REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FARUL GENOVEZ din Mangalia a fost VANDALIZAT!

FARUL GENOVEZ din Mangalia a fost VANDALIZAT!

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:43 2918

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, este foarte revoltat de faptul că farul de pe digul din oraș (cunoscut ca Farul Genovez) care a fost renovat chiar în cursul anului 2018, a fost vandalizat de persoane cu rea voință. Acesta a postat un mesaj în mediul online referitor la astfel de persoane care nu știu să aprecieze ceea ce are orașul Mangalia mai frumos.

sursa foto: Facebook

”În cursul zilei de astăzi am aflat, cu mâhnire, faptul că a fost vandalizat, din nou, farul de pe digul din Mangalia. Îndrăgitul obiectiv turistic, pe care toată lumea îl cunoaște drept Farul Genovez, a fost renovat în toamna anului trecut de către Primăria Mangalia, pentru a-i reda strălucirea de odinioară. Însă, din păcate, există răuvoitori care nu se pot abține să nu distrugă bunurile de pe domeniul public. Sunt, cu siguranță, aceiași oameni care vandalizează și mobilierul stradal, iar apoi arată cu degetul către primar, acuzând că nu gospodărește bine orașul. Astfel de gesturi sunt supărătoare pentru întreaga comunitate, iar pentru a nu se mai întâmpla așa ceva, avem nevoie, în primul rand, de educație civică. Sunt importanți cei 7 ani de acasă, dar și conștientizarea tuturor locuitorilor că trebuie să avem grija de oraș ca de propria noastră casa”, a scris primarul Radu Cristian pe pagina sa de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este clar, farul a fost vandalizat la ordinul primarului, ca sa se poata vaita.
0
1
Sa iti iei acel policarbonat,ieftin ca tn,si pe alina lui nitoi si sa plecati de aici
6
0
Ea e pusa sa dea amenzi ca ne lasam masina putin in zona scolii de la sens pt a ne lua copiii, asa va trebuie
7
1
Oameni buni sper ca va dati seama ca va certati degeaba , farul arata asa de peste 5 ani !!!!
2
0
Oare de ce noi nu putem pastra valorile arhitectonice si obiectivele turistice , iar altii pot sa faca bani frumosi pentru tarile lor de pe urma turismului ???
2
0
Doar cu bomba atomica scapam de tarani,ratati etc Dati-va foc
2
2
esti un muist bai lemon . nu degeaba ti-ai pus numele de muje. Balaoachesa este ma-ta
5
6
Kakatul cu mot al mangaliei votat de doua ori de uratzii romaniei balaoachese deschide gura si se umple de muste.
6
4
Politia locala sa-si faca datoria si sa nu mai doarma in timpul programului !
18
1
pai cum sa monteze camere de luat vederi pe dig si spre far? Chiar vreti sa vada o lume intraga cat de jalnic arata un loc de promenada foarte iubit de mangalioti si turisti ? Daca vreo camera din greseala este indreptata spre partea bombardata a parculetului zona minigolf!
11
1
ba primarul melcilor,ai defrisat toata Mangalia,desteptuile. Noi ce mai respiram,ca este un praf peste tot.Tu si iorgus.Ati taiat parcul orasuluica sa-si faca interlopii case.Ai taiat tuia,ca sa pui iarba de stadiuon,la ce pret? Vezi ca in tirgul de duminica toata zona este inundata de gunoaie,aruncate de tiganii carutasi.Pune ba o camera pe stilpi,ca vad la Callatis o gramada de camere sa pazeasca betoanele turnate peste zidurile cetatii.Fa ceva si ptr cetateni,ca n-am vazut tigan la munca pe strazi. Ai asistati la greu ptr spatii verzi
16
3
un mincinos sant deacord cu mangaliot
11
1
Ca sa vedeti ce lucrari facuse de 300 de milioane. A pus 2 bucati de policarbonat in geamuri si a dat o mana de var. Isi freaca mainile acum ca a luat vantul o bucata de policarbonat ca sa mai arda inca 300 de milioane. Oare cine face lucrarile?
12
2
Montati camere de luat vederi ,descurajarea de a mai distruge nu se va lasa asteptata ,la zdup pentru distrugere ultima varianta !
11
0
Este bine ca au reparat, totusi, straduta de la kaufland spre saturn, poate niste semne obscene la fiecare groapa ar inlesnii reparatiile
5
0
Puneti camere altfel tot asa o fie !E valabil pentru Constanta de altfel!O zi buna.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218