REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fără curent, apă şi căldură de mai bine de 2 zile: "Enel ne ia la mişto. Ne-au spus că nu e vina lor şi să nu ne punem cu natura..."

Fără curent, apă şi căldură de mai bine de 2 zile: "Enel ne ia la mişto. Ne-au spus că nu e vina lor şi să nu ne punem cu natura..."

Replica API 8 ianuarie 2017 | 11:23 511

Consiliul Judeţean Constanţa, prin RAJDP, a anunţat ieri că pune la dispoziţia echipelor de intervenţie ale ENEL orice utilaj ar avea nevoie pentru a se deplasa în localităţile unde s-au înregistrat avarii. Preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu a solicitat companiei ENEL prioritizarea lucrărilor de reparaţii în localităţtile rămase fără curent electric din judeţ. Deoarece drumurile judeţene sunt impracticabile pentru autoturisme, regia pune la dispoziţia ENEL utilajele necesare escortării echipelor de intervenţie ale companiei. „Sunt în permanentă legătură cu primarii din judeţ, este incredibil că încă mai avem localităţi întregi fără curent electric”, a spus Ţuţuianu, care a adăugat că se impune şi lucrul în afara orelor de program.

Însă, există avarii încă nerezolvate şi la nivelul municipiului Constanţa. Spre exemplu, un cetăţean ne-a contactat disperat: „Locuim pe strada Siretului din municipiu. Nu avem curent din data de 6, dimineaţa. Nu avem apă, nu avem căldură, sunt -12 grade afara, 10 grade în casă. Suntem la limită. Cei de la Enel ne iau la mişto. Cică nu e vina lor şi să nu ne punem cu natura. Dacă stăteam într-o colibă în vârful muntelui, mă pregăteam cu un generator sau ceva. Dar aşa? În mijlocul metropolei, în secolul 21? Este inadmisibil. Nu stim cum vom trece peste noaptea asta!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN SATUL TATARU COM COMANA DE 5 ZILE NU ESTE CURENT,APA SI NICI PROVIZII. SUTE DE GOSPODARII SUFERA NIMENI NU INTERVINE
3
0
Generatorul sa-l tii pornit,lemnele pe foc,vinul pe gat si pe ma-ta s-o futi fara pauza
3
1
ENEL se comporta asa cu clientii pentru ca au monopol si nu au concurenta. Cand isi vor pierde mii de clienti asa cum s-a intamplat cu radet, nu se vor mai comporta asa
5
1
Am generator ,Am lemne de foc ,,Am vin fert si fac sex pana la primavara....ghiorloi sa inghete.
1
8
Te iei singur la mishto,bulangiule marunt,daca aveai un generator de 10 kw erai la maiou si slapi prin casa acuma.Dar tu gascane crezi ca esti intro tara europeana si vine pulea sa te ajute,aka statul,sau enelu'pizdii.Bai fraiere ,esti singur pe lume!Nu te mai repezi sa platesti impozite ca un bou,si fura enelul cat poti!Esti singur pe lume!
10
0
Ia spuneti voi,cine a dat pe mana francezilor teaba cu ENEL? Nume,prenume,CNP,adica datele infractorilor care au facut smenuieli in defavoarea Romaniei. Acu' ,cand pute rahatul,se vede ce investitii au facut enelistii. Pai asa putea orice boschetar roman sa preia ce e azi la ENEL,dar macar stiam ca banii pierduti sunt undeva tot in Romanica,nu pe afara si in conturile unor spagari tradatori de tara! Nu ne vindem tara ,hai ?! Popor slab si fara curaj,asta meriti!
10
3
Voi sa nu comentati sclavilor...la munca futuva n gura de obositi retardat.Am curent de la rcs rds mai ieftin decat la voi javrelor penale...Sa ma cac pe voi si pe italieni care va conduc.
9
0
Sa imi bag p...a in mortii matii si in toata natia ta de insecta ce esti
5
5
angajatule enel sa mi bag pul n ma ta de lake esti un catel si un pisat , pizdelor in loc sa munciti la avarii voi comentati pe net buretari ordinari abea astept sa dau peste voi astia imbracati in enel sa va rup gurile alea de tarani obositi
9
3
Sa vina RCS&RDS la care aveti contract la curent sa va remedieze avariile!
6
12
Enel sa rezolve in Oras situatia .Pentru ca oamenii nu au sobe. Si sunt bolnavi de inima care nu trebuie sa stea in frig. Daca moare cineva din cauza frigului din casa or sa plateasca in instanta. Avocatii or sa aiba de lucru
9
5
iesi pe strada si strange vreascuri ca sunt o gramada si fa focu la soba.
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218