REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fata de 9 ani dispărută la Galaţi fusese răpită şi sechestrată. Poliţia a reţinut un suspect

Fata de 9 ani dispărută la Galaţi fusese răpită şi sechestrată. Poliţia a reţinut un suspect

Replica API 31 iulie 2017 | 01:05 444

Un bărbat de 43 de ani din localitatea gălăţeană Scânteieşti a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru lipsire de libertate, fiind suspectat că a răpit-o şi a sechestrat-o pe fata în vârstă de 9 ani dispărută timp de două zile.

"A fost reţinut un bărbat de 43 de ani, sub acuzaţia de lipsire de libertate, după ce ar fi închis-o în casă pe fata de 9 ani, care a reuşit la un moment dat să descuie uşa, după care a ieşit afară şi a fost găsită de către poliţişti", a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Andreea Rogojină.

Tatăl fetei, Nicu Constandache, spune că fata a fost ameninţată cu cuţitul de către bărbat, care a luat-o din faţa unui magazin şi a dus-o la el acasă, scrie news.ro.

"A găsit-o poliţia la un băiat din sat. O cunoştea, el a ţinut-o închisă şi i-a pus cuţitul la gât. Fata mea a declarat declaraţii (la Poliţie - n.r.), a spus cum i-a pus cuţitul la gât, pentru că nu voia să o lase să plece acasă. A luat-o de pe stradă, din faţa magazinului, dar nu ştiu ce a vrut să îi facă", a afirmat tatăl fetei.

Bărbatul urmează să fie dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Fata de 9 ani a dispărut de acasă joi seară, iar disparţia acesteia a fost anunţată Poliţiei vineri dimineaţă. Copila a fost căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi. Poliţia a făcut apel şi la persoanele care puteau oferi informaţii care să ducă la găsirea ei să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 116.000, numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Fata a fost găsită sâmbătă după-amiază, când reprezentantanţii Poliţiei spuneau că ea este în stare bună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu ar fi fost gasita acum,in urmatoarele zile sau chiar ore, fata era violata si ucisa,ori vanduta. Indivizii astia trebuiesc executati. Pe deapsa cu moartea este de abolit in tari cu nivel de civilizatie ridicat,nu in cele de ev mediu ca la noi. Traficantii de ,,carne vie'',trebuiesc neaparat executati,ei nu au repere umane si nu mai pot fi reeducati. Nu e deloc de gluma,drepturile omului sunt ale omului,adica ale celui ce are caracteristici umane definitorii trecand peste aspectul fizic. Un mutant oribil ,o eroare genetica periculoasa pentru cei din jur,nu poate fi tratata ca ,,om''.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920