0
0
Mizerabili oameni ! Fac Litoralul de ras ! Turistii care au patit-o se vor feri in viitor sa mai vina la malul marii....
4
1
Si mie au vrut sa mi-o traga dar eu faceam aceeasi meserie doar ca eram la .. antidrog. I am dat un cutit la unu in tendon si au zburat imediat. Am 7 ani de parnaie nu le merge la invatacei cu mine.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102