REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Feli se căsătorește! Ce mesaj emoționant a publicat artista

Feli se căsătorește! Ce mesaj emoționant a publicat artista

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:55 1420

După ce și-a găsit partenerul ideal, alături de care are și o fetiță, pe nume Nora Luna, Feli a anunțat acum că urmează să pășească și în fața altarului, după ce a fost cerută în căsătorie de cel care de acum în colo îi va fi soț.

După aproximativ doi ani de când a adus pe lume o fetiță, Feli i-a spus „DA” bărbatului cu care are o relație frumoasă de mai mulți ani și care i-a îndeplinit bucuria de a fi mamă.

Arstita a fost cerută în căsătorie și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin intermediul căreia își arată toată recunoștința pentru această perioadă din viața ei, în care își trăiește marea iubire alături de cel cu care și-a întemeiat o familie.

Feli alături de fetița ei, Nora Luna

Foto: Instagram

Feli urmează să fie mireasă

„Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.

Accept pentru că viață cu ține e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea că doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.

foto: arhivă personală

Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta. Când îmi spui “nevastă” mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

Deși la început a fost extrem de discretă cu viața ei personală, nedorind să-și expună partenerul în lumea din care face ea parte, aceasta fiind și dorința lui în aceeași măsură, acum Feli a anunțat pe toată lumea că pentru ei doi bat clopotele de nuntă.

De asemenea, Feli declara, în urmă cu puțin timp, că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară, însă intenționează, totodată, să și adopte un copil, acesta fiind una dintre marile ei dorințe. Momentan, cei doi parteneri nu au anunțat detaliile legate de nuntă și este posibil și ca evenimentul să aibă loc în secret, în curând, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920