REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Familia Gociman își ridică un nou hotel cu 8 etaje, în stațiunea Mamaia

Familia Gociman își ridică un nou hotel cu 8 etaje, în stațiunea Mamaia

Andreea VREJOIU 10 decembrie 2022 | 00:00 2395

Este incredibilă ascensiunea imobiliară dezvoltată în ultimii ani, în stațiunea Mamaia. Investitorii nu se mai opresc din construit și acest lucru este vizibil pe zi ce trece. Recent, familia Gociman, intenționează să ridice pe malul Lacului Siutghiol un nou hotel cu 8 etaje. În acest sens, în cursul zilei de joi, 8 decembrie a.c., Primăria Constanța i-a eliberat societății Ileva Astral SRL un nou certificate de urbanism.

Situată în nordul litoralului, stațiunea Mamaia are o poziție privilegiată, aflându-se printre destinațiile favorite ale turiștilor pe timp de vară. De-a lungul timpului, aceasta a fost supusă unui amplu proces de modernizare, cererea de locuințe și de noi spații de cazare fiind crescută considerabil.

Pe malul Lacului Siutghiol, în apropierea Clubului IDU, familia Gociman administrează hotelul cu același nume. Recent, societatea Ileva Astral SRL, a demarat procedurile pentru construirea unui nou hotel. De această dată, conform certificatului de urbanism emis de Primăria Constanța, în cursul zilei de joi, 8 decembrie a.c., societatea intenționează să ridice un imobil cu regimul de înălțime P+8, cu funcțiunea de complex cazare apart-hotel.

Societatea Ileva Astral SRL a fost înființată în anul 1996 și are sediul în stațiunea Mamaia, la Hotel Gociman. Firma este controlată de George Gociman și soția acestuia, Ecaterina Gociman. În anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1 997 650 lei, un profit net de 1 099 078 lei, dar și datorii de 28 880 lei.

Băiatul soților Gogiman și-a pierdut viața într-un accident îngrozitor

Vă reamintim că, băiatul familiei Gociman, George Gabriel Gocciman, a produs în anul 2007, pe 18 februarie, un teribil accident de circulație ce a îngrozit România. Aflat la volanul unui Porsche Cayenne TL 13 GGG, în dreptul Aquamagic, a pierdut controlul direcţiei şi a zburat cu peste 200 de kilometri la oră. A nimerit în copacii şi stâlpii de pe marginea drumului. Alături de el se mai aflau trei tineri, toţi în vârstă de 20 de ani. Maşina de lux a explodat, iar trei dintre tineri au fost carbonizaţi, cel de-al patrulea decedând câteva săptămâni mai târziu. În memoria tinerilor, tatăl şoferului a ridicat un monument la locul tragicului accident.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedem cu-i mai vindeti cotețe astea.Criza bate serios la ușile voastre. NICI BANII PE CARE I ATI INVESTIT NU O SA I MAI SCOATETI.
1
0
Bravo nea GYGY GyGy gYgY!! Sa ai sarbatori frumoase CU PORC PA MASA si VITEL IN CASA!! O GAINA g***a si SARMALE DA KASA !! CRACIUN FERICIT!
0
1
famiglia muiuman,mai fa un cotetz machi in lac sau mare,betoneaza si cimenteaza tot ca asa.i la voi,in saivan,mirletzilor!
4
0
o sa se scufunde limba asta de pamint intre mare si lac!
5
0
Când faci Tranziția de la măgar la mașina, nu ți poți stăpânii fericirea
2
0
E plina Mamaia de monumentele cipanilor morti ca sa se faleasca . Gociman facea liniute in statiune .Sa nu il uitam pe Parteca .Pina acum citiva ani avea sigla Porche pe cruce .
9
0
Bani spalati din infractiuni in tara dar mai ales afara ,furturi din bugetele locale sau de stat,evaziuni fiscale etc ,constrite la foc automat cu materiale de constructii proaste si la ecomie ,muncitori din Asia platiti p***t apoi vor fi vindute cine stie cind la jumatate dar cu bani spalati asta este marele avint imobiliar al Constantei ,bineinteles partidele isi iau partea de aici altfel nu ar forta/ primarul sa semneze actele
8
0
Mai are alti urmasi? Pentru cine se zbate?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218