REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Felicity Huffman, din „Neveste disperate“, fotografiată în pușcărie. Imaginea e dezolantă

Felicity Huffman, din „Neveste disperate“, fotografiată în pușcărie. Imaginea e dezolantă

Replica API 22 octombrie 2019 | 18:14 407

Felicity Huffman și William H. Macy

foto: Getty Images

Actriţa Felicity Huffman, cunoscută pentru rolurile din lungmetrajul „Transamerica” şi serialele „Neveste disperate” şi „When They See Us”, a fost fotografiată în timpul unei plimbări în curtea închisorii unde ispăşeşte o pedeaspă de două săptămâni.

Felicity Huffman a fost găsită vinovată în cazul înşelătoriei pentru dobândirea de locuri la universităţi americane de elită. Ea s-a prezentat la închisoarea federală din Dublin (San Francisco), California, pe 15 octombrie, iar cinci zile mai târziu presa americană a făcut publice imagini surprise în curtea instituţiei.

În total, Felicity Huffman va petrece 13 zile în închisoare, pentru că o zi a petrecut-o în custodie în luna martie. Apoi actriţa va fi eliberată condiţionat, timp de un an, în care va trebui să efectueze şi 250 de ore de muncă în folosul comunităţii. În plus, Huffman a fost amendată cu 30.000 de dolari. Instituţia de corecţie din Dublin este considerată o închisoare „de securitate scăzută”, cu 1.235 de femei. Felicity Huffman este primul părinte implicat în acest caz, denumit Operation Varsity Blues, care a fost condamnat. De la hotărârea luată în cazul ei şi până în prezent, zece părinţi care au pledat „vinovat” au fost sancţionaţi cu amendă şi sau cu închisoare de până la 5 luni. Operaţiunea, denumită de FBI „Varsity Blues”, după un film din anii 1990 despre presiunea pe care o exercită bursele şcolare sportive, are în vedere nereguli comise în perioada 2011 - 2018, când, spun anchetatorii, părinţii au încercat să înşele procesul de admitere american.

foto: Profimedia

Într-o scrisoare trimisă judecătoarei Indira Talwani, Huffman a explicat că a fost motivată de insecuritatea ei, ca mamă, şi de preocuparea că incapacitatea de studiu a fetei ei o va împiedica să ajungă la facultate pentru a studia actoria. „Sincer, nu mi-a păsat şi nu îmi pasă ca fiica mea să meargă la o facultate de prestigiu. Am vrut doar să îi ofer ocazia de a fi luată în considerare pentru un program unde talentul ei actoricesc ar fi factorul decizional”, a scris Huffman.

Actriţa a spus că Singer i-a explicat că rezultatele fiicei ei vor fi prea mici pentru a intra la facultate şi i-a sugerat să îi permită să modifice răspunsurile ei. Ea a precizat că a fost şocată iniţial că există astfel de aranjamente şi că s-a gândit la asta timp de şase săptămâni. „Am încălcat legea, am dezamăgit comunitatea educaţională, mi-am trădat fiica şi dezamăgit familia”.

Potrivit lui Huffman, atunci când a aflat, fiica ei a întrebat-o cu lacrimi în ochi: „De ce nu ai crezut în mine? De ce nu ai crezut că pot face asta de una singură?”. „I-am compromis viitorul, integritatea familiei mele şi a mea”, a completat actriţa, care s-a declarat ruşinată pentru ceea ce a făcut.

Curtea a primit scrisori de susţinere pentru Huffman din partea soţului ei, actorul William H. Macy, a creatorului serialului „Neveste Disperate”, Marc Cherry, şi a actriţei Eva Longoria.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920