REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Farsa care era să bage în pâmânt o tânără din Constanţa! „Nu ştiam ce să fac”

Farsa care era să bage în pâmânt o tânără din Constanţa! „Nu ştiam ce să fac”

Replica API 7 februarie 2017 | 08:14 251

O constănțeancă de 23 de ani a tras o spaimă de zile mari! Femeia a fost contactată de un bărbat care i-a spus că i-a lovit mașina și că trebuie să rezolve imediat această situație. Aceasta a intrat în panică și a încercat să îi explice că nu este adevărat ceea ce spune, însă bărbatul a început să o amenințe. Iată ce povestește constănțeanca.

„M-a sunat un bărbat la vreo 40 de ani și mi-a zis că a găsit în geamul mașinii lui numărul meu de înmatriculare și numărul de telefon că cică i-am lovit mașina. Eu bineînțeles că nu făcusem nimic și nu știam cum să îi mai explic că nu am lovit nici o mașină. El a început să mă ia pe căi legale și mi-a zis că își sună avocatul ca să rezolve cu firma mea de asigurări. În acele momente am început să mă agit din ce în ce mai rău și mă înroșisem la față, asta probabil din cauza nervilor.

Bărbatul tot insista, iar mie mi se urca sângele la cap, însă într-un final totul s-a terminat bine”, povestește Maria. I. Totul s-a terminat cu bine, deoarece totul a fost o farsă. „În timp ce eu mai aveam puțin și explodam, au început să se audă hohote de răs. Atunci mi s-a spus că totul a fost o farsă făcută de un prieten. Păcat că nu mi-a spus și numele prietenului ca să îi spun vreo două”, a mai adăugat Maria.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce stiri de cacat aveti, daca si asta este stire ...
15
1
Propun reluarea rubricii de necrologuri. Cred ca ar fi mai interesanta decat aceste articole gen "vara sunt caloriferele reci" si "primavara infloresc pomii"
10
1
Mhai Mihaela Ungureanu,esti alienata rau,mintal...Sau ti-a luat mintile ciclul?
9
3
Stiri de calitate.Cum ati angajat acest jurnalist profesionist?
6
1
Stire de senzatie, ultima ora: ziaristii de la replica au facut o descoperire absolut senzationala: se pare ca noaptea e intuneric!
10
1
Stiri la maxim Hahahahah
8
1
traznet articol
8
0
va fi: "o mamica a alaptat copilul cand acestuia ii era foame chiar la ea acasa". Si, evident, va urma: "INCREDIBIL, citeste totul aici - Cu varsta, imbatranim!"
7
1
Ziar de kkt, la ce te poti astepta ?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367