REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Familie cu copii, la un pas de a fi SPULBERATĂ pe trecere! VIDEO

Familie cu copii, la un pas de a fi SPULBERATĂ pe trecere! VIDEO

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 345

Șoferii care au aviu drum, miercuri, 17 aprilie, pe strada Soveja, dinspre Tomis III către Eden, au luat parte la un eveniment care se putea solda cu o tragedie. Unul dintre participanții la trafic a filmat întreaga scenă, astfel că se poate observa cum un autoturism rulează cu viteză, iar când ajunge în dreptul unei treceri de pietoni trage puțin de volan pentru a nu spulbera niște pietoni, fiind vorba de o familie cu copii.

VIDEO:

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
date imaginile la politie iar soferul fara permis toata viata ... ca inchisoare e cam greu cu legile romanesti !!! politia alooo? ce facem ?
3
6
mortii mati de sclav ordinar
2
4
Filmarea a ajuns unde trebuie ? La cat de grav putea fi nu s-a intamplat nimic .
3
3
Oameni buni, OBLIGATIA pietonului este de a se asigura la traversarea trecerii de pietoni. Este SINGURA obligatie pe care o are. Chiar sunteti nebuni??? La trecerea de la Tomis III chiar daca e rosu semaforul, inca trec pietonii fara sa le pese de viata lor. O sa inceapa sezonul si o sa vedem pe trecerile de la City Mall pana la Dobrogea cum isi dau stafeta pietonii de la unii la altii in timp ce masinile vor astepta 5 min pana sa plece mai departe. La trecerea de pietoni din imagini au fost 1000 de probleme. De ce nu se monteaza semafoare?????????????
2
7
puneti dispozitive limitare viteza trecere pietoni
2
4
ar trebui 3 luni suspendarea carnetului, data viitoare o sa ma vezi de la ma-ta de acasa. Cum ati vrea sa treaca pietonii, sa va trimita notificare, cum? Treceti cu viteza, ii vedeti la trecere nu le acordati prioritate dar tot ei sunt de vina ca cica se "arunca',. Treci prin fata lor pe trecere cu copii de mana si tot ei sunt vina.
7
6
In tarile civilizate din europa este toleranta zero la neacordarea de prioritate,chiar si nebuni aia de satanisti tatuati respecta legea pentru ca stiu ce insesmna accident pe trecerea de pietoni.Te baga politia la conduita preventiva si tot esti vinovat.
6
5
Foarte multi pietoni nu se asigura cand trec pe zebra,mai ales tinerii care mai stau si cu telefonul la ureche...
6
4
Mare cretin, mare dobitoc! Dar sincer va spun ca eu n-as avea curajul sa ma arunc pe trecere cum fac unii pietoni!
8
5
Ala i genul de sofer care in timpul liber se plange ca pietonii i-au taiat calea si nu se asigura. Nu ai cum sa spui ca ti-a taiat calea pe trecerea de pietoni, eventual tu cel cu masina ai taiat calea pietonului, oamenii ar trebui sa iiperceapa semnul trecerii pentru pietoni ca pe un cedeaza trecerea pietonilor, adica caracter obligatoriu. Momentan e patrat si albastru, fix ca un semn de recomandare.
10
4
CT16STG are dobitocul cu bmw la numar!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102