REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fasole și cârnați, de Ziua Națională a României, la Constanța. Făgădău, asaltat de pensionari. VIDEO

Fasole și cârnați, de Ziua Națională a României, la Constanța. Făgădău, asaltat de pensionari. VIDEO

Replica API 1 decembrie 2019 | 01:16 1470

Primăria Constanța i-a invitat pe constănțeni, de 1 decembrie, la o porție de fasole cu cârnați, cu vin și suc, și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți.

Cazanele au fiert și grătarele au sfârâit în mai multe locații din Constanța:

• Parcul Tomis II;

• Piațeta Badea Cârțan – Pavilionul Pensionarilor;

• Zona CET –Pavilionul Pensionarilor;

• Parcul de la Gară;

• Piațeta Far;

Pentru cei care țin post există meniu de post, precum și meniu pentru musulmani, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

În mijlocul constănțenilor, în Parcul de la gară, s-a aflat și primarul Decebal Făgădău și, ca de obicei, vârstnicii i-au expus edilului anumite probleme

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu eu va salut si va urez SANAAAAATATE.Da in rest nimic.OM cu suflet mare si empatie.
1
1
Muie ma tii
0
1
Terenurile care ar fi trebuit concesionate investitorilor seriosi au fost vandute pe nimic la dealeri de auto second hand, speculatori imobiliari si mall-uri. PSD EGAL MAFIA SI MAFIA EGAL PSD. CU PSD IN FRUNTE CONSTANTA E CONDAMNATA LA SUBDEZVOLTARE.
3
1
Cancerul s-ai manance pe ei si familiile lor celor care te vor mai vota incapabilule
4
1
Cel mai tare comentariu! Investitii, infrastructura, lucru bine facut. Asta vrem. Exemplu de lucrare facuta fara cap: dalele din Portul Tomis. Cine plateste? Noi, constantenii.
5
0
Abia astept alegerile din primavara, sa particip la mazilirea unui primar impotent si a unui partid comunist! Si termina dracu cu cheltuielile astea haotice, de bani publici! Bai imbecilule, tu ai auzit de investitii? De cheltuieli tampite are nevoie Constanta? Nu te ai convins ca nu ne mai poti cumpara cu fasole si carnati? Vrem proiecte concrete, finalizate, nu minciuni ordinare! Dispari naiba odata!
19
2
Un primar rebegit, incult si cu un compas moral facut tandari. Sa-I fie tarana usoara!!!
18
2
Cacatuuleeee , dc nu mai exista parcari gratuite ? A facut cumva ma.ta cu banii castigati din supt pula pe centura parcari particulare ??
13
1
BUN LA NIMIC!
17
0
mergi mah boule , individ cu freza de cioclu si fatza de tractorist in vizita la Oradea si invata ceva de la primarul de acolo ! idiot , pe care trebuia sa-l cheme...mazadau
22
0
Cel mai prost primar din Europa
26
1
Pierdut speranta pentru aceasta minunata tara. O declar nula!
16
2
Atat v-a mai ramas nenorocitilor......o farfurie de fasole cu carnati,un ciolan da pui si trei frunze de praz.Traiasca RSR.
23
1
Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
31
2
Unul nu a cerut sa mute HCoanda din zona.Mutati maghernitele la cap de linie 48 si pune camere pe strazi si politistii sa trimita amenda cu poza acasa.Mocangiilor din HC cine le plateste caldura si apa calda?pune-i la munca,nu-i vede politia si jandarmeria ca vand tigari in piete?pune camere peste tot.Pe Ratc de ce nu se face taxarea pe la sofer?vin controrii si tiganii stau jos fara bilet si se fac ca nu ii vad.Pensionarii astia ne-au distrus orasul.Auzi ala il regreta pe Mazare.Multi prosti are tara asta,d-aia e cum e
24
2
AVEM SI NOI NEVOIE DE UN PRIMAR ! STII CEVA ?
21
4
si uite asa se vand pensionarii pentru o fasole lipicioasa cu carnati expirati
31
1
bosorogii astia pomanagii se cred viitorul tarii
30
3
fagadau are de castigat din fasole deoarece o servesc multi naivi.
24
3
Muie Mazarel!
31
5
Daca a platit Fagadau toata cheltuiala asta din bani familiei lui bine,daca nu ar fi bine sa stie si Constanteni cat a costat pomana asta,pentru ca ei sunt cei care au contribuit si contribuie la bugetul primariei.
43
4
Mazare mai dadea si o prajitura pe langa polonicul de fasole lipicioasa aruncata in cutie
30
7
Asa au fost cumparati oamenii de politicieni cu frimituri ,dar cind unii au banda scurta nu ai cu cine sa vorbesti ! Pomenile astea facute din taxele noastre ar trebui facute in orfelinate si azile de batrini de stat .
37
4
Cel mai carnat dintre carnati
37
8
Cel mai carnat dintre carnati
39
9
Rusine tie Fagadau , esti Hain , esti vaccinat si ai perfectionat toate marlaniile clanului Mazare si Strutinschi ! Fotoliul de primar este prea mult ptr tine ! Banii sunt scopul tau in viata ! Banii din coruptie !
51
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614