REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Familia comisarului Bărbat se pregăteşte să ridice o vilă în Mamaia Nord!

Familia comisarului Bărbat se pregăteşte să ridice o vilă în Mamaia Nord!

Replica API 1 iunie 2017 | 00:40 506

O nouă firmă constănțeană dorește să ridice o vilă în Mamaia Nord. Firma Vama Veche 4YOU Resort a depus un memoriu de prezentare prin care se cere acordul de mediu în vederea realizării proiectului „Construire Imobil Dt+P+3E – locuințe colective cu spațiu comercial la parter și garaj la demisol. Realizare împrejmuire teren”.

Prin proiect se propune construirea unui imobil Dt+P+3E – locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi garaj la demisol şi împrejmuirea terenului. Obiectivul de investiţie este amplasat pe terenul în suprafaţă de 500 mp, proprietate personală a Vama Veche 4YOU Resort prin administrator Bărbat Claudia-Vasilică (fostă consilieră), Negulescu Simona Mariana şi Theodor Sorin, Bărbat Marius- Vasile (comisar la Garda Financiară). Propunerea realizării acestui proiect este determinată de fructificarea judicioasă a terenului şi zonei, sub aspectul dezvoltării infrastructurii caracteristice zonei de locuit. Oportunitatea investiţiei este determinată de următorii factori: creşterea potenţialului rezidenţial al zonei şi dezvoltarea infrastructurii şi a facilităţilor ce vor asigura mai multe unităţi de locuit. Proiectul va contribui în mod direct la realizarea unei iniţiative de dezvoltare rezidenţială a zonei, iar în mod indirect, proiectul va avea impact asupra dezvoltării comunităţii locale, cointeresate în dezvoltarea economică a localităţii. Societatea Vama Veche 4YOU Resort s-a înființat în anul 2012 și are sediul Constanta, str. Mircea cel Batran nr.88, bloc MF3, sc.A, et.1, ap.4. Firma are trei administratori și anume pe Barbat Claudia-Vasilica, Negulescu Simona Mariana și Theodor Sorin și Bărbat Marius- Vasile.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statiune Mamaia a devenit un cartier al constantei , cartierul mamaia cu m mic pe cind o scoala o gradinita ,o asociatie de propietari un azil de batrini ,caseriii renel, enel rdsc, ha ha h a
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367