REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Fata de cartier” Nikita se află în stare gravă, la spital! Mesajul dureros al fetelor sale

„Fata de cartier” Nikita se află în stare gravă, la spital! Mesajul dureros al fetelor sale

Replica API 6 august 2022 | 00:00 1427

Nikita, cunoscută drept „bătăușa din București”, obișnuia să facă spectacol în emisiunile de scandal în anii 2000, pe când a devenit cunoscută în urma mai multor scandaluri pe care le-a avut cu alte vedete din România. Viața ei, însă, a luat o întorsătură neașteptată și a plecat din România, pentru a reuși să își întrețină copiii. Recent, aceștia au făcut un anunț îngrozitor despre fosta vedetă.

Potrivit celor mai recente informații despre Nikita, blonda s-ar afla într-o stare critică de sănătate și este pe patul de moarte, în comă. Totul s-a aflat, în mod surprinzător, de pe rețelele de socializare ale fostei vedete, iar anunțul a fost făcut de fetele sale, care au ținut să ceară ajutorul internauților, în ceea ce privește starea de sănătate a mamei lor.

Nikita ar fi în comă de pe data de 31 iulie, de duminică, mai exact, iar îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât fiicele „fetei de cartier” nu au răspuns solicitărilor jurnaliștilor de la SpyNews și nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiicei lor. Rămâne de văzut dacă informația este, într-adevăr, reală, sau dacă Nikitei i s-au spart conturile de pe rețelele de socializare și vestea îngrozitoare este o glumă nesărată.

Prima reacție după ce Nikita a intrat în comă

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

În primăvara acestui an s-a aflat că Nikita s-a mutat în Spania, unde s-a angajat după ce zilele sale de glorie trăite în România s-au transformat într-o amintire. A renunțat la aparițiile televizate și la scandalurile care au consacrat-o și s-a angajat la o primărie din peninsula Iberică, unde a reușit să își achiziționeze un autoturism și o locuință.

Cine este, de fapt, Nikita? O cunoaște o țară întreagă

„Fata de cartier”, cunoscută și ca „Bătăușa din Piața Romană” a devenit cunoscută în anii ’90, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. La momentul respectiv se știa că Nikita intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.

A avut o copilărie dureroasă, care i-a marcat viața, căci părinții o puneau la punct cu forța, până când a decis să fugă de acasă. S-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost una publică, dat fiind faptul că scandalurile dintre ei au ajuns subiect de discuție în emisiunea moderată de Dan Capatos, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedeata ,nu gluma ,a facut... furouri negre in capitala cat si in ...bucurest!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614