REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Fata lui Gigi Becali, sexy în luna de miere. Primele poze din vacanța exotică, de 30.000 de euro

Fata lui Gigi Becali, sexy în luna de miere. Primele poze din vacanța exotică, de 30.000 de euro

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 415

Teodora şi Mihai

A fost nunta anului, aşa că şi luna de miere trebuia să fie tot la ”înălţime”. Gigi Becali şi-a trimis fiica şi ginerele într-o vacanţă de excepţie, pentru care a scos din buzunar o sumă mare de bani. Teodora şi Mihai se bronzează acum în Bora-Bora, după ce au făcut o „escală” şi la Hollywood, iar cadoul de nuntă a costat aproape 30.000 de euro!

Nimic nu e prea scump când vine vorba de fericirea copiilor săi. După ce le-a făcut o nuntă regală cu peste 400 de invitaţi şi le-a oferit cadou 1 milion de euro, Gigi Becali mai plusează cu un dar fastuos fiicei şi ginerelui său.

Proaspeţii însurăţei au plecat într-o lună de miere la peste 15.000 de kilometri distanţă de ţară. Nu într-o destinaţie, ci în două. Este vorba despre California şi Bora Bora, unde se află de mai bine de o săptămână. Întâi au aterizat în SUA unde s-au plimbat prin Beverly Hills şi au vizitat cele mai importante obiective din Cetatea Filmului, apoi au zburat către Polinezia Franceză, mai precis în celebra Bora Bora.

Teodora şi Mihai Theodor Mincu s-au cazat la cea mai exclusivistă zonă de pe insulă, amplasată lângă o lagună la poalele muntelui Otemanu. ”St. Regis Resort Bora Bora” este situat la 6 km de aeroport şi este descris ca fiind locul ideal pentru oaspeţii veniţi în luna de miere.

Pe site-ul lor facilităţile de cinci stele sunt un simbolul al luxului si exclusivităţii: vile private pe apă, cu piscină şi jacuzzi, iar oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, bar, cina privată în vile, cursuri de yoga, excursii, sporturi nautice, centru fitness, pescuit şi servicii Spa.

Un sejur de acest fel costă 8.000-10.000 de euro de persoană. Un adevărat lux, iar imaginile cu cei doi sunt superbe. Ginerele şi fata lui Becali şi-au făcut poze şi au postat pe reţelele sociale, unde au primit foarte multe aprecieri.

Luna de miere a fost un cadou care l-a costat pe războinicul luminii circa 30.000 de euro, echivalentul unei garsoniere. Însă banii, nu sunt o problemă pentru controversatul milionar. Cu siguranţă tinerii căsătoriţi nu vor uita această lună de miere şi cine ştie, poate se întorc de acolo şi cu veşti bune, nu de alta, dar socrul mic abia aşteaptă să aibă un nepoţel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi daca esti un bun crestin? Te ajuta Dumnezeu... Ai de toate...De aici averea de la Dumnezeu. Nimeni nu ajefuit nimic. Doar a luat sau a primit. Doamne ajuta ! Altii muncesc cu raspundere riscandu-si sanatatea sau chiar pot fi acuzati din orice de penal, si sunt fraieri...
2
0
Cine a finantat-o ? Becali care a jefuit fara nicio jena Romania ? Nu ii este rusine ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369