REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FAMILIA fostului PRIMAR din TECHIRGHIOL își face LABORATOR de SĂPUNURI în LAZU

FAMILIA fostului PRIMAR din TECHIRGHIOL își face LABORATOR de SĂPUNURI în LAZU

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:30 8158

Societatea Techirghiol Farma Cosmetics, sau Techir, ce se bazează pe producerea și comercializarea produselor dermato-cosmetice pe bază de apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol, intenționează să ridice un laborator în Lazu, comuna Agigea. Societatea este administrată de familia fostului primar al orașului Techirghiol, Viorel Adrian Stan.

(Oana Stan)

Societatea Techirghiol Farma Cosmetics intenționează să construiască un laborator de cosmetice naturale în Lazu. În acest sens, după demararea procedurilor asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, societatea a depus și memoriul de prezentare. Astfel, conform documentului se propune construirea unui imobil cu funcțiunea de laborator pentru producția de săpunuri naturale și dotarea acestuia cu echipamentele necesare, amenajarea exterioară (spații verzi și platforme betonare, pietriș sau dale pentru parcări și accese) precum și împrejmuirea terenului.

Acest proiect pornește din cerințele și necesitatea beneficiarului de a-și dezvolta și extinde activitatea. Proiectul a fost întocmit urmărind tema cadru elaborată de beneficiar, dar ținând cont de particularitățile terenului din punct de vedere al vecinătăților, orientării față de punctele cardinale, însoririi și iluminării, condițiilor stabilite prin documentațiile de urbanism în ceea ce privește regimul de aliniere și de înălțime, asigurării numărului de locuri necesare pentru parcări, a posibilităților de racord la utilitățile publice, condițiilor geotehnice, condițiilor impuse prin certificatul de urbanism și nu în ultimul rând din punct vedere al aspectului arhitectural și finisajelor propuse.(Sursa foto: memoriu de prezentare)

Iată unde va fi edificată construcția

Valoarea aproximativă a investiției este de 836.936,17 lei. Perioada de implementare propusă octombrie 2022 - octombrie 2024. Amplasamentul pe care este propus proiectul se află în Lazu. Accesul la teren se face prin lotul situat pe latura de est a terenului, parcela A293/11, lot2/4 (alee de acces) având o lungime de 84.87m, apoi prin aleea de acces A293/11, Lot 3 care face legătura cu DN38/ E675 pe zona Agigea-Movilița . Distanța de la teren până la Lacul Techirghiol este de aproximativ 1750m. (Adrian Stan)

Fostul primar din Techirghiol, Adrian Stan, condamnat

Reamintim că fostul primar al oraşului Techirghiol, Adrian Stan, a fost condamnat după ce a fost prins în flagrant, de DNA în timp ce primea mită. Conform procurorilor anticorupţie constănţeni, edilul a fost prins în flagrant în timp ce primea 40 de mii de lei, dintr-o sumă de aproximativ 110.000 de lei pretinşi anterior. Flagrantul a avut loc într-o parcare din municipiul Constanţa. Cel care l-a denunţat pe primar este reprezentantul unei firme care are contract cu Primăria Techirghiol încă din anul 2013.(Sursă foto: Listefirme.ro)

Date despre societatea Techirghiol Farma Cosmetics

Societatea Techirghiol Farma Cosmetics a fost înființată în anul 2012 și are sediul social pe strada Plantelor, nr. 19C. Ca și cod CAEN, firma are 2120 – Fabricarea preparatelor farmaceutice. Anul fiscal 2020 a fost unul foarte bun pentru societate, dacă ar fi să ne luăm după cifra de afaceri de 1.357.299 lei și profitul net de 489.214 lei. Totodată, numărul mediu de angajați a fost de 5 persoane. Administratorul societății Techirghiol Farma Cosmetics este Oana Stan. Tot ea este și administratorul companiei SC Techirghiol.ro Cosmetics & SPA SRL și, totodată, fondatoare a brandului autohton TECHIR, așa cum se numește firma ce intenționează să ridice laboratorul din Agigea.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fata n-are nicio vina, se implica si ea peacolo, are si ea servici, tasu e magraonu mafiot care e ciudos ca iulica ciordeste mai mult ca el si nu e prins...
1
0
unii vand sapunuri din namol, altii ameninta rudele pe la notariate sa le faca donatii... cine nu doneaza, la instanta cu ei!
1
0
cine face afaceri stie ca n ai cum sa vinzi circa 100 mii sapunuri pe an fara ma fie in spate, mai ales dalde 3 lulele cu 5 angajati.
1
0
Primarul Constantei sta in Eforie. Ce mai e de zis?
1
0
ei sunt sagetile locale, altii sunt in spate, de unde muschi de bisnis pe amarastenii astia? nau condus decat fieru de calcat prin casa toata viata lor.
11
3
Interesant face sapun sula pe ei in Lazu aducand cu sticlute de Whisky apa salina si namol cu galetusa, hai ba chiar nu intelegeti ca vor sa iasa cu totul altceva posibil o vila sau ......
11
1
legatura intre investitie si condamnare este ca fiisa toaca furaciunile lu tasu
15
2
Jegul asta nu a fost arestat?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102