REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FCSB învinge cu 2-1 pe Gaz Metan, după un meci spectaculos, cu ocazii mari şi două eliminări

FCSB învinge cu 2-1 pe Gaz Metan, după un meci spectaculos, cu ocazii mari şi două eliminări

Replica API 2 decembrie 2018 | 00:33 310

Nu e Sfânta Elena, nu e în mijlocul Pacificului, dar nici ”acasă” nu e. FCSB, copilul fără părinţi din Liga 1 Betano a fost adoptat, temporar, de Piteşti. Oraş care a protestat prin ultraşi, dar care a îmbrăţişat creaţia lui Becali oferindu-i o primire demnă de videoreportajele Recorder. Mai lipseau micii, vinul fiert şi îndemnul la vot.

Pe un teren care face de ruşine jumătate din Liga 1, FCSB începe meciul cu aceeaşi lipsă de claritate pe care şi-o poate trece pe siglă de când e Dică antrenor. Cu Tănase titular, susţinut de Roman, Man şi de Florinel ”Ca să nu mai rămâie repetent şi anul acesta” Coman, vicecampioana urlă de neputinţă în faţa unei echipe dintre cele remarcabile în Liga 1. Tatonările au rămas... doar tatonări până în minutul 38, atunci când Ivanov este eliminat de Haţegan. Un om în plus e suficient pentru FCSB, iar combinaţia Roman - Man îl aduce pe al doilea în postura de a finaliza, elegant, din voleu. Avantaj pe tabelă, avantaj pe teren, ce se mai poate întâmpla?

Probabil nimic, mai ales că Dică îşi freacă mâinile încă din startul reprizei secunde. Marius Constantin îşi arată bătrâneţea şi dă de pământ, uşor penibil, cu Florin Tănase, în propriul careu. Lovitura de pedeapsă e transformată cu lejeritate de decar, iar oficialii ”gazdelor” calculează deja locul primei de victorie în cont. Doar că...

Doar că Gaz Metan e o echipă care, cu un om în minus şi cu două goluri handicap, se încăpăţânează. Fotbaliştii lui Teja, cu o condiţie fizică demnă de FCSB-ul din perioada neamţului Neubert, aleargă, joacă apărare-contraatac, şi o fac bine. Şi, cu jumătate de oră înainte de final, sunt picuraţi cu speranţă. Olaru pasează la Fortes, Bălaşa şi Planic se invită reciproc, iar atacantul îl execută pe Bălgrădean. E momentul în care Dică schimbă, crede el. Îl scoate pe Roman, muncitorul din fotbal, şi îl introduce pe Moruţan. Tânăr, talentat şi... criminal. Moruţan e servit ideal de Man, ajunge în careu, dar împiedică în minge şi îi pune talpa pe gleznă lui Constantin în încercarea de a recupera. Roşu direct, Gazul speră!

Doar că, româneşte, oaspeţii pică fix când aveau nevoie să rămână în picioare. Pusă să construiască, Gaz Metan îşi arată limitele. E prinsă pe contraatac şi, în două rânduri, Tănase ratează de puţin majorarea avantajului. FCSB nu se relaxează, dar reuşeşte să ducă meciul până la final, câştigând trei puncte care fac diferenţa faţă de CFR aproape de ignorat. Liga 1 se joacă!

sursa: prosport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102