REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Familia decedatului de la hotel Malibu are altă variantă decât cea oficială

Familia decedatului de la hotel Malibu are altă variantă decât cea oficială

Replica API 28 mai 2020 | 14:23 4281

La începutul lunii aprilie, o adevărată dramă s-a petrecut la intrare în staţiunea Mamaia, mai exact la hotelul Malibu, acolo unde un bărbat a căzut de la înălţime. La acel moment, la eveniment au intervenit cadrele medicale, însă victima a fost declarată decedată, după ce i-a fost aplicat protocolul de resuscitare. Pe atunci, surse spuneau că bărbatul se afla în stare de ebrietate şi a vrut să facă o glumă cu câțiva colegi, trecând din balconul său, de la etajul 3, în alt balcon, însă s-a dezechilibrat şi a căzut.

La aproape două luni, familia a hotărât să apară și să dezmintă zvonurile apărute în presă, spunând că totul este o minciună.

Declarația familiei: soția trebuie să nască

„Acest om nu ar face gesturi care să îi pună viața în pericol! Era un om credincios, cu un copilaș acasă și unul care urmează să se nască… vă dați seama cât ținea la viața lui. Prietenii lui, cu care și muncea, mi-au spus că au băut câte o bere dar asta se întâmpla vineri, nicidecum duminică! Duminică nu a pus gura pe băutură și asta s-a văzut și la autopsia care confirmă faptul că nu avea alcoolemie. Și faptul că s-a spus că a vrut să facă o glumă nu este deloc așa. Fiind ora 9.00, după micul dejun, atât el cât și colegii lui trebuiau să plece la muncă însă au mai urcat în cameră să mai fumeze câte o țigară. Fiind în camera colegilor și ca să nu se întâlnească cu cei care au ieșit din tură de noapte și tocmai veneau la hotel, acesta ar fi vrut să meargă în camera lui ca să nu fie surprins în aceeași cameră cu ceilalți, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut… pe o mașină. Ni s-a spus că problema a fost de la inimă, căci dacă nu suferea o hemoragie internă, ar fi suferit răni destul de serioase dar ar fi supraviețuit impactului” a declarat un membru din familia bărbatului.

Citește și: Bărbatul care a decedat la hotel Malibu a vrut să facă o glumă

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218