REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FALSIFICATOR de BANI, PRINS BEAT la VOLAN, de la priveghi

FALSIFICATOR de BANI, PRINS BEAT la VOLAN, de la priveghi

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 2038

Un individ condamnat, în trecut, pentru deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori, a fost depistat beat la volan. Acesta le-a explicat polițiștilor că era foarte supărat întrucât fusese la un priveghi și, fiind supărat din pricina decesului unui prieten, a consumat băuturi alcoolice și s-a decis să plece să se plimbe pe malul mării, în zona Cazino, dar a fost prins de oamenii legii.

Lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au procedat la oprirea autoturismului marca Peugeot. La volanul autotu rismului a fost identificat inculpatul Alexandru Tudor Bularda. Agenții de poliție i-au solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o valoare de 0,6 3 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inculpatul a fost condus la Spitalul Județean Constanța, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind vorba de 1,35 g/l alcool pur în sânge.

”Eram tare supărat”

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, Alexandru Tudor Bularda, a declarat că la data depistării a participat la un priveghi unde a stat până la ora 1.00, timp în care a consumat patru-cinci pahare cu vin. Fiind foarte supărat din cauza decesului unui prieten, inculpatul a hotărât să se deplaseze pe malul mării, în zona Cazinoului din Constanța. Astfel, s-a urcat la volanul autoturismului marca Peugeot, iar după ce a parcurs în jur de patru-cinci kilometri, a fost o prit de un echipaj al poliției rutiere care i-a solicitat să fie testat cu aparatul Drager și apoi l-a condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Fiind audiat în calitate de inculpat, bărbatul și-a menținut declarațiile date anterior în cauză și a precizat că regretă fapta comisă.

Condamnat în trecut

În trecut, acesta a fost cercetat, judecat și condamnat pentru deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori. Astfel i s-a revocat suspendarea pedepsei anterioare și i s-a contopit cu cea din prezentul dosar, rezultând cea de 3 ani cu executare.

Prins și băgat la închisoare

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, la data de 25 mai a.c., au depistat un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, potrivit oamenilor legii.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa articolu cu bola, ala spanzurat sub vagon, accuma vine si articolu asta de cacat... sa va iau fata in pl ca nu am inteles nimic.
1
0
Liliana draga si falsificatorii de bani beau uneori la volan.Sunt si ei oameni si sunt chiar deosebiti.Iti dai seama cat de greu e sa falsifici bani? Omul asta ar trebuii chemat la Romanii au talent nu umilit in presa .
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367