REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FC Liverpool a anunţat că a luat toate măsurile pentru a se adapta pandemiei de coronavirus

FC Liverpool a anunţat că a luat toate măsurile pentru a se adapta pandemiei de coronavirus

Replica API 5 aprilie 2020 | 00:00 1006

FC Liverpool a anunţat, sâmbătă, că a luat toate măsurile pentru a se adapta pandemiei de coronavirus şi a-şi proteja în special jucătorii, dar şi restul angajaţilor, potrivit news.ro.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Liverpool a notat că unii dintre angajaţii săi au fost trimişi în concediu după suspendarea Premier League.

“Clubul a confirmat că acei angajaţi îşi vor primi salariile întregi pentru a ne asigura că niciun angajat nu este dezavantajat financiar. Luna trecută, clubul a anunţat şi că îşi va plăti angajaţii şi colaboratorii în perioada în care campionatul este suspendat”, se menţionează în comunicat. “Chiar şi înainte de decizia ca angajaţii să intre în concediu a existat o implicare colectivă a conducerii clubului, cu toţii lucrând pentru o soluţie care să asigure job-urile angajaţilor clubului în timpul acestei crize fără precedent”, adaugă FC Liverpool.

Angajaţii grupării sunt informaţi în cod regulat cu privire la decizii şi au la dispoziţie un nou portal online cu informaţii legate de săăntate şi de contactele cheie. Psihologul clubului şi alţi specialişti le ofetă sfaturi angajaţilor, iar aceştia sunt ajutaţi să se adapteze la munca de acasă.

Liverpool menţionează că a lucrat împreună cu jucătorii, cu fundaţia sa şi cu programul Red Neighbours pentru a se asigura că familiile locale care au nevoie de hrană şi cele care sunt izolate sunt ajutate. În acest sens, jucătorii echipei şi fundaţia Liverpool FC au făcut, între altele, o donaţie semnificativă pentru o cantină din zonă care distribuie mâncare persoanelor care au nevoie, relatează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367