REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FC Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii, fără victorie cu codașele Ligii 1. Teja: „Nu aveam ce să fac, trebuia să risc!”

FC Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii, fără victorie cu codașele Ligii 1. Teja: „Nu aveam ce să fac, trebuia să risc!”

Replica API 2 martie 2019 | 00:05 469

Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii au obținut a treia remiză din 2019. Interesant este faptul că toate rezultatele de egalitate au fost obținute în fața ultimelor 3 echipe clasate: Dunărea Călărași, Concordia Chiajna și FC Voluntari.

Sursă foto: Telekomsport.ro

La Voluntari, pentru formația lui Mihai Teja au marcat Tănase, din penalty, și Ioan Hora. Gazdele au punctat prin Igor Armaș și Căpățînă. În urma acestui rezultat, formația lui Mihai Teja este sigură de poziția a doua în clasament, având 4 puncte peste Universitatea Craiova.

Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii au rămas fără victorie în deplasare în mandatul lui Mihai Teja. Roș-albaștrii au jucat 3 partide în deplasare, pe terenul ultimelor clasate, și au obținut 3 rezultate de egalitate.

"Am spus că niciun meci nu e uşor. Am întâlnit azi un adversar care a vrut foarte mult. Am intrat bine în joc, dar apoi am luat piciorul de pe acceleraţie. Am luat acel gol din fază fixă şi am căzut din punct de vedere psihic, mai ales după reuşita din final. Dar ne-am revenit la pauză, am înscris repede şi ne-am creat ocazii. Puteam să câştigăm", a spus Teja, la final.

Mihai Teja a efectuat toate cele 3 schimbări înainte de startul celei de-a doua reprize.

"Nu aveam ce să mai fac, trebuia să risc. Ultima schimbare o ţii pentru eventualitatea în care se accidentează cineva. Dar eram conduşi, trebuia să risc. Am făcut două schimbări bune, şi Moruţan şi Gnohere au intrat foarte bine", a mai spus Mihai Teja.

În minutul 89, Olimpiu Moruțan a făcut semn că nu mai poate și că vrea schimbare. Acest lucru era imposibil, pentru că Mihai Teja efectuase toate cele 3 schimbări înainte de startul reprizei a doua.

"Moruţan a făcut semn că vrea schimbare, dar am vorbit cu el la final. Acum este ok. Pintilii va face mâine un RMN, sperăm să nu fie ceva muscular şi să revină cât mai repede", a mai spus Teja.

Cu Teja pe bancă, FCSB a primit 5 goluri în 5 partide.

"Marea problemă e pe faza defensivă. Primim goluri la singurele ocazii ale adversarilor. Asta te afectează şi psihic, trebuie să remediem aceste erori", a mai spus Teja.

Așa cum a promis înaintea partidei, Mihai Teja s-a bazat la Voluntari și pe serviciile lui Adrian Stoian. Acesta a intrat în teren în minutul 41, când l-a înlocuit pe Mihai Pintilii.

"Stoian a intrat bine, şi-a făcut treaba. Eu am încredere în el, are calitate, are experienţă, cu siguranţă ne va ajuta", a mai spus Teja.

Sursă text: Digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taci dracu din gura sugeami-ai pula si tu
0
1
Ce ma stelistule, te-a scos steluta ta, cat ai pierdut??
1
1
Bai stelistule, a jucat fcsb, nu steaua
2
3
Be he he he he he he
5
2
Bagami-as pula in mata cu echipa matii si cu toti retardatii ,echipa pulii sa nu bateti voi pe voluntari?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218