REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Faţa neagră a Constanţei: mizerie şi scandaluri la ordinea zilei!

Faţa neagră a Constanţei: mizerie şi scandaluri la ordinea zilei!

Replica API 20 aprilie 2018 | 23:13 311

Acțiune de amploare pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, cunoscută de locuitorii zonei că fierbe în mizerie și scandaluri. Controale au tot fost acolo, s-au aplicat sancțiuni însă, din câte se pare, indivizii nu par să se învețe minte. Astfel, oamenii legii au trecut ”în vizită” și joi, 19 aprilie. Ce au găsit...

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding, la data de 19 aprilie, au acționat în sistem integrat pe strada Semănătorului în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei. În cadrul acțiunii s-au desfășurat mai multe operațiuni.

A fost aplicat un număr de 19 sancțiuni contravenționale (8 amenzi pentru creșterea animalelor și 11 pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul curților) în valoare totală de 8.700 lei și s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL. În timpul controlului efectuat s-a dispus ridicarea de pe domeniul public al unui vehicul cu tracțiune animală, iar proprietarul atelajului s-a conformat în timpul desfășurării acțiunii.

De asemenea, au fost încheiate 3 note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii a procese verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație. ”Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/strada-semanatorului-fierbe-in-scandal-si-debandada-politia-a-intrat-in-forta-331497/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa primar, asa oras! din pacate
5
2
NU va legitimati in fata capetelor goale. Uniforma de serviciu este prevazuta atat pentru ofiteri, cat si pentru agenti. Se poarta pe timpul actiunilor si misiunilor specifice de politie desfasurate in teren, precum si la activitati de pregatire si instruire sau la ordinul sefilor. Elementele caracteristice ale uniformei de serviciu sunt: sepcuta de vara, sapca din tercot, caciula, completul modular, bluza matlasata cu maneci detasabile, pantalonii din tercot, camasa - bluza, tricoul si centura.
3
3
Frate o sa se ajunga in romania tiganii sa zica uite romanu
5
0
aia arata a strada? unde este asfaltul? unde sunt bordurile? unde este trotuarul? parca zici ca esti in Afganistan
8
0
Eutanasiati toate ciorile si gata, aveti liniste!
13
0
Praf in ochii ! Zona este de interes major. A ous geana un make pe zona sa faca niscavai blocuri. Ii forteaza mana lui Deci sa-i mute in Henri Coanda pe toti coloratii. Punem pariu ca asa se va intampla?
7
0
SUBSCRIU celor doi cetateni de mai jos ! Ciorile borate de tigani ne-au invadat ! Sa se duca draq in iNDIA , LA EI ACOLO ! Tigan ... sinonim cu IMPUTIT !
11
0
dle.cetatean,aveti perfecta dreptate...dar sa nu iutam ca acesti indivizi se inmultesc precum melcii dupa ploaie...este plina planeta de...tzigani...care n-au auzit de munca,de facut ceva util pentru societatea care-i suporta...stau la carciumi,se imbata,fac scandal...si fac....la greu tziganoi...
13
0
Singura solutie este aruncarea din constanta adevaratelor gunoie adica boraturile astea de tigani! Nu este vb de rasism , dar cu salbaticiunile astea nu poti trai! Alta solutie nu exista. Ne-am saturat noi pana peste cap!
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369