REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor trebuie să fie o mişcare la nivel naţional, de conştientizare

Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor trebuie să fie o mişcare la nivel naţional, de conştientizare

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 243

Chiriac (FPFA):

Chiriac (FPFA):

Cristina Chiriac

Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA), care s-a lansat joi, îşi propune să fie o mişcare la nivel naţional, de conştientizare şi de reprezentare, a declarat, conform AGERPRES, Cristina Chiriac, preşedintele Federaţiei.

"Iniţial am pornit la drum că în seara aceasta o să lansăm Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor. În premieră, pentru că nimeni nu ştia, am anunţat că de fapt lansăm Confederaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor. Mesajul nostru a fost clar, anume că vrem unitate şi reprezentativitate. Din momentul în care l-am lansat ni s-au mai adăugat încă două patronate. Lucrul acesta spune foarte multe despre necesitatea societăţii româneşti. Este ca şi cum noi suntem picătura de apă care vine pe un teren arid. În primul rând trebuie să construim reprezentanţele noastre pe judeţe. După, aşa cum am spus, pentru că trebuie să fie o mişcare la nivel naţional, de conştientizare şi de reprezentare. Cu alte cuvinte, nu doar că menţionăm faptul că vrem să fim un partener solid de dialog social, dar vom milita pentru apărarea drepturilor femeilor antreprenor", a spus Chiriac.

Joi seară, la Palatul Parlamentului, a avut loc Gala "Din apreciere pentru tine", evenimentul de lansare al Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, care reuneşte mai multe patronate şi asociaţii care au femeia în centrul acţiunilor şi preocupărilor lor. Scopul Federaţiei este acela de a susţine implicarea femeilor în viaţa economică şi socială din România.

FPFA este singura organizaţie asociativă feminină care îşi propune reprezentativitatea în dialogul social şi crearea unui sistem de suport instituţionalizat pentru antreprenoarele din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218