REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Falsul avocat Mitică Pârşan s-a apucat de vândut pepeni, să nu moară de foame

Falsul avocat Mitică Pârşan s-a apucat de vândut pepeni, să nu moară de foame

Replica API 10 septembrie 2011 | 00:00 232

Reclamat la Poliţie pentru exercitarea unei profesii fără drept,

Reclamat la Poliţie pentru exercitarea unei profesii fără drept,

Vedeta oraşului Eforie, Dumitru Pârşan, pare că a dat de necazuri. Potrivit unor avocaţi din Baroul Constanţa, Pârşan s-a specializat, în ultimii ani, în avocatură, dar în cea clandestină. Aşa cum am mai precizat şi în alte articole publicate în "Replica", Dumitru Pârşan, alias "Mitică", şi-a deschis un birou pe strada Traian, undeva în zona Colegiului Mihai Eminescu, într-o cambuză metalică, unde, cândva, se putea citi "Executăm servicii diverse, comerciale, administrative, juridice, xeroxat şi multiplicat acte". Se pare că, o perioadă, chiar i-a mers, avea clienţi care îi făceau procură pentru a-i reprezenta în instanţă, chiar dacă nu are studii de specialitate. Numai că nu toţi clienţii au fost încântaţi de serviciile sale. Unii dintre ei, care au pierdut şi banii şi procesele, se pare că au regretat faptul că au apelat la el, bineînţeles, din cauza tarifelor mai mici practicate de Pârşan, faţă de onorariile adevăraţilor avocaţi. Aşa se facă că, după cum susţin surse din cadrul Baroului, la începutul săptămânii trecute, în baza unor reclamaţii depuse de clienţii nemulţumiţi, mai mulţi poliţişti au călcat pragul "biroului de avocatură" al lui Dumitru Pârşan, i-au ridicat dosarele şi l-au pus să dea declaraţii în legătură cu obiectul reclamaţiilor. Potrivit unor surse judiciare, Mitică Pârşan este acuzat de exercitarea unei profesii fără drept, faptă pedepsită de legea penală din România. Despre Mitică a auzit chiar şi primarul din Eforie: "E simpatic în felul lui. Săracul de el, are ceva probleme cu autorităţile, în general. Cred că de când se învârte pe la instanţe, a ajuns să cunoască şi procedurile. Dar de unde şi când a pornit toată nebunia asta a lui, asta nu mai ştiu, este mai veche decât sunt eu primar. Aşa e el, nu ai ce să-i faci", ne declara, în urmă cu ceva timp, Ovidiu Brăiloiu. Dacă avocatura practicată de el nu mai merge, nea Mitică, ingenios din fire, s-a gândit că trebuie să supravieţuiască din ceva, motiv pentru care, mai nou, se pare că s-a apucat să vândă pepeni, în aceeaşi curte în care are şi biroul de avocat. Cine trece prin zonă, poate vedea un morman de pepeni şi pe vânzătoarea lui Pârşan. Printre clienţii săi se numără şi câţiva avocaţi adevăraţi din Barou, cum ar fi Vasile Onica.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O persoana care este cunoscuta în eforie nord și la vreme aceia era respectat dar din cauza politicului care va furat de 33 de ani înainte FSN pe urma PSD si acuma PNL omul a avut câteva proprietăți care acești primari și aliați lor i lesu luat cu japca și lau pus pe la tribunale ce sa facă cu cine sa se bata cu primari care eii fura și nu fac pușcărie au legi numai pentru eii s-o câtă lume și au bătut joc în 33 de ani pentru ei sant ușor sa își bata joc de populație sau de o persoana care nu are putere și omul a încercat sa își caute dreptate în instanta ducându-se în fiecare zii la tribunal da nu este normal sa faci ilegalitati de genul sa faci pe avocatul fals dar dece voi ziariști nu scrieți și dece la îndemnat cauzele de a ajuns nea mitica specialist de avocat din cauza primarilor care au fost de an la rand de lau jefuit dute ba și dama în judecata ca mie no sa îmi facă nimica ca eu am putere și asa va furat 33 de ani .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102