REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Familia Stavrositu își MĂREȘTE PALMARESUL cu încă un HOTEL

Familia Stavrositu își MĂREȘTE PALMARESUL cu încă un HOTEL

Replica API 27 august 2020 | 00:00 5932

Familia Mariei Stavrositu, fostul deputat, împreună cu soțul ei, Iancu Stavrositu, dar și cu fratele, Iancu Cușu, a elaborat un PUZ pentru zona delimitată de strada Călărași, bdul Tomis, bdul Mamaia și strada General Manu. Astfel, au fost modificate reglementările urbanistice aprobate pentru amplasamentul situat pe strada Călăraşi, nr. 1 din municipiul Constanta. Familia Stavrositu vrea să ridice aici un hotel.

Detalii despre construcție

Consilierii locali municipali vor decide, în ultima zi din luna august, în şedinţă, dacă vor aproba PUZ-ul iniţiat de familia Stavrositu pentru zona delimitată de strada Călărași, bdul Tomis, bdul Mamaia și strada General Manu. Suprafaţa de teren vizată este de 442,00 mp., proprietatea Iancu Cușu, Iancu Stavrositu și Maria Stavrositu, încă din anul 1999. Terenul este încadrat în categoria „curți construcții” și prezintă două constructii: 1 imobil S+P+2E+M și 1 anexă. Clădirea principală (S+P+2E+M) are o suprafață construită de 287,00 mp și o suprafață desfășurată de 1.356,00 mp. Maria Stavrositu, Iancu Stavrositu și Iancu Cușu propun realizarea unui hotel, în cadrul construcției existente de pe terenul ce a generat P.U.Z.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in primul rand, imbecililor, stavrosita e verisoara lui iancu cusu... si daca omu poate sa faca, sa faca, dar in conditiile legii... bloc intre case nu merge
3
7
Cimpanzei jegosi
11
4
o vocala prefacuta care uita cum o pupa in dos pe eba si pe udrea si era portavocea lor in constanta.
17
0
Armanlule nu te face ca nu intelegi dece critica oameni sau daca nu o faci pe prostu ci asa esti tu atunci iti spun eu;criticile nu vin din frustrarea oamenilor ma ci din setea lor pentru dreptate caci s-au saturat sa tot vada abuzuri si incalcari ale legi,sau legi interpretate diferit in funtie de interese de catre angajati primariei in frunte cu D.Fagadau,singurul adevar este ca daca nu vor vota acum atunci critica degeba pt.ca urmatoarea sansa este peste 4 ani,ar mai fi si justitia dar asta se rezolva cu un apartament dat cadou unui judecator.
22
2
Pe str C Bratescu au un bloc si au luat si trotuarul aferent lasind 20 de cm ptr pietoni ---Cine le-a dat autorizatie oare ?
14
1
sa mai traga ultimul tun imobiliar , impreuna cu Fagadau. Asta pana in toamna cand la Primarie va veni Chitac si va face curatenie.
14
5
Sa ma pupe in p.zda vaca asta.Am avut nefericirea sa vb cu ia personal.O lesinata dupa lovele si atiit.
21
1
Bine spus !!
6
2
Strada pe care se construieste hotelul se va face cu sens unic si vor fi destule locuri de parcare rezervate pt hotel. Se vor monta si stalpisori pt rezervarea parcarilor ! Lucrarea va fi realizata de Confort Urban din banii bugetului local.
14
1
Bai arman muist, tu ala de la 9.38, este frustrant cand un roman, care vrea sa faca ceva in mod legal, nu reuseste sa isi ia o autorizatie pentru renovarea casei sau sa isi faca un gard ca lumea, iar voi obtineti autorizatii si construiti pe spatii verzi sau in parcari. Va fwuteti intre voi, jagardelelor. Imi este scarba de voi. Aroganti, dar prosti ca noaptea, va place doar sa va faliti, cacatilor. V-as face ca Tepes, v-as aduna pe toti intr-un loc si v-as da foc, ori ca Hitler...Ciclon B, sa va piara ADN. Machidoni muisti ce sunteti, am facut si pleonasm. Vezi ca nu-i vreo boala, incultule!
22
5
Doamne cati mucani frustrati aici , de fiecare data cand un arman de al nostru isi face bloc si replica face stire , vin la comentarii sa vad ordinarii mucanii hahahaah
6
28
moarte machedonilor si arabilor
9
5
hotel fara niciun loc de parcare?
13
3
Pai nu face makidonii futu-te-n gura de analfabet cosangvin ce esti.
8
3
O sa iasa Stelion primar cand o sa-mi vad eu curul! La fel si cacatul vostru, al Replicii, de PNL-ist infectat cu Covid.
9
7
de Dusu de la Celco nu scrieti nimic?sponsorul usr nu mai construieste?sau asteapta sa iasa stelian primar ?hahhahaha
6
4
e plin orasul de machidoni si de masini de TL
36
4
Machidonii spala banii retelelor prin hoteluri si firme de constructii
37
3
Jegurile de cipanezi au acaparat turismul de pe Litoral ! Cap de porc ala , Bucovala , in iunie i se abureau ochelarii si grohaia pe la TV ca industria turismului o sa dea faliment ! Pai la jegurile de servicii , la jegurile de preturi si la jegurile de salarii pe care le dau la angajati ... ei au facut profit mai mare ca anul trecut ! Va-n bot de zdrente de patroni !
42
4
Liliana Ionita cea mai desteapta si sexy de la replica, ai insta sau mail ceva ??
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367