REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FC Viitorul i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, suspectat că a jucat la pariuri

FC Viitorul i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, suspectat că a jucat la pariuri

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 487

Clubul de fotbal FC Viitorul i-a suspendat, luni, contractul jucătorului Mihai Voduţ, după ce au apărut informaţii conform cărora a jucat la pariuri pe meciurile echipei sale.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, gruparea din Ovidiu susţine că în cazul în care suspiciunile se confirmă îi va rezilia contractul fotbalistului.

"Clubul se delimitează de astfel de acţiuni şi nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârşite în timpul lui liber. FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduţ până când îşi va soluţiona această problemă personală, iar dacă se constată că informaţiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului", se arată în comunicat.

"Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului", se mai precizează pe site-ul citat.

Fosta prietenă a fotbalistului a dezvăluit zilele trecute în mass-media că atacantul în vârstă de 24 de ani juca la pariuri inclusiv pe partidele formaţiei FC Viitorul.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine ar scapa de pramatia aia de fiu-su ! Ce tot ne minte cu oferte de milioane, ala e fotbalist de judeteana
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367