REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Familia minorului din Mangalia, bătut cu brutalitate, cere DREPTATE

Familia minorului din Mangalia, bătut cu brutalitate, cere DREPTATE

Replica API 10 februarie 2020 | 00:15 914

Familia minorului băgat în comă de un adolescent, după ce l-a bătut în fața unei case de pariuri din Mangalia, este disperată. Andrei este, în continuare, în stare gravă iar aceștia speră la o minune. În același timp, familia face un apel disperat către autorități, ca tânărul agresor să primească pedeapsa maximă.

Familia minorului, băgat în comă de un alt adolescent, cere sa se facă dreptate. Aceștia solicită schimbarea încadrării juridice în ceea ce îl privește pe agresor, astfel încât să primească o pedeapsă cât mai mare. Între timp, părinții au demarat procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj. „Solicit Prim Procurorului, Rugea Gabriela, de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Mangalia, să fie schimbată încadrarea juridică a tânărului bătăuș din Mangalia ce acum este încadrat cu acuzație de „Vătămare corporală și tulburarea liniștii publice, arest la domiciliu”. În acest caz, extrem de grav, considerăm că încadrarea juridică cea mai potrivită este cea penală și anume „Lovituri cauzatoare de moarte”. Solicit și intervenția Procurorului General al României pe acest caz. Nu putem tolera asemenea ieșiri violente și brutale în rândul copiilor” a transmis familia într-un mesaj pe o pagina de Facebook.

Vă reamintim faptul că un băiat de 14 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi.

Citeşte şi:

IMAGINI TERIBİLE cu MOMENTUL în care minorul din Mangalia a fost băgat în COMĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pedepsiti ar trebui sa fie si parintii acestui derbedeu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108