REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fanii au criticat-o dur pe Andreea Bălan, după ultima postare făcută de George Burcea cu Viviana Sposub

Fanii au criticat-o dur pe Andreea Bălan, după ultima postare făcută de George Burcea cu Viviana Sposub

Replica API 23 februarie 2021 | 17:22 1680

Fanii au criticat-o dur pe Andreea Bălan, după ultima postare făcută de George Burcea cu Viviana Sposub. În imaginea publicată pe Instagram, iubita și bunica actorului apar împreună, iar acest lucru a stârnit un val de controverse în mediul online, scrie cancan.ro

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că iubirea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

Acum, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, iar relația lor a trecut la un alt nivel. Cei doi și-au cunoscut deja familiile, care sunt în culmea fericirii și îi susțin necondiționat. Ambii fiind din Botoșani, recent au mers acasă. George și Viviana s-au oprit să o viziteze pe bunica actorului, iar momentul a fost imortalizat.

Viviana și bunica lui George Burcea se îmbrățișează strâns, lângă sobă, iar fotografia a stârnit un val de critici la adresa Andreei Bălan. În opinia lor, artista era mult prea ”fandosită” ca să facă asemenea poze simple. Pe de altă parte, o consideră pe Viviana o femeie familistă care ține cu casa.

George Burcea a cucerit-o iremediabil

La început, asistenta TV nu-l vedea cu ochi buni pe cel care avea să-i devină iubit. Pe parcursul competiției, însă, Viviana Sposub și-a schimbat radical părerea în ceea ce-l privește pe George Burcea. Actorul a ajutat-o mult în Fermă și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil prin felul său de a fi.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai dna Gina nu prea cred!! Eu mai mult ma pasionez dupa slabirea OANEI ROMAN!! Ce vrei e febletea mea!!
0
0
sa vedeti mahala cu balanca cum o sa vina cu odraslele la usa proastei de viviana.o sa fie mai interesant decat slabitul oanei roman .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614